- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.221
Teşekkür ederim canım sende azda olsa vermişin önemli olan almamak zaten bazen vicut direniyor ama az çok gidecek bu kilolarTebrikler canım çok sevindim senin adına.
Benim eşim de benimle beraber diyette onun için sorun olmuyor hatta iyi bile oluyor ben bu hafta kendimi salıncak sen bu hafta hep kaçamak yaptın dikkat et dedi beraber vericez inşallah kiloları ama onun daha fazla vermesi gerek tabiiSizin eşler nasıl ama benim eşim beni çok bunaltıyor neden aynı yemiyormuşuk ,kilo verdim diyorum madalyamı takcaklarmış, kilo verince ne olcakmış yine alırmışım daha bir sürü şey ama bende inadına devam edicem
Bende tam bir ayda 5.5 kilo verdim ama ilk başta ödem de gittiği için hızlıydı bundan sonra daha yavaş gider en azından bende öyle oluyorSelamlar
13 mart baslangic kg: 101.8
Bugün :96.3
Cuma:96 idim ama orucluydum..
40 gunde 5.5 kg verdim. Ama son 2 haftadir istedigim gibi olmadi. Bundan sonra daha cok sıkmalıyım kendimi ve sporda yapmam lazım
Çok güzel vermişsin süperKızzzlaaaar emegımın karsılıgını aldım sanırım..
Uzuuuuun zamandır 6lı rakamları görmemiştim
Gecen hafta: 72.0
Bu hafta:69.9
Fark: -2.1
Şekersiz 21günde 7.gunum ramazana kadar devam edecegım..
Benim kilom oldukca fazla oldugu icin daha sıkı tutmak lazımBende tam bir ayda 5.5 kilo verdim ama ilk başta ödem de gittiği için hızlıydı bundan sonra daha yavaş gider en azından bende öyle oluyor
Yok benimki destek oluyor. Daha bu sabah diyordu sen ramazanda zorlamazsın diyete alıştın ben nasıl yapacağım diye. Dedim sende başla maşallahın var.Sizin eşler nasıl ama benim eşim beni çok bunaltıyor neden aynı yemiyormuşuk ,kilo verdim diyorum madalyamı takcaklarmış, kilo verince ne olcakmış yine alırmışım daha bir sürü şey ama bende inadına devam edicem
Evet canım ben vereceğim kiloları önce sağlıklı olmak için, sonra güzel giyinmek içinTeşekkür ederim canım sende azda olsa vermişin önemli olan almamak zaten bazen vicut direniyor ama az çok gidecek bu kilolar
Süpersin canım, maşallahKızzzlaaaar emegımın karsılıgını aldım sanırım..
İlk zamanlar fazla veriliyor sonra yavaşlıyor genelde.Ama azda olsa gitsin sağlık olsun.Selamlar
40 gunde 5.5 kg verdim. Ama son 2 haftadir istedigim gibi olmadi. Bundan sonra daha cok sıkmalıyım kendimi ve sporda yapmam lazım
Günaydın hanımlar...Bu günde kuralı bozmuyorum ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 65. 2
Bu hafta 64. 7
Diyeti bayağı bozmama rağmen vermişim ben alırım diyordum. Bunada şükür
Geçen pazartesi = 92.4
Bugün = 92.1
Bu haftada 300 gr gitmiş çok yavaşladı
Slm kızlar
önceki hafta 80.3
geçen hafta 78.5
Bugün 78.5
bu hafta kaçamaklar la geçti ama neyseki kilo almadan atlattım
Günaydın kızlar
Geçen hafta 94.4
Bu hafta 93.4
Sonuç -1
Geçen hafta pazartesi ve salı normal bir diyet çarşamba ve perşembe protein diyeti yaptım bu bir kiloyu o zaman verdim ayrıca çarşamba regl oldum bu gün bitti cuma günü gezmem vardı abartılı yedim hafta sonu cumayı dengeledim ben iki aydır regl döneminde karbonatlı su içtim hiç ödem tutmadım bende çok işe yaradı
Kızzzlaaaar emegımın karsılıgını aldım sanırım..
Sizin eşler nasıl ama benim eşim beni çok bunaltıyor neden aynı yemiyormuşuk ,kilo verdim diyorum madalyamı takcaklarmış, kilo verince ne olcakmış yine alırmışım daha bir sürü şey ama bende inadına devam edicem
Selamlar
Yok benimki destek oluyor. Daha bu sabah diyordu sen ramazanda zorlamazsın diyete alıştın ben nasıl yapacağım diye. Dedim sende başla maşallahın var.
Herbalife gibi bişey sanırım değilmi bence doğal yoldan kilo vermeye çalışmak yavaş ama emin adımlarla daha sağlıklı
Kendim almadim cnmHerbalife gibi bişey sanırım değilmi bence doğal yoldan kilo vermeye çalışmak yavaş ama emin adımlarla daha sağlıklı
Bende herbalife kullandım evet kilo verdim 15 kilo kadar çünkü daha az kalori alıyorsun ama kalıcı bir çözüm değil yine sen bilirsinde
İnşallah işe yarar canım, birisi içecek herhalde diger ürün ne ki.
İnşallah işe yarar canım, birisi içecek herhalde diger ürün ne ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?