107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Benim eşim de benimle beraber diyette onun için sorun olmuyor hatta iyi bile oluyor ben bu hafta kendimi salıncak sen bu hafta hep kaçamak yaptın dikkat et dedi beraber vericez inşallah kiloları ama onun daha fazla vermesi gerek tabii

Selamlar
13 mart baslangic kg: 101.8
Bugün :96.3
Cuma:96 idim ama orucluydum..
40 gunde 5.5 kg verdim. Ama son 2 haftadir istedigim gibi olmadi. Bundan sonra daha cok sıkmalıyım kendimi ve sporda yapmam lazım
Bende tam bir ayda 5.5 kilo verdim ama ilk başta ödem de gittiği için hızlıydı bundan sonra daha yavaş gider en azından bende öyle oluyor

Yok benimki destek oluyor. Daha bu sabah diyordu sen ramazanda zorlamazsın diyete alıştın ben nasıl yapacağım diye. Dedim sende başla maşallahın var.

Sabah menum

Ballı karanfıllı sırkelı ılık su
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 parca peynır
6 zeytın
Kucuk bır donates
Yarım salatalık
Lımonlu roka

Teşekkür ederim canım sende azda olsa vermişin önemli olan almamak zaten bazen vicut direniyor ama az çok gidecek bu kilolar
Evet canım ben vereceğim kiloları önce sağlıklı olmak için, sonra güzel giyinmek için

Kızzzlaaaar emegımın karsılıgını aldım sanırım..
Uzuuuuun zamandır 6lı rakamları görmemiştim

Gecen hafta: 72.0
Bu hafta:69.9
Fark: -2.1

Şekersiz 21günde 7.gunum ramazana kadar devam edecegım..
Süpersin canım, maşallah

Selamlar
40 gunde 5.5 kg verdim. Ama son 2 haftadir istedigim gibi olmadi. Bundan sonra daha cok sıkmalıyım kendimi ve sporda yapmam lazım
İlk zamanlar fazla veriliyor sonra yavaşlıyor genelde.Ama azda olsa gitsin sağlık olsun.

Slm kizlar

O kadar yorgunumki her an bir kosede sizip kalabilirim. Gece meryemde uyutmadi 3 saatlik uykuyla dolasiyorum.

Zeynep yemegimi sen yedir diye tutturdu onu yedirirken size bakayim dedim hemen

Bulamiyorum canIm başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Sagol cnm allah razi olsun

Günaydın hanımlar...Bu günde kuralı bozmuyorum ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 65. 2
Bu hafta 64. 7
Diyeti bayağı bozmama rağmen vermişim ben alırım diyordum. Bunada şükür

Tebrik ederim cnm

Geçen pazartesi = 92.4
Bugün = 92.1
Bu haftada 300 gr gitmiş çok yavaşladı

Tebrik ederim cnm

Slm kızlar
önceki hafta 80.3
geçen hafta 78.5
Bugün 78.5
bu hafta kaçamaklar la geçti ama neyseki kilo almadan atlattım

Sabit kalmakta basaridir cnm

Tebrik ederim cnm

Kızzzlaaaar emegımın karsılıgını aldım sanırım..
Uzuuuuun zamandır 6lı rakamları görmemiştim

Gecen hafta: 72.0
Bu hafta:69.9
Fark: -2.1

Şekersiz 21günde 7.gunum ramazana kadar devam edecegım..

Tebrik ederim cnm

Eslerim destek olmasi bu surecte cok onemli ama malesef bazilari bu konuda cok anlayissiz

Selamlar

Tebrik ederim cnm

Yok benimki destek oluyor. Daha bu sabah diyordu sen ramazanda zorlamazsın diyete alıştın ben nasıl yapacağım diye. Dedim sende başla maşallahın var.

Beraber diyetle daha guzel motivasyon oluyordur

Bu arada bugun urunlerim geldi ama haftaya pazartesi baslicam

Eki Görüntüle 2261277
Herbalife gibi bişey sanırım değilmi bence doğal yoldan kilo vermeye çalışmak yavaş ama emin adımlarla daha sağlıklı
Bende herbalife kullandım evet kilo verdim 15 kilo kadar çünkü daha az kalori alıyorsun ama kalıcı bir çözüm değil yine sen bilirsinde

Kendim almadim cnm
Kk da urun incelemesi nedeniyle gonderdiler deneyip yorum yapicam
Yoksa bende bu tarz bir seyle yola devam etmeyi dusunmuyorum. Bir kullanayim bakalim neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…