Ya ınsaşlah bende alısırım. Cünkü cayı cok sevıyorum. Ve sureklı seker atıyordum buda artı kılo oluyordu. Ben 57 kıloydum... ah akılsız basım evlendım kılo aldım.aman nasıl olsa verırım dıye 70lere cıktım. 70 cıvarı hamıle kaldım ıkızlere. 93-95 cıvar doguma gırdim. Dogumdan cıktıktan sonra 80-82 arasındaydım.
En son işte 72 oldum bakalım yarın kac cıkacagım.... ilk hedefim 63. Sonra yavas yavas verıcem kasmadan yormadan 57-58

Bugun kendımı cok ıyı hıssettim giydıklerım yakıstı ıkızlerın yanında daha dınc ve guzel hıssettım kendımı bı anne olarak. Kılo gercekten mahvedıyor ınsanı hem yası ıyıce buyuk gosterıyor hem yoruyor. Benım esım bıde asker adam fit sporuna yemesıme dıkkat edıyor oyuzden artık nefret ettım su kılolarımdan kurtulucam baska cozumu yok.
Ya sahurda ekmeksız doyabılırmıyım kı ya. Suan hıc ekmek yemıyorum ama tabı oruc degılım. Ramazanda ac kalma endişesi oluyor bende. Bıde cocuklar emıyor. Aslında sunuda bılıyorum ekmek daha cok acıktırıyor. Öyle arada kaldımkı daha ramazan gelmeden heyheylenıyorum. Bu kendıme tanıdıgım son sansım. Pes etmek ıstemıyorum ya