- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.121
Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinpederim vefat etti cnm koydeyim pazar aksami doncez nasipseBulamiyorum uzun suredır gıremedıgım ıcın mesajları okuyamadım tek tek bı sıkıntın yok ınsallah? Eskıden sankı daha cok giriyordun sayfaya
Hadi yasagol soyledıgın ıcın okumadıgımdan gorememıstim.
Bulamiyorum basın sagolsun canm mekanı cennet olsun
Oyle dusunme cnm zamaninda saati huc farketmeden cok yedigimiz icin bu haldeyiz. Sonsuza kadar boyle gitmeyecek. Kilolarimizi verdigimizde her istedigimizden tabiki yicez ama porsiyonuna dikkat ederek ve dogru saatlerdeGünaydın:)
Menüyü vereyim dedim de aynı şeyler yemekten de yazmaktan da çok biktim gerçekten. Evdekilere poğaça börek krep yap yap yeme. Eşim simit getiriyor ki nasıl severim yiyemiyorum maalesef akşam tatlısıydı dondurmasıydı ben sadece bakıyorum. Çok can sıkıcı bi hal almaya başladı yaa
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2-3 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Ara
1 elma
1 çilek
2 ceviz
Canım hemde son kilolar bak bırakırsan benim başa döner yine uğraşırsın ,ben devam etseydim hedefime ulaşmış olacaktım, şimdi ise 1 yada 2 yıl uğraşmam gerekecek 25 kilo fazlam var daha.Kızlar bende motıvemi ve isteğimi kaybettim son üç dört kılo bunları vermek ve rahatlamak istiıyorum eskı motıveyı tekrar kazanmak ıcın neler yapmalıyım akıl verın
Ortak borseyler o yapsak spor olarak ne dersınızCanım hemde son kilolar bak bırakırsan benim başa döner yine uğraşırsın ,ben devam etseydim hedefime ulaşmış olacaktım, şimdi ise 1 yada 2 yıl uğraşmam gerekecek 25 kilo fazlam var daha.
Yazın istediğin kıyafeti giyersin ne güzel bir duygu o.
Olur aslında yarışma gibi her hafta en fazla yapan birinci olur.Ortak borseyler o yapsak spor olarak ne dersınız
Bu hafta bende aynoioyım hafta başından beri hiç motive olamadım pazartesi artı olurum büyük ihtimal regl olucam hala olmadım o da çok etkilediKızlar bende motıvemi ve isteğimi kaybettim son üç dört kılo bunları vermek ve rahatlamak istiıyorum eskı motıveyı tekrar kazanmak ıcın neler yapmalıyım akıl verın
Ya ben pek uyamam heralde çünkü sporu çocuktan vakit bulabilirsem yapıyprumOlur aslında yarışma gibi her hafta en fazla yapan birinci olur.
Ben uyarım herkes fikrini söylesin başlarız.
Ya ben pek uyamam heralde çünkü sporu çocuktan vakit bulabilirsem yapıyprum
Son kalmis 3 -4 kilo aslinda en zor giden olur gr gr gider bu yuzden oncelikle istekli ve sonrasindada kararli olman lazim.Kızlar bende motıvemi ve isteğimi kaybettim son üç dört kılo bunları vermek ve rahatlamak istiıyorum eskı motıveyı tekrar kazanmak ıcın neler yapmalıyım akıl verın
Kayinpederim vefat etti cnm koydeyim pazar aksami doncez nasipse
Ortak borseyler o yapsak spor olarak ne dersınız
Günaydın arkadasınGünaydın arkadaşlar.