• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Günaydın:)
Menüyü vereyim dedim de aynı şeyler yemekten de yazmaktan da çok biktim gerçekten. Evdekilere poğaça börek krep yap yap yeme. Eşim simit getiriyor ki nasıl severim yiyemiyorum maalesef akşam tatlısıydı dondurmasıydı ben sadece bakıyorum. Çok can sıkıcı bi hal almaya başladı yaa😩😩

Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2-3 dilim beyaz peynir
Domates salatalık

Ara
1 elma
1 çilek
2 ceviz

Selam kızlar

Sabah menüm:
1 bardak ballı sırkelı karanfıllı ılık su
2 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
6 zeytin
1 kucuk domates
Yarım salatalık
Limonlu roka
Şekersiz çay

Slm kizlar
Dun giremedim
Dunku menumu yazayim

Sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta domates salatalik 3 zeytin kizilcik marmelati

Ogle dunku turlu yemegi ayran

Ara besi bir yerde cay

Aksam tavuk bezelye patates tencere yemegi yaninda yogurt

Bulamiyorum Bulamiyorum uzun suredır gıremedıgım ıcın mesajları okuyamadım tek tek bı sıkıntın yok ınsallah? Eskıden sankı daha cok giriyordun sayfaya
Kayinpederim vefat etti cnm koydeyim pazar aksami doncez nasipse

Hadi ya :KK43: sagol soyledıgın ıcın okumadıgımdan gorememıstim.

Bulamiyorum Bulamiyorum basın sagolsun canm mekanı cennet olsun

Sagol cnm Allah razi olsun

Günaydın:)
Menüyü vereyim dedim de aynı şeyler yemekten de yazmaktan da çok biktim gerçekten. Evdekilere poğaça börek krep yap yap yeme. Eşim simit getiriyor ki nasıl severim yiyemiyorum maalesef akşam tatlısıydı dondurmasıydı ben sadece bakıyorum. Çok can sıkıcı bi hal almaya başladı yaa😩😩

Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2-3 dilim beyaz peynir
Domates salatalık

Ara
1 elma
1 çilek
2 ceviz
Oyle dusunme cnm zamaninda saati huc farketmeden cok yedigimiz icin bu haldeyiz. Sonsuza kadar boyle gitmeyecek. Kilolarimizi verdigimizde her istedigimizden tabiki yicez ama porsiyonuna dikkat ederek ve dogru saatlerde

Kızlar bende motıvemi ve isteğimi kaybettim son üç dört kılo bunları vermek ve rahatlamak istiıyorum eskı motıveyı tekrar kazanmak ıcın neler yapmalıyım akıl verın
Canım hemde son kilolar bak bırakırsan benim başa döner yine uğraşırsın ,ben devam etseydim hedefime ulaşmış olacaktım, şimdi ise 1 yada 2 yıl uğraşmam gerekecek 25 kilo fazlam var daha.
Yazın istediğin kıyafeti giyersin ne güzel bir duygu o.

Canım hemde son kilolar bak bırakırsan benim başa döner yine uğraşırsın ,ben devam etseydim hedefime ulaşmış olacaktım, şimdi ise 1 yada 2 yıl uğraşmam gerekecek 25 kilo fazlam var daha.
Yazın istediğin kıyafeti giyersin ne güzel bir duygu o.
Ortak borseyler o yapsak spor olarak ne dersınız

Kızlar bende motıvemi ve isteğimi kaybettim son üç dört kılo bunları vermek ve rahatlamak istiıyorum eskı motıveyı tekrar kazanmak ıcın neler yapmalıyım akıl verın
Bu hafta bende aynoioyım hafta başından beri hiç motive olamadım pazartesi artı olurum büyük ihtimal regl olucam hala olmadım o da çok etkiledi

Son kalmis 3 -4 kilo aslinda en zor giden olur gr gr gider bu yuzden oncelikle istekli ve sonrasindada kararli olman lazim.

Eve donunce bi oturur konusuruz spor isini kimler neler yapiyor. Videoyla yapiyorsaniz hangileri vs vs

Bugunku menum

Sabah erkenden 1 simit (il merkezine gitmem gerekti bazi evrak isleri vardi)

Ogle tavuklu bezelye yogurt

Aksam tarhana corbasi pirasa yogurt

Aslinda simit yemesem iyiydi ama kotu oldum yollarda uzun zamandirda yemeyince bir baktim elimdeki simit bitmis :eek:

Aksam menum

1 kepce mercımek corbası
8yk semızotu yemegı
3yk bulgur pılavı
2 parca tavuk ızgara
Salata

Cok oldu sankı yemegım ama olculer azdı ınsallah artı olarak gormem. Bu hafta 72den baya bı dusmek ıstıyorum. Cokta az yedıgım soylenemez sadece pirinc makarna sekerlı seylerı hamur ısı ve ekmek hıc tuketmıyorum ama emzırdıgım ıcın gozum kararıyo elım ayagım cekılıyo bazen. Bol su ıcıyorum ınsallah sutume etkı etmez

Günaydın kızlar evet son 3 güne girmişken toparlamaya karar verdim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 salatalık, biraz domatesle kavrulmuş biber ve çay
İnşallah bugünden sonra bozmadan devam

Back