- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.101
Kilolarımdan kurtulmam lazım canımAfiyet olsun canım çok güzel besleniyorsun
Maşallah sana canım yaa ikizlerle nasıl seyahate çıkabiliyorsun, ben yandaki parka götüremiyorumSelaaam kızlar ıstanbulda bır kac gun kalacagım derken işler aksi gitti hep. Ikı hafta oldu giremedım oyuzden. Yarın cok dısıplınlı bı sekılde devam edıyor olacagım menulerımıde yazıcam. bu arada kılo 71.2 idim 72. Olmusum. 800 gram almısım... ama haftaya tartı gunu telafı edecegım ınsallah.
Selaaam kızlar ıstanbulda bır kac gun kalacagım derken işler aksi gitti hep. Ikı hafta oldu giremedım oyuzden. Yarın cok dısıplınlı bı sekılde devam edıyor olacagım menulerımıde yazıcam. bu arada kılo 71.2 idim 72. Olmusum. 800 gram almısım... ama haftaya tartı gunu telafı edecegım ınsallah.
Geldiiim geldiiimmmm....mesajları okuyamadım ama bı mesajın sadece denk geldı detoks yapmıssın bayada kılo gıtmıs ne detoksu ? Emzırenlerde yapabılırmı acaba tarıf beklıyorum :)
Günaydın canım
Hoşbuldım :)
Bir bebeğim var ,Doğum iznimdeyim şuanda .hanilelikte gebelik şekeri yüzünden çok kilo aldım (30 kg)doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum .
Basiniz sagolsun cnmAllah rahmet etsin canim,benim kp de kalp krizi gecirdi vefat etti 6 ay oldu,kp de agac kestikten sonra vefat etti,rabbim sizlere bizlere hayirli uzun omurler versin...
gunde iki msj okuyorum cvp yazamadim yogunluktan birazda iyi degilim,reglim 5 gun gecikti biraz umutlanmisti ama hayirlisi ama bu regl sanki depresyonlu geciyor kendimi toparlayamamisim,bu yuzden dogru dürüst diyet yapamadim ama sizlerden.enerji alip kendime guvenim geldiginde bende zayiflicagim bu hafta kg bakimindan sabitim ve iki haftaya yakin nolduysa vc ye.iki gunde bir cikiyorum denemedigim kalmadi yoksa bol yeşillik guzel menulerim oldu ama vc sikintili..
Benimde kurtulmam lâzım bu kilolardan sağlıklı bir şekilde, kaçamak arada oluyorsa telâfi edebilirsin canım hepimizde oluyor biz yeterki azimli olalım başaracağız inşallah birlikte.Kilolarımdan kurtulmam lazım canım
Gebelik şekeri benim kabusum oldu resmen .
Arada kaçamaklar oluyor ama bu şekilde devam etmeye çalışıyorum
Kb vefat ettiBulamiyorum uzun suredır gıremedıgım ıcın mesajları okuyamadım tek tek bı sıkıntın yok ınsallah? Eskıden sankı daha cok giriyordun sayfaya
Başın sağolsun canımKb vefat etti
Benim degıl canım hasıbenın hosgeldın bu arada. Ne yapıyorsun nasılsınBaşın sağolsun canım
Yanlış anlamışım yaBenim degıl canım hasıbenın hosgeldın bu arada. Ne yapıyorsun nasılsın
Ben de kacamaklı ılerlıyorum midem kötü bu ara lar oda varYanlış anlamışım ya
Hoşbuldum canım
Ben de aynı devam ediyorum ama bu aralar biraz kaçamak oluyor ,ona canım sıkıldı biraz
Sen nasılsın?
Kb vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?