107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Maşallah sana canım yaa ikizlerle nasıl seyahate çıkabiliyorsun, ben yandaki parka götüremiyorum her biri bir tarafa kaçıyor tabi ben peşlerinde kan ter içinde kalıyorum

Slm kizlar
Bugun biraz kacamakli oldu

Sabah 2 yk lor 9 zeytin 1 haslama yumurta domates salatalik biber

Ogle ayran ve 10 tane bulgurlu yaprak sarma

Ara besi bir yerde cay

Aksam yogurt corbasi salata turlu (domates biber patlican sogan patates)

Ara visne suyu ve 1 halley (mevlutte dagittik 7si son okuma diye yedim)

800 gr cok iyi bence cnm hemen verirsin merak etme

Geldiiim geldiiimmmm.... mesajları okuyamadım ama bı mesajın sadece denk geldı detoks yapmıssın bayada kılo gıtmıs ne detoksu ? Emzırenlerde yapabılırmı acaba tarıf beklıyorum :)

Rmzirenler caylari tuketmesi yaziyordu cnm programda ama ben emziriyor olsam emzirme donemim bitince baslardim bu detoxa. Icerigini gecmis sayfalarda paylastim incelersin

Günaydın canım
Hoşbuldım :)
Bir bebeğim var ,Doğum iznimdeyim şuanda .hanilelikte gebelik şekeri yüzünden çok kilo aldım (30 kg)doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum .

Masallah cnm Allah bagislasin. Dogum kilolarindan cabucak kurtulursun insallah. Bugunku menundr cok guzel

Basiniz sagolsun cnm

Tombuldut guzel menu cnm

Kilolarımdan kurtulmam lazım canım
Gebelik şekeri benim kabusum oldu resmen .
Arada kaçamaklar oluyor ama bu şekilde devam etmeye çalışıyorum
Benimde kurtulmam lâzım bu kilolardan sağlıklı bir şekilde, kaçamak arada oluyorsa telâfi edebilirsin canım hepimizde oluyor biz yeterki azimli olalım başaracağız inşallah birlikte.

Sabah

Elma sirkeli ballı karanfilli ılık su
(Ebru şallının tarıfı gecede içicem)
Kapya biberli omlet
Bir parca dil peyniri
Kucuk domates
Yarım salatalık
Bol roka
6 zeytin

Ara: yarım elma 2 çilek

Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası (chialı)
8 kücük mantar fırında
3yk bulgur pilavı
Salata

Spor:
5 bin adım
30 dk plates (gobek kalca bacak)
50 mekik
2 dk plank
30 sguat
100 ip atlama

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…