- 8 Ağustos 2016
- 311
- 319
- 36
- Konu Sahibi Mavi Ojeli
ben kilo verdim ama sen beni baz alma çünkü ayda 1 kilo vererek devam ediyorum yoluma (hatta şu aralar aldım )
tamam sen yersen söyle sana ceza veririm en okkalısından
keşke çocukları uzak tutabilsek o 3 beyazdan,dün başımdan geçen bi olayı anlatayım,akrabamıza gitmiştik,2,5 yaşında çocukları yemek yemiyo diye bugün doktora getirceklerdi.
mutfağı bi gözlemledim,yarım yarım kalmış bisküviler,çikolatalar,kekler ve hepsi çocuğundu
dün yemek yemeden aç karna ufaklarından bir kornet dondurma yedi ,2 .yi yemek istedi ama önden yol yapıyo anne ben yemek yiycem ooo süper dedik,annesi yemeği koydu 1 kaşık ağzına sürmeden 2. dondurmayı istedi annesi başta hayır önce yemek dedi başladı ağlamaya,baba dayanamayıp iyi ver bari yesin dedi
dedim boşuna doktora getirmeyin,kabahat sizde,gerekirse aç kalcak ve o dondurmayı yemiycek zaten başta aç karna yemesi en büyük hataydı,aldım dondurmayı koydum dolaba,gitti içerde ağladı zıkladı bildiğin timsah gözyaşı yalandan ööö ööö diyo gözünde yaş yok,sonra 1 tabak yemeği peşinde dolana dolana yedirdi annesi ve biliyomusun dondurmayıda unuttu sayemde hayır karışmıyım dedim ama dayanamdım
anne baba olmak çok zor,ama en büyük hatamızda kıyımsızlık heralde aslında iyilik değil kötülük yapıyoruz farkında değiliz
(=
Olsun ya, 1 kilo 1 yılda 12 kilo demektir.
Bu süper bence (=
Hem vücudun da alışa alışa veriyor değil mi (her ne kadar ben de hızlı vermek istesem de gerçek bu )
Çok kötü aileleriz biz.
Her şeye evet diyoruz, kıyamıyoruz.
Sanırım gamsız olmak gerek biraz
:/