• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

cok ıncesınıız sağolun
ben nısan basında 4 nısan ğibi diyete basladım cok ğüzel bır sekılde sadece herseyden kısarak
canımın ıstemedıği ama tabağimda olan seylerı yemeyerek 1O6 kılodan 97 ye yakın bır yere dusdum bu olay bır aydan bıraz fazla surdu
ama sonra ateslı bır soğuk alğınlığı ğecırdım 3 ğün ac ve ateslı yattım ardından toparlanmaya calısırken 1 hafta sonra ateslı baska bır hastalığa tutuldum besın zehırlenmesı mıde fılan ğiğtti yanı
halada etkılerı devam edıyor bu yuzden tam olarak bır dıyet yapamadım ama ıpın ucunuda kacırmamaya calısdım
ama ılk hedefımde kendı bunyemı eskı halıne ğetırmekdı toparlanmakdı
sımdı daha ıyı sayılırım cok sukur
kılo vermek bu sene benım tek amacım cunkı kendıme bıur kural koydum
vereceksem bu sene olacak
bu sene olamzsa bırakıcam hayatıma devam edeceğım dedığımız ğibi ben her halımlede mutluyum
bunun sebebıde ıste su olsun dıyet yapıcvam bu olsun yapıcam duyğusu ve nasılsa dıyete baslıcam sunuda yeyım bunuda yeyım duyğusundan kurtulmakdı bence basarılı oldumda
en onemlısıde sunu farkettım yeme duyğusu o kadar artıyor kı ınsan sevmedığı seylerıde yıyor farkında değıl

maasallah gayet basarılısınız devamı gelsın ınsaallah canı gonulden dılerım

ust uste cok aksılık olmus hastalıklar cok cok gecmıs olsun.

şükür kavuşturana diyelim mi o zaman :))

bende gnç kızlıqımda-gençliğimde ezik kaldım sayılır.çoqu şeyden kendimi mahrum ettim.çok sosyal olmama raqmen o sosyal ortamlarda kendi kişiliğimi sergileyemedim..iş hayatımdada bu böyle oldu.he şimdiki aklım olsa bunu asla yapmazdım..şuan olduqu gibi
" ben çok değerliyim " der gibi bakardım etrafıma..maalesef bu felsefeyi kabullenip üzerime yapıştırabilmem çok uzun yıllarımı aldı..belkide eşimi tanımasaydım hala o psikoloji içinde olacaktım.ama o bana prensesler gibi davrandıqı için kendimi öyle sanıyorum :))

umarım bu sene verirsin canım kiloları pes etmeni hiç istemem..tamam sen mutlusun belki ama çocuklarımızla ailemizle geçireceğimiz güzel yıllar var nasipse..kilo demek hastalık demek..yaşlandıqımızda taşıyamıycaz bu kiloları.ben çok yaşlı baktım inan rezillik oluyo fazla kilo hastalıkta..tansiyonu şekeri kalp hastalıklarını saymıyorum bile..mesela ben hep çocuklarımla bisiklete binmeyi hayal ederim ama 119 kq bisiklet beni nasıl taşısın diyede düşünürdüm..en çok beni motive eden buydu..sonra bunu eşime söyleyince bana hemen o gün bisiklet binmeyi öğretti 3-4 günde öğrendim..kilo verdikçe daha güzel sürüyorum.şimdi 109 kq yum..ve dün akşam büyük oqlumla yarıştık ..tabi o yendi :))) ama bunları yapabilmek bile benim için çok güzelll...

sıze katılıyorum ezık kalmıslıgım olmadı ama ıs anlamında da ozel hayat anlamında da farklı ınsanlar farklı ortamlar farklı karıyerlerım olabılırdı cunku cok sosyal bırıyım, basarılıyım da. kılo ınsanı cok seyden engelleıyor dans etmeyı cok seven bırıyımdır oldum olası ama kılolu oldugum ıcın hıc katılmadım folklor ya da dans derslerıne mesela. alın sıze bır ornek, hayatımdakı bırseyı engellemıs bıle. benım ozguvenım hep yuksektı ama o da bıryere kadar, gerceklerı kabullenerek ve eldekını daha ıyı hale getırmek ıcın cabalamak lazım bu amacla yola cıkmak lazım.

bende hamileliğimi çok kilo almadan geçiririm umarım kilom olduğu için doktor bebeği karından net göremiyor vajinal bakmak zorunda kalıyor ...

bende hamileliğimi çok kilo almadan geçiririm umarım kilom olduğu için doktor bebeği karından net göremiyor vajinal bakmak zorunda kalıyor ...

ben 113 kg ile hamile kaldım hiç vajinal yoldan bakılmadı ..4 haftalıkken görüldü kese ultrasonda..6. ve 8. haftalardada göründü..sonra aylık gittik zaten..bende kilo şöyle sorun oldu yanlız.3. sezeryanım olduqundan ameliyat zor oldu..birda spinal anestezi uygulandı.
dikişlerin açılma ihtimali vardı ama şükürler olsunki çok kolay atlattım o durumuda.hiç bi sıkıntı olmadı.45 kq lık insnların dikişleri iltihaplanırken ben hiç sorun yaşamadım.

sende Allahın izniyle kolay yaparsın cnm inş doqumunu..123-124 kq ile girdim ben doquma..
yeterki Allah istesin herşey yolunda gider ..

merhaba kızlar bende kiloluyum 1 55 boy 70 kilo hamile kalamıyorum 1 kere kaldım 5 ay once kürtaj oldum benımde görünmedi 6. hafta goruldu ve kalp atışı duyuldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu:(( 3 ay korundum şimdi ise bekliorum bakalım ne zaman olacak..:)

iyi geceler kızlar bugün giremedim yoğundum bayağı :) sabah kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates biber
arada türk kahvesi öğlen börülce yemeği yoğurt domates biber arada erik akşam yemeğim 19:30 civarı tavuk haşlama 2 yk pirinç pilavı cacık 4 yeni dünya bugünlük bunlar :)

iyi geceler kızlar bugün giremedim yoğundum bayağı :) sabah kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates biber
arada türk kahvesi öğlen börülce yemeği yoğurt domates biber arada erik akşam yemeğim 19:30 civarı tavuk haşlama 2 yk pirinç pilavı cacık 4 yeni dünya bugünlük bunlar :)

afiyet oslun canım..
evet bugün yoksunuz yine...
bende sabah haşlanmış yumurta2 tane
zetin
peynir
badem
öğlen:
et sote
bulgur pilavı
salata
yoqrt yedim..acıkmadıqım için bir daha yemedim.

afiyet oslun canım..
evet bugün yoksunuz yine...
bende sabah haşlanmış yumurta2 tane
zetin
peynir
badem
öğlen:
et sote
bulgur pilavı
salata
yoqrt yedim..acıkmadıqım için bir daha yemedim.

sanada afiyet olsun cnm akşamada salata falan yeseydin en azından midene birşeyler girerdi bağırsakların çalışırdı ama karataya göre bu durum doğrumu bilmiyorum :)) okudukça sana yorum yapıcam bu arada kimsede olmasa sen yaz ben seni kolay kolay yalnız bırakmam yazarım :)) görüşürüz iyi uykular

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugünkü kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates birazdan erik yicem görüşürüz:3:

sanada afiyet olsun cnm akşamada salata falan yeseydin en azından midene birşeyler girerdi bağırsakların çalışırdı ama karataya göre bu durum doğrumu bilmiyorum :)) okudukça sana yorum yapıcam bu arada kimsede olmasa sen yaz ben seni kolay kolay yalnız bırakmam yazarım :)) görüşürüz iyi uykular

canım karataya uyuyorda en geç saat 20:00de yemem gerekiyor..acıkmamıştım zaten :)) ben bu sabah buraya yorum yazdım ama gitmemiş bende şaşırdım şimdi göremeyince..
bende bu sabah karatay kahvaltısı yaptım
peynir yumurta zeytin salatalık domates
öğleyi az önce yedim fırında levrek ve salata sonrada iki gün kurusu yedim.
çok doydum akşama yoqurtla geçiştirebilirim.

slm kızlar yine kimse uğramamış hoş bende giremedim dünden beri dünkü yediklerimi pek hatırlamıyorum ama dikkatliyim bugünkü yediklerimi yazayım sabah 10:30 2 dilim çavdar ekmeği peynir tereyağlı yumurta domates ara olarak 12:00 civarı dondurma 15:00da şeftali portakal kayısı 18:30 dada ızgara tavuk salata ezme haydari bugünü burda sonlardırıyorum :))) iyi geceler

günaydın... dün sabah tereyaqda peynirli omlet zeytin gün kurusu fıstık
öğle: lavaşsız bol marulla çiğ köfte ve ayran
akşam : karpuz (kaçamak oluyo bu ) 5 köfte
bu sabah : 2 haşlanmış yumurta peynir fıstık , salatalık ve gün kurusu

öğlende fırında kabak patlican mantar biber yapacam cnm..

günaydın tebessüm :) sabah kahvaltım 2 dlim çavdar ekmeği peynir tereyağlı yumurta 3 zeytin domates 1 çatal reçel bu sabah itibari ile 8,200 gram oldu :))

tebrikler hanımlar:)) ben bu konu açıldığından itibaren okuyorum sizi asuman abla görünmüyo ama ortalıklarda :((( ama sizler çok iyi gidiyosunuz hele hamilelikte hem sağlıklı besleniyosunuz hem de kendinize iyilik yapmış oluyosunuz :))

tebrikler canım çok sevindim senin adına.ne kadar zamanda oldu peki?

sağol cnm :) 11 nisanda başlamıştım cnm kaçamaklarımda oluyor olmasa iyide :))
bugünkü yediklerim öğlene doğru dondurma öğleden sonr misafirim geldi kısırla bisküvili puding 1 dilim 20 civarıda bir parça balık birkaç tane fındık badem bugünlük bu kadar :))

sağol cnm :) 11 nisanda başlamıştım cnm kaçamaklarımda oluyor olmasa iyide :))
bugünkü yediklerim öğlene doğru dondurma öğleden sonr misafirim geldi kısırla bisküvili puding 1 dilim 20 civarıda bir parça balık birkaç tane fındık badem bugünlük bu kadar :))

afiyet olsunn..ben ilk kaçamaqımı dün karpuzla yaptım ama 5 mil leslieyle telafi ettim.benim bisküviler pudingler yiyebilmeyi hak etmeme çoookk var..11,4 kq verdim bende cnm..20 kq dan önce yok o qüzellikler listemde :50:

afiyet olsunn..ben ilk kaçamaqımı dün karpuzla yaptım ama 5 mil leslieyle telafi ettim.benim bisküviler pudingler yiyebilmeyi hak etmeme çoookk var..11,4 kq verdim bende cnm..20 kq dan önce yok o qüzellikler listemde :50:

tebrik ederim cnm sen baya güzel veriyorsun.:) cnm ben tatlı türü şeyler yemezsem yapamam sanırım ben çok seviyorum tatlıyı belki çok iradeli değilim ama kendimi kasmak istemiyorum kasarsam biliyorumki daha çok yiyesim gelir o yüzden böyle güzel heleki veriyorum daha ne olsun bana göre sen hızlı veriyorsun cnm verdikçe gaza gelmek güzel cnm :))

tebrik ederim cnm sen baya güzel veriyorsun.:) cnm ben tatlı türü şeyler yemezsem yapamam sanırım ben çok seviyorum tatlıyı belki çok iradeli değilim ama kendimi kasmak istemiyorum kasarsam biliyorumki daha çok yiyesim gelir o yüzden böyle güzel heleki veriyorum daha ne olsun bana göre sen hızlı veriyorsun cnm verdikçe gaza gelmek güzel cnm :))

bu benim 2. dyetim ilkindede çok hızlı kilo verdim 10 günde 5 -6 kilo falan sonra hamile kaldım ve bıraktım..buda ikincisi..
demek istediğim gerçekten istersem eğer elimden geleni yapıyorum.
zor istiyorum ama isteyincede tam istiyorum :))
hızlı gidiyordum ama artık yavaşlıyor normal düzene oturuyor sanırım.3 günde 1 kiloya denk geliyor sanırım artık..

Günaydın kızlar sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates biber çay
birde bişey sorcam hiç vücutlarınızda kararma varmı bende var ve ben bunun için ne yapmalıyım bilginiz varsa yardımınızı bekliyorum:)

Back