hiç inanamıyorum ya kızlar gercekten böyle sevip böyle aşık olabileceğime..10 yıldır güvendiğim hiçbir sadakatsizliğini görmedğim biri bana böyle iftira edip düğün arefesinde ayrıldysa ve hiç bir vicadan azabı duymuyorsa..ben artık nasıl güveneyim ya kime güveneyim?
biran önce bitse artık şu zor günler gülerek hatırlyacaksın dediğniz günler gelse ..gelcek mi ya geçecek mi bu günler ??:18:
Korkuyorum,sanırım yapamayacağım başaramayacağım bu evlilik işini,seni çok sevdim senin gibisini de bulmam imkansız ama biz yapamayız,o kadar yıl adına daha fazla yıpranmak istemiyorum vs vs.
geçecek elbette ama zor olacak. sen karakterli birisin. eğer ona muhtaç olduğunu düşünecek kadar zayıf olsan o itiraf et devam edelim dediğinde kabullenirdin.
bunu kimse yapmazdı diye düşünme. psikolojisi bozulan biri, hele ki o kişiye muhtaç hissediyorsa bunu yapar.
vazgeçmek bir erdemdir bazen. kendi doğrularını ve hayatını tercih etmiş olman senin belkide hayatında farketmeden verdiğin en önemli karardı.
herkes bu kadar güçlü olamaz.
etrafta kocasına büyü yaptıran, kayınvalidesi büyü yaptıran çok insan var. bunlar ortaya çıkıyor ve çevre de biliyor hatta, yine de devam ediyorlar, rezil oluyorlar.
geçmesi için günleri saymaman gerek.
onu merak edip ne yaptığına baktıkça acın tazelenecek. elinden geldiği kadar bakmamaya çalış.
büyüye inanması hariç bir sebep daha olabilir mi acaba ayrıntılı düşünsen? son zamanlarda farkettiğin bir şeyler olmadı mı?
bir de büyü yapıldığını öğrendiğini söylediği zamanla ayrıldığınız zaman arasında ne kadar fark var?
Bu adam da, ailesi de resmen manyak ne buyusu Allah askina? Bir de Kuran a el bas bir daha yapmicam de demis ya resmen sesli guldum.
Soyle bir adamla evlenmedigine sukret, ardina bakmadan kac bence canim kardesim. Bu anlatiklarindan sonra aklimda sadece bir kufur belirdi: o..... cocugu, bu kadar . Ya bu adam kismetinde olsaydi da evlenseydin, dugunden sonra zirvalasaydi? O zamanda "1 aylik evliyim kaynanam iftira atti baba evine dondum" diye baslik acacaktin.
Bu adami bile sevdigine gore herkesi sevebilme kapasiten var demektir sekerim, yine seversin merak etme :) Insan her seyi zamanla unutuyor, yaralarin iyilesince etrafina tekrar bakinmaya baslarsin, gercekten mutlu olacagin ADAM gibi bir adam mutlaka karsina cikar.
Her seyin en guzelini dilerim kuzum, bu serefsiz adam icin ne olur kendini uzme. Sen yeniden seversin, evlenirsin, mutlu olursun ama bu gerzegin senden baska alicisi cikmaz merak etme.
Allah yardımcın olsun canım zor bişeydir elbet ama onu evden kovmakla çok ii yapmışsın öyle bi iftiraya bende maruz kaldım kv tarafımdan nişanlıyken kv eşime bırak onu o sana bişeyler yaptırmış sen çok değiştin vs gibi şeyler söylüyo oda sizin gibi aile olmaz olsun ben onu istiyorum ya o ya hiç kimse diyo tabi bunları ben çok sonra duydum gidip de sormadım bile rabbim görüyo ama hakkımı helal etmiyorum rabbim hepsinin hesabını sorsun...
evlendikten sonra böyle bir şey olabilirdi.
her şeyde bir hayır vardır. böyle bir insanla zaten evlenmek bile istemezdin.
ana kuzusu besbelli. ömrün ailesinin büyü saçmalıklarıyla geçer giderdi
hakkında hayırlısı olsun.
hakketten ya tek tesellim bu evlendıkten sonra dıyebırdı bu bir.. hadi bu iftirayı gectım başka birsey de diyebilrdi..ya kiim ne derse ona ınancakmış yetrkı hafız olsun hoca denılsin...
vebalim kalmasın yanlarına inşallah
içim rahat etmedi düzeltmek istedim. araştırdım büyü yapılmışmı yapılmamış mı die hocaya gitmenin caiz olmadığını öğrendim.özür dilerim. büyü varmış fakat gaybı Allahtan başkasının bilebileceğini düşünüpte hocaya gitmek günahmış.
böyle bişey olabileceğini düşünüp Allahtan bunun geçmesi için yalvarmak en iyisi.
büyü falan yapılmışsa kalk sen de çözdürme büyüsü yap falan demiyorum ama böle bişey var mı yok mu die bi hocaya falan baktırabilirsin.
olduğunu öğrenince nişanlın böle bişey yüzünden sana inanmıyo die biraz da olsa için yumuşar. çünkü sevdiğin tarafından sevilmediğini , bnca senenin boşa gittiğini düşünmek ile başka şeyler yüzünden böle davrandığını bilmek arasında fark vardır.
eğer böyle bişey yokken bu şekilde davranmışsa işte o zaman yeni ve şükürle dolu bir hayat seni beklesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?