ağlamayım diyorum ya bu kadar salak bi insan için bunca sene sonra herşey tam yoluna giriyor derken bunları bana yaşatan insan için ağlamaya arkasından yas tutmaya gerek yok diyorum, ya birine anlatırken doluveriyor gözlerim pıtır pıtır dökülüyor istemdışı...heralde yapılan haksızlığı sindiremyiroum yoksa hislerimde tam tersi yönde bir değişim var nasıl bir öfke kaplıyor içimi anlatam...
çünkü insanlar soruyor hersey çok güzeldi çok mutlyudun cok iyi anlaıyrdunz noldu dıye ki haklılar biizm aramız harika ailelerin arası bizden daha muhabbetliydi nerdeyse..meğer arkamızdan kuyumuzu kazıyorlarmış..nasıl bilemedim ya..hem kendimi hem ailemi yaralattım o beş para etmezlere..bu gün üniden gıcık bir kız vardı böyle laf sokan cekemeyn ınsalr olur ya hep onlardan...ya canım rüyamda senı gordum iyi misn yazmış..iyiiym yazdım..hani facede nişanlı gözükmüsoun, nişanlınla da arkadaş değilsin, söz fotolarınız yok bana dogruyu söyle benden kacmaz yazmış.. bende kacmaına gerek yok ayrıldık çünkü yazdım..tabi nişanllık sevgilliğe benzemiyor herkesin GÖNLÜNE göre olamıyor insan yazmış..düşünün birde bu tarz embesiller varki düşman başına..al bunlara laf anlat..yok ben suclu değilim bana büyü yaptılar diye iftira ettiler de..şu salağa laf mı anlatılır beni bu sacma şeyle bıraktı...birde çalıştıgı yerde bi öğretmn var bayan o diyormuşki kız bırakmış onu..çok da efendi çocuk niy braktıysa diye duyunca üzülüp ağlamış..düşünün yani ben dışadan nasıl bi izlenim veriyorum..herkes ben bıraktım sanıyor cunku 10 yılda 500 defa ben ayrılalım dedıysem benım salka bir kere dememişti..beni sucluyor herkes..çünkü kaprisliydin nazlıydım yalan değil..kavga etsek atlar gelir yurdun dışında titrerdi soguktn..e be öküz madem bu sebpten beni bırakcaktın neden öyle deli gb seviyor taklidi yaptın...anam anlat anlat bitmiyor içimdeki öfke yaaa..
yok yok..bu işin tek çıkar yolu yüce Rabbimin adaleti...