ben de anlam veremiyorum ya hadi o beni tanıyamamış diyelim ben de onu tanıyamamışım resmen ...o da böyle bişeye inanacak bunun için 10 yıllık sevdiğini, nişanlısını terkedecek kadar basiretsiz kendi iradesi olmayan biriymiş..
şoku ne zaman atlatcağım acaba ? bu gün genel müdürümüz izin verdi güya bana dinleneyim diye..evde durmak beni iyce çıldırtıyor ya...keşke izinli olmasaymışım
Adına çok üzüldüm canım ya ama iyi tarafından bak belkide Allah seni en kötülerden korudu.. Peygamber efendimizin bir sözü var olmuyorsa olmuyordur vardır Allahın bir bildiği sonra anlarsın sana yaptığı iyiliği.. Üzülme desem çok saçma 10 yıl ne demek dile kolay onca sene beklemişsin emek vermişsin ve 2 laf için dönüp arkasını gitsin aslında hepsi böyle teki değil kendimizi tam bağlamamak lazım yüz vermiyceksin ki arkanda dönsün. Ama bizde böyle şefkat merhamet varken neyse ağzımı bozacağım. Umarım Hakkında hayırlısı olur atlatma evresi zordur bilirim ama kendine uğraşlar bul eminim ailende destek çıkar 1 dk bile kafanı boş bırakma ki ona yer kalmasın.
NOT: Zamana alacak intikamını