• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

geçecek elbette ama zor olacak. sen karakterli birisin. eğer ona muhtaç olduğunu düşünecek kadar zayıf olsan o itiraf et devam edelim dediğinde kabullenirdin.
bunu kimse yapmazdı diye düşünme. psikolojisi bozulan biri, hele ki o kişiye muhtaç hissediyorsa bunu yapar.
vazgeçmek bir erdemdir bazen. kendi doğrularını ve hayatını tercih etmiş olman senin belkide hayatında farketmeden verdiğin en önemli karardı.
herkes bu kadar güçlü olamaz.
etrafta kocasına büyü yaptıran, kayınvalidesi büyü yaptıran çok insan var. bunlar ortaya çıkıyor ve çevre de biliyor hatta, yine de devam ediyorlar, rezil oluyorlar.
geçmesi için günleri saymaman gerek.
onu merak edip ne yaptığına baktıkça acın tazelenecek. elinden geldiği kadar bakmamaya çalış.

büyüye inanması hariç bir sebep daha olabilir mi acaba ayrıntılı düşünsen? son zamanlarda farkettiğin bir şeyler olmadı mı?
bir de büyü yapıldığını öğrendiğini söylediği zamanla ayrıldığınız zaman arasında ne kadar fark var?

hiç inanamıyorum ya kızlar gercekten böyle sevip böyle aşık olabileceğime..10 yıldır güvendiğim hiçbir sadakatsizliğini görmedğim biri bana böyle iftira edip düğün arefesinde ayrıldysa ve hiç bir vicadan azabı duymuyorsa..ben artık nasıl güveneyim ya kime güveneyim?

biran önce bitse artık şu zor günler gülerek hatırlyacaksın dediğniz günler gelse ..gelcek mi ya geçecek mi bu günler ??:18:

Geçicek tabiki insan annesini babasını toprağa veriyo onun acısı bile geçiyo zamanla Allah öyle bir sabır veriyo insana. Şuan sana kendini iyi hissettiren şeylere yönel bak ailen yanında ve saglıklılar keza sende öylesin. Ne güzel ankarayada taşınacakmışsınız senin için yep yeni bi hayat yeni bi çevre. Daha çok gençsin tabiki yeniden seviceksin. Herşey güzel olucak sen kendini hırpalama saglıgına zarar verme...

acaba biraz fiziksel değişiklikler yapsan kendin için nasıl olur? belki neşen biraz yerine gelir :)
yada ufak bir tatil?

Bu adam da, ailesi de resmen manyak ne buyusu Allah askina? Bir de Kuran a el bas bir daha yapmicam de demis ya resmen sesli guldum.

Soyle bir adamla evlenmedigine sukret, ardina bakmadan kac bence canim kardesim. Bu anlatiklarindan sonra aklimda sadece bir kufur belirdi: o..... cocugu, bu kadar . Ya bu adam kismetinde olsaydi da evlenseydin, dugunden sonra zirvalasaydi? O zamanda "1 aylik evliyim kaynanam iftira atti baba evine dondum" diye baslik acacaktin.

Bu adami bile sevdigine gore herkesi sevebilme kapasiten var demektir sekerim, yine seversin merak etme :) Insan her seyi zamanla unutuyor, yaralarin iyilesince etrafina tekrar bakinmaya baslarsin, gercekten mutlu olacagin ADAM gibi bir adam mutlaka karsina cikar.

Her seyin en guzelini dilerim kuzum, bu serefsiz adam icin ne olur kendini uzme. Sen yeniden seversin, evlenirsin, mutlu olursun ama bu gerzegin senden baska alicisi cikmaz merak etme.

Korkuyorum,sanırım yapamayacağım başaramayacağım bu evlilik işini,seni çok sevdim senin gibisini de bulmam imkansız ama biz yapamayız,o kadar yıl adına daha fazla yıpranmak istemiyorum vs vs.

Gerçekten çok üzüldüm ve bir o kadar da sinir oldum. 10 yıl ya 10 yıl.!!! :47: Birlikte büyümüşsünüz, birlikte bir hayat yaşamışınız bir ömür gibi. Herhalde sandı herşey sevgili dönemi gibi sorumlulukları olmayacak kadar rahat olacak ama nerde o günler, keşke ama yaptıkları yanına kalmaz hele ki evlenecek iken...

Hayırlısı arkadaşım, değmezmiş demekki.

geçecek elbette ama zor olacak. sen karakterli birisin. eğer ona muhtaç olduğunu düşünecek kadar zayıf olsan o itiraf et devam edelim dediğinde kabullenirdin.
bunu kimse yapmazdı diye düşünme. psikolojisi bozulan biri, hele ki o kişiye muhtaç hissediyorsa bunu yapar.
vazgeçmek bir erdemdir bazen. kendi doğrularını ve hayatını tercih etmiş olman senin belkide hayatında farketmeden verdiğin en önemli karardı.
herkes bu kadar güçlü olamaz.
etrafta kocasına büyü yaptıran, kayınvalidesi büyü yaptıran çok insan var. bunlar ortaya çıkıyor ve çevre de biliyor hatta, yine de devam ediyorlar, rezil oluyorlar.
geçmesi için günleri saymaman gerek.
onu merak edip ne yaptığına baktıkça acın tazelenecek. elinden geldiği kadar bakmamaya çalış.

büyüye inanması hariç bir sebep daha olabilir mi acaba ayrıntılı düşünsen? son zamanlarda farkettiğin bir şeyler olmadı mı?
bir de büyü yapıldığını öğrendiğini söylediği zamanla ayrıldığınız zaman arasında ne kadar fark var?

başka hiçbir sıkınıtmız yoktu 15 tatil boyunca eşya baktık seçtik ..o eşyalarda hayallerimizi kurduk..sevgililier gününde bana çiçek yolladı iş yerime..beni çok sevdiğini söyledi..daha neler neler..sonra aniden değişti..işte meğer bu sebeptenmiş..önce bana söylemedi..sen nasıl yaparsın bunu felan diye telefonda sordu mailde sordu? neyi diyorum sen biliyorsun diyor..ben kendimden emin oldugum için üstelemedim..niye sormuyorsun dedi bana..çünkü benim alnım açık dedim ..sanıyormki beni onu aldatmakla felan suclayacak..sonra da bu söylediğne deli gb pişman etcem onu ..nerde meğer yüzyüze konusamamız lazım diye ısrar ettiği şey bu büyü olayıymışş..o ana kadar haberim yok yani..şok oldum ya duyunca bunu ilk defa duyan biri bu kadar soguk olamaz çok şaşırır dıyor sen bunu bilyrdun yaptın diyor ..inanın donakaldım ne diycegmi bilemedim düşündükçe cıldırıyorum o anı...bana böyle iftira atılsa yeri göğü yıkarım ben , ailemde yıkar senın annen gb benı arayp bana yalvarmaz dedi bana..Allah ın cezası ya anneminde haberı yoktu kı bole dedıklerınden olunca da cocoıgum aklını başına al bak öyle şey olmaz demiş arayıp ama gel gör ki annem yalvarmış ona öyle diyor...benim ailem son dakikaya kadar beni incitmemek için sabretti hatta evimize geldi en son annem kurana el bastı ben bastım yok bana msın demiyor ya???

o an anladım işte tamamen bitmeli bu devam etsede tat vermiycek..dedim annem e babam a siz hakkınızı helal ediyor msunuz kızınıza iftira edene diye? annem hayır dedi, babamda yenilmiş içilmiş helal olsun ama bu iftiradır düpedüz hakkımız bu yandan helal değil dedi...

ben de dedim hakkımı helal etmiyorum, vebalim boynunuza gidebilrsin o halde dedim...ailem de o zmn anladı benm bitirdğimi...

işte öyle bir andı..şimdi bölük pörçük hatırlıyorum...tüm olanları hani rüyada böyle hızlı hızlı yaparsınız ya bişeyleri...bu olaydan önce demiştim ki nişanlıma ya hep ikimizle ilgili rüyalar görüyorum bi koşturmaca içindeyiz ..labirentte elele ..çıkışı bulamıyorduk demiştim..meğer şimdi düşünüyorumda gercekten bulamamışız çıkışı..bunlarıda mı hatrlamıyor acaba??

bakmayım face ine diyorum duramıyorm bakmadan ya...hakiki elle tutulur bi sebebp olsun istiyorum ...ama yok..o dersteyken girip girp bakıyorum ...bu nasıl bir insan ya hala nasıl anlamadı? nasıl bir oyun bu oyunsa?

güçlü olamk için çok cabalıyorum anlama k içinde cabaladım ama bana kım ne derse desın beni kandırmazdı heralde boyle bişye çin bir de ....çok yazık etti diye düşünüyorum ama Allah hayrlı ınsanlarla karşılastrısn hepimizi kimin nasıl cıkacagı 10 sene sonra bıle beli olmuyor...:25::25:

düşünüyorum ben bu süreç gecene kadar üzülcem orası kesin ama o bu yanlışı gördüğünde ne kadar üzülcek merak ediyorum..nasıl uyur merak ediyorum..nasıl bu veballe yaşar gercekten cok merak edıyorum..Ankarada iş bakamya başladım bile yazın tasıncaz inşallah yeni bir hayat için gün sayıyorum burda...

ehliyetim yoktu kursa gıtcem onun içinde bu sırada ..kafam dagılır dıye hıc boş gunum olsun istemıyorum hep yogun olsun sitiyorum kafam..yalnız kalıp düşünmek istemyr hiç olanları tekrar tekrar yaşıyor gb hissediyorum çünkü.............:5:

Bu adam da, ailesi de resmen manyak ne buyusu Allah askina? Bir de Kuran a el bas bir daha yapmicam de demis ya resmen sesli guldum.

Soyle bir adamla evlenmedigine sukret, ardina bakmadan kac bence canim kardesim. Bu anlatiklarindan sonra aklimda sadece bir kufur belirdi: o..... cocugu, bu kadar . Ya bu adam kismetinde olsaydi da evlenseydin, dugunden sonra zirvalasaydi? O zamanda "1 aylik evliyim kaynanam iftira atti baba evine dondum" diye baslik acacaktin.

Bu adami bile sevdigine gore herkesi sevebilme kapasiten var demektir sekerim, yine seversin merak etme :) Insan her seyi zamanla unutuyor, yaralarin iyilesince etrafina tekrar bakinmaya baslarsin, gercekten mutlu olacagin ADAM gibi bir adam mutlaka karsina cikar.

Her seyin en guzelini dilerim kuzum, bu serefsiz adam icin ne olur kendini uzme. Sen yeniden seversin, evlenirsin, mutlu olursun ama bu gerzegin senden baska alicisi cikmaz merak etme.

şok oldum cnm işte bende ya bu devirde buna inananlar var demkki hadi ailesi inandı sen üniversite mezunsuun karşındaki kızı 10 yılıdrı tanıyorsun günahın sevabın ne oldgnun farkında oldgnu bilyrsun..ve böyle saçmalıkla sucalyıp yüzde yüz eminim diyorsun yazıklar olsun ya ...ben mi çok aptaldım 10 senedir anlamdım ya bunu..gercketn başka sebep olsa dese adam gb

babam bile dedi..sen bu kızı artık sevmıyuorum de kabul edelım, yok bu kızı aileme yakıştıramdım de kabul edelim..ama cocugum böyle vebal alınmaz dedi..yok nuh diyor peygamber dmeiyor ya..ablam diyorki eşek sudan gelene kadar dövmek lazım bu cocugu...dövsemde ah etsemde sövsem de bana kar etmeycek ya biliyorum tek derdim şu gözü bi açılsın da bir görsün gercegi deli divane dolansın peşimde helal et hakknı diye...

yoksa benim onla bi alacagım vereceğim kalmadı artık...bitti kafam da çoktan..hazımsızlıgı kaldı sözlerininin o kadar... dedim ya

Hep geçer diyorlar ya olric. Sence geçer mi? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ..

mutlaka geçeceğinden şüphem yok..Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz biliyorum..o yarın hemen gelse ..

Allah yardımcın olsun canım zor bişeydir elbet ama onu evden kovmakla çok ii yapmışsın öyle bi iftiraya bende maruz kaldım kv tarafımdan nişanlıyken kv eşime bırak onu o sana bişeyler yaptırmış sen çok değiştin vs gibi şeyler söylüyo oda sizin gibi aile olmaz olsun ben onu istiyorum ya o ya hiç kimse diyo tabi bunları ben çok sonra duydum gidip de sormadım bile rabbim görüyo ama hakkımı helal etmiyorum rabbim hepsinin hesabını sorsun...

evlendikten sonra böyle bir şey olabilirdi.
her şeyde bir hayır vardır. böyle bir insanla zaten evlenmek bile istemezdin.
ana kuzusu besbelli. ömrün ailesinin büyü saçmalıklarıyla geçer giderdi:34:
hakkında hayırlısı olsun.

Allah yardımcın olsun canım zor bişeydir elbet ama onu evden kovmakla çok ii yapmışsın öyle bi iftiraya bende maruz kaldım kv tarafımdan nişanlıyken kv eşime bırak onu o sana bişeyler yaptırmış sen çok değiştin vs gibi şeyler söylüyo oda sizin gibi aile olmaz olsun ben onu istiyorum ya o ya hiç kimse diyo tabi bunları ben çok sonra duydum gidip de sormadım bile rabbim görüyo ama hakkımı helal etmiyorum rabbim hepsinin hesabını sorsun...

benimki dememiş işte..10 senedir sevdiği için böyle demişler dememiş..o şarlatana inanmayı marifet bilmiş ..benim Allah inancım var dedi bana..sanki benm yokmuş gb..bundan bıraktı beni hatta bırakmadı bırakmamı sağladı..kabul et bide yapmıycam de kuran el bas dürüst ol devam edelim dedi bana...göz göre göre yalan yere kurana el basmamı istedi...bir de...yapmadgma el basıyorum umru değil...kabul et dürüst ol bana diye bağrıyor bana...

evlendikten sonra böyle bir şey olabilirdi.
her şeyde bir hayır vardır. böyle bir insanla zaten evlenmek bile istemezdin.
ana kuzusu besbelli. ömrün ailesinin büyü saçmalıklarıyla geçer giderdi:34:
hakkında hayırlısı olsun.

hakketten ya tek tesellim bu evlendıkten sonra dıyebırdı bu bir.. hadi bu iftirayı gectım başka birsey de diyebilrdi..ya kiim ne derse ona ınancakmış yetrkı hafız olsun hoca denılsin...

vebalim kalmasın yanlarına inşallah

hakketten ya tek tesellim bu evlendıkten sonra dıyebırdı bu bir.. hadi bu iftirayı gectım başka birsey de diyebilrdi..ya kiim ne derse ona ınancakmış yetrkı hafız olsun hoca denılsin...

vebalim kalmasın yanlarına inşallah

allah ona öyle birini versin ki, sseni mumla arasınlar inşallah.
ama diğer açıdan bakarsak eğer
sanşın varmış, kurtulmuşsun. evlenmiş olsaydınız
sürekli böyle saçmalıklarla gelecekti sana:34: şimdi evlisin ve bu saçmalığı sana yaptığını farzet? napardın?
tek tesellin bu olsun.

canım biraz uzun olucak ama yazdıklarım kendimden örnek vereyim sana
16 yaşındaydım çalıştığım şirketin müdürüyle onun uzun uğraşları sonucunda konuşmaya çıkmaya başladım kendisi 32 yaşındaydı
ne vaadler ne sözler söyledi 16 yaşındaydım cahildim heryeri toz pembe görüyordum ona inandım 3 yılımı verdim benimle oyuncak gibi oynadı içeriğini yazmak istemediğim daha bir sürü şey 3 yılımı verdim kendisine sonra nişanlandık beni aldattı affettim daha bir sürü şey

düğün salonu tutuldu
altınlar alındı
herkesle tanışıldı ortalığa yayıldı evlenmemize çok az bi zaman kala aileme beni aildattı diye iftira atıp hiç bişey söylmeden fransaya kaçtı altınları geri almaya gelen bile olmadı

beni yüz üstü bıraktı hemde iftirada attı

7 yıl ne dualar ettim camilerden geçerken onunla gelinlikli damatlı resimlerimizi hayal ettim psikolojik destek aldım
üstünede aramızda geçen herşeyi sülalem öğrendi bi sinirle evden kaçtım kaçınca öğrendiler abim sağolsun kimseye laf ettirmedi

7 yıl ağlaya ağlaya bir sürü hastalık sahibi oldum ama ne mi olsu sonunda 7 yıl sonra bana faceden ulaştı

bana beddua etme küfür et ama beddua etme dedi tutuyormuş beddularaım istanbula gelicem ne istersen onu yapıcam dedi

yatak odasının camı fırtınada kırıldı üstüne düşmüş
arabasını frenleri tutmamış
cep telefonu kaybolmuş gibi bir sürü şey

7 yıl sonra ilk defa görüştüğümüzde hıçkıra hıçkıra ağladım sen aldın başını gittin beni yanlız bıraktın dedim

hakkımı helal etmiyorum sana dedim ve bir sürü şey ve telefonumu değiştirdim kaşıma 7 yıldan sonra birisi çıktı benden 1 yaşta küçük birisi aşık oldum ve evlendim 3 yıldırda evliyim iyiki eşimle evlenmişşim onunla evlenmemişim iyiki bişeyler sebep olmuş verilmiş sadakam varmış diyorum benimki 7 yıl sonra çıktı
emin ol seninkide çıkıcaktır

haklısınız ben de diyorum bazen aklım başındayken verilmiş sadakam varmış diye..bu bana nasip değilmiş diye..ama aklımın almadığı tek nokta var nasıl bana inanmaz da gider bir şarlatana inanır bana dediklerinin aynısını anneside diyormuş komşusuna hoca bizi tanımaz etmez parada almadı neden böyle vebale girsin diye??? kimin zehirlediği belli de..zehirlenenin hiç mi aklı yok onu anlamadım...

benmle beraber tüm aile üzgün ya ..buna sebep olan hepsinden cıksın ne diyim...boğazımda bi düğüm oldu kaldı hepsi...sabır Allahım senin adaletinde sual olunmaz..hi bir şey senin adaletin kadar soğutmayacak içimi..

ne zamn gececgnı bıl bılsem de o gunu beklesem artık gececeği günü...bilsem beklesem...

Allah hayır yazsın hayır göstersin.Senin istediklerini hakkında en hayırlısı kılsın...

bu iftiranın ortaya çıkması için Allah illa da birşeyleri vesile kılacaktır.Bunun için neden sen çalışmayasın?Belki yuvan için şimdi de başka şeyler yapman gerekiyordur.Böyle birşeyi kabul etmen mümkün değil tabi alnın açık ancak belli ki nişanlında buna inanamamış.öfkesiyle sevgisi çatışmış.sevgisi galip gelmiş ve kabul et devam edelim diyebilmiş.

Hangi konu olursa olsun sana değil de başkasına inanması büyük bi haksızlık ama madem onlara inandı kendini aka çıkarman için neler yapabileceğini bir düşün bence. gerekirse peşinden koş.varsın eller böyle birşeyi yaptı pişman oldu da o yüzden koşturuyo die düşünsün.doğrusunu Allah bilir. O nun bilmesi de kafidir.

10 yılda neyi nasıl çözdüğünü, küsünce nasıl barıştığınızı anlamışsındır.tabiki Allaha havale edeceksin duanı dilinden düşürmeyeceksin.

Hiçbir sorun yokken böyle birden kesip atmak kolay değil hem de anlamsız. sen kendini kanıtladıktan sonra eğer nişanlın hala ayrılalım derse işte o zaman bırakabilirsin. ama daha değil daha çok yeni.

nişanlına başka birisi büyü yapıp seni dinlememesini sağlamışlarsa burda nişanlının suçu yoktur bence çünkü nişanlın da büyünün etkisinde kalmıştır. tabi ki inanmamk ve uğraşmamk gerekiyor ama peygamber efendimize bile(s.a.v) büyü yapılmışsa ve felak,nas sureleri varsa demek ki böyle birşey var.

10 yıl sonra hadi ayrılalım diyebilecek kadar nişanlının şerefsiz olduğunu, öle bile olsa senin bunu anlamayacak kadar gözünün kör olacağını sanmıyorum ben. belli ki sizin dışınızda etki eden birbirinize düşüren hatta kayınvalidengilin bile gözünü karartan başka bişey var.

tamam ayrılıyoruz demek çok kolay gelio ama unutabileceğini sanmıyorum.başka biri çıksa bile nişanlına benzetmeye çalışacaksın. benzemediğini o olmadığını anlayınca bırakan sen olacaksın.

Allah istemeden hiç bir şey olmaz bunu da Allah istiyor tabiki.herkesin bir imtihanı vardır seninki de buymuş demek ki. derdi veren dermanı da verir ama sn de o derman peşinde koşmalısın ama.elinden geleni yapacaksın gerisi Allaha havale. kendini kanıtlamaya uğraşmalısın gene olmazsa o zaman nasip değilmiş de ve o zaman arkana bakma.

faceden fotoğraf silmesine bakma sen 10 yıl aklında kalbinde yer etmişsin faceden bana ne!!!
bu başına gelenlere inanamamayı ve ağlamayı bırak! inan bunlar gerçek! aşkın kayıp gidiyo ellerinden senelerce gece gündüz hayalini kurudğun yuvan yıkılıyo sen de şimdi geri çekilerek fesatçıların ekmeğine yağ sürüyosun!kolay mı bu kadar be 10 yılımı vermişim ben kahrını çekmişim ...sevdiğim demişim... sırtımı yaslamışım...

bunun iftira olduğunu anlayıp kapında yalvardıktan sonra belki için rahatlıycak ama sonrasını da düşün bence.hayır helal etmiyorum dersen sen de gururuna yenilmiş olacaksın.

İnşallah bu günleri atlatıp gene onunla yeniden eskisi gibi olmasa da olsun en azından onunla bu günleri hatırlayıp sarılırsınız birbirinize...

Allah yolunu açık etsin, sabrını ve duanı artırsın...

büyü falan yapılmışsa kalk sen de çözdürme büyüsü yap falan demiyorum ama böle bişey var mı yok mu die bi hocaya falan baktırabilirsin.

olduğunu öğrenince nişanlın böle bişey yüzünden sana inanmıyo die biraz da olsa için yumuşar. çünkü sevdiğin tarafından sevilmediğini , bnca senenin boşa gittiğini düşünmek ile başka şeyler yüzünden böle davrandığını bilmek arasında fark vardır.

eğer böyle bişey yokken bu şekilde davranmışsa işte o zaman yeni ve şükürle dolu bir hayat seni beklesin.

içim rahat etmedi düzeltmek istedim. araştırdım büyü yapılmışmı yapılmamış mı die hocaya gitmenin caiz olmadığını öğrendim.özür dilerim. büyü varmış fakat gaybı Allahtan başkasının bilebileceğini düşünüpte hocaya gitmek günahmış.

böyle bişey olabileceğini düşünüp Allahtan bunun geçmesi için yalvarmak en iyisi.

içim rahat etmedi düzeltmek istedim. araştırdım büyü yapılmışmı yapılmamış mı die hocaya gitmenin caiz olmadığını öğrendim.özür dilerim. büyü varmış fakat gaybı Allahtan başkasının bilebileceğini düşünüpte hocaya gitmek günahmış.

böyle bişey olabileceğini düşünüp Allahtan bunun geçmesi için yalvarmak en iyisi.

canım ben ona kurana el basıyım böyle bişey yapmadıgma dedim hayır sen yaptıgna bas ve bi daha yapmıycan için söz ver yemin et dedi...bunun için basınca bana inanacak ama ben yapmadım diye basınca inanmayacak..annem kuran el bastı ona bile inanmadı..yüzde yüz eminim yaptıgından dıyor içinde bir gram bile şüphe yok yapmadığma dair...ben dahaniye peşinden koşayım...vebalim boynuna sana hakkımı helal etmıycem dedim..

inanmadı kızlar bana inanmadı resmen ...gözüme baka baka nasıl yalan söylüyorsun diyor ya ..o acaba gözüme baka baka nasıl yüzde yüz eminim der...ona büyü felan yapılmamış ya ne büyüsü kim ona neden büyü yapsın..sabancı mı? değil..çok büyük düşmanları mı var?? yok...

hocaya felan gitmem zaten ben bunun için..hocaya felan güvenilir mi hem ya? hoca dedikleri hafız dedikleri bana iftira etti sevdiğmi kendisne yüzdeyüz inandırdı..bildiğin şarlatan...benm gıtcegmın ondan farklı oldugu ne belli...

dpedüz aptallık bu...insan cocukları bile kandıramıyor bu devirde ama bi şarlatan nasıl kandırıyor bizzat yaşarak öğrendim...dua ediYoum zaten hergün Allahım sen açığa cıkar beni..gece yi gündüze çeviren Rabbim o şekilde aydınlıga cıkar benıde diyorum..hem beni hem ben gb haksız yere iftiraya uğrayan tüm insanları...

ben peşinden koştum evime çağırdım annem babm konustu yüzyüze bana mısın demedi..ondan önce telde konuşmustu annem ne dedi bana biliyormusunz? yapmasan annen niye beni arayıp yalvarsın dedi...siz bu lafın üstüne barışır msınz? onun annesi de inanmış , babası da ..hiç dur bi cocugum bi dinle bakalım 10 yıllık vebal alma, mutlugunu yıkma dememişler..annesi konu komsuya biz o hcoayı tanımayız parada almadı neden yalan soylesın diyormuş.. bu sözü hatrlayabilrsiniz çünkü aynısını bana nişanlım da söyledi..kimin lafları oldugnu anlamamak elde değil..

Allah bildiği gb yapsın hepsini...hem bir taraftan 10 yıl boyunca oyaladı beni...hem de nişanladı evlenme vaadiyle..sonra bıraktı..hem de bırakırken iftira attı..hem de öyle böyle bir iftira değil..ipe sapa gelmez bir iftira...hadi iftirayı attın nasıl Yüzde yüz eminim diyon ya .Allahtan korkarım ben diyor bana..bu nasıl korku ya? nasıl vercekler vebalini merak ediyoru..

eğer Allahın şanslı kullarıysalar bu dünyada cekerler yok değilseler öteye kaldı hesaplaşma...

bi kendi anneme babama baktım bu olay karşısında hallerine tavırlarına kızlarına iftira atıldığı halde..bi de onun annesine babasına..inanılır gb değil..iki tarafta anne ve baba işte...

insanın başına herşey gelirmiş...ama herşey..bazen koşulsuz sevmek , deli gb sevmek, on yıl sabretmek, güvenle beklemek, sonsuz sadakat bir yuva kurmak için yetmezmiş...yetmedi..yetmiyor..

büyü falan yapılmışsa kalk sen de çözdürme büyüsü yap falan demiyorum ama böle bişey var mı yok mu die bi hocaya falan baktırabilirsin.

olduğunu öğrenince nişanlın böle bişey yüzünden sana inanmıyo die biraz da olsa için yumuşar. çünkü sevdiğin tarafından sevilmediğini , bnca senenin boşa gittiğini düşünmek ile başka şeyler yüzünden böle davrandığını bilmek arasında fark vardır.

eğer böyle bişey yokken bu şekilde davranmışsa işte o zaman yeni ve şükürle dolu bir hayat seni beklesin.

keşke senin bu dediğni çevresinde hoca hanım diye bilinen beş vakit namazında sürekli ilahi kanalları dinleyen kayınvalide adayım da bilebilseydi de gitmeseydi..bu şekilde şarlatanın gayipten haber veremeyeceğini bilir Allah a şirk koşmuş olmaz, iftira atmaz, on yıllık sevgilileri ayırmaz, buna oğlunu inandıramaz ve onu da elleriyle ateşe atmamış olurdu...

evlat sevgisi bu olsa gerek..aferin onlara büyücü kızdan kurtardılar oğullarını...2 sene once yapmış büyüy ben 8 senedir yapmamış ama 2 sene önce aniden zaten sevdğim sevildiğim kişiye büyü yapma gereği duymuşum...

buna nasıl inanır insan ya...gözlerimle görmesem kendim yaşamasam da duysam yine de inanasım gelmez...ama benim salak hayatı boyunca vicdanın sesini susturamayacağı bir vebal almayı tercih etti...kendileri etti..kendiler bulsunlar...Allah ın adaleti büyük

Back