her şeyi geçtim, etrafa yaymaları nasıl bir insanlık.
on yılını seninle geçirmiş ama senin geleceğine dahi saygısı yok, etrafa yayarak günahlarını katlamışlar.
seni sevmemiş iyi ki kurtuldun diyemem, on yıl zaman geçmiş illaki sevmiştir. senin üzülmen de çok normal zamana ihtiyacın var.
Allah yardımcın olur inşallah...
ailesiyle yada direk annesiyle yüz yüze konuşma fırsatın oldu mu peki?
hayır hiç birini ne göremk ne duymak istiyorum..çünkü ne kadar söylersem söyleyim hiç bir şey içimdeki ateşi söndürmeyecek...evet o kadar çabuk yayıldı ki hemde kızlar..büyücü felan diyolar artık bana düşünün...dün iftira karşısında müminin tutumunu okudum. sabretmek ve isyan etmemek, neden ben dememek...diyorki yaradan iftiraya uğradığnız için üzülmeyin belki de bunda bir hayır vardır...günahlarımı döker inşallah bu insafsız ifitira sabırmı artırsın Allah ım..hz. Yusuf a da iftira edilmişti de yıllarca hapsedilmiş daha sonra sabrından dolayı iftiracılar herkesin gözü önünde itiraf etmişlerdi yalanlarını...
kızlar ben hz. yusuf deilim ki...ne zaman ortaya çıkacak bu iftira? hz Ayşe değilim ki ayeti kerime insin iftira attılar diye...nasıl ortaya çıkacak biran önce çıkarsın Rabbim yaa...
dünyada hiç bir şey benim başıma gelmez ya bu ütopya demeyin...o kadar çabuk oldu ki tüm bunlar rüya gb kabus gb biranda geldi.bitti. inanmak o kadar güç ki...
choclate milke katılıyorum ama çünkü başka hiç bir sebep beni sevdiğimden ayıramazdı aldatsa bile affederdim belki onca yılın hatrına ama bu affedilcek bir şey değil..kızlar tamamen kesti önümüzü..bitirdi resmen...belki nasip etmedi Allah bu yüzden ...ayrıldık sebebide böyle bir saçmalık oldu...beni karalayan....sabır diliyorum Allah tan çok sabır...
Rabbime dua ederkne de Allahım sen beni sevdiklerimle sınama derdim özellikle de sevgilim için...sınanıyorum resmen şuan ...sabrediyorum kafasına dank etsin
yaptığından yüzde yüz eminim diyen bir sevdiğim oldu...eski nişanlım...işte öyle bir dank etsin ki kafasına yapmadığımdan yüzde yüz emin olsun da ben böyle bır kızın günahını aldım..geleceğini kararttım..herkese yaydık..geceleri uyuyamamın sebebi bu desinler...
sebep olan , inanan, hakkımda konuşan hiç kimseye hakkımı helal etmiycem vebalim boyunların da olsun hep...
hele o şarlatan nasıl böyle iftira eder ya ..hocaymış..hafızmış..kimbilir kaç yuva yıkıyor şuan..
Allah kimseyi sevdiğiyle sınamasın kızlar hele de böyle sebeplerle ...Birine iftira edecek olursam da elimi,kolumu dilimi bağlasın , canımı alsın çünkü bu vebal çekilmez kızlar böyle bir vebal ne bu dünyada ne ötede çekilir..üzülüyorum bazen onun adına..ama kafasını kullansaydı ben Allah a inanırım derken bana gerçekten o şarlatana değil de Allah a inanıp sığınsaydı görürdü gözleri hakikati..
Allah yolumuzdan ayırmasın..Şer dediğmiz de bir hayır var ..inşallah hayra çıksın Allah ım sabrımı artırsın..kimseye kaldıramayacağından fazla yükk vermesin...
ben gece içim rahat uyuyorsam, onlar uyuyamasın inşallah..her düğün sözünde gözlerim dolup içim acıyorsa onların ki yapılan iftirayla dha çok acısın,yansın tutuşsun..
tek duam Allahım tez zaman da çıkar karşılarına yaptıklarını kapıma gelip gelip helallik almak istesinler..benden annemden babamdan özürler dileyip helallik dilesinler..