• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

hayrı deildi kızlar onbeş tatilde eşyalara baktı alcaktık mart gelmeden seçtik bile...istikbalden başka bir başlıga eklemiştim..

hepiniz o kadr haklsınız ki cevremdeki tüm arkadaslarım annem babam da aynı sizler gb düşünüyor zor ama gececek diyorlar ...

geçecek biliyorum ama hızlı gecse hemen bitse sevgsi içimden bir düğün reklamı cıkınca doluvermese gözlerimm ...

ama haksızlıga da ugrasa ınsan bazen hemen unutmak hiç kolay olmuyor inş. alsın Allah sevgisini içimden ...

bir an önce alsa ben kariyer peşinde bile değildi orta halli bi yuvam olsun cocugum olsun cocuklarımın babası o olsun istedim..

dedimya aldatsa bile affedecek salaklıktaydım ne kadar öle gözükmesem de ama bu affedilcek bişey değil.Allah ın bi bildiği var demkki..

ya sabır ya sabır ya sabır

Canım çok şükür alnın ak başın dik asıl onlar düşünsün ne yapacaklar hem bu dünyada hem ahirette kaybettiler RAbbim tez zamanda söküp alsın onu kalbinden inşallah

hayrı deildi kızlar onbeş tatilde eşyalara baktı alcaktık mart gelmeden seçtik bile...istikbalden başka bir başlıga eklemiştim..

hepiniz o kadr haklsınız ki cevremdeki tüm arkadaslarım annem babam da aynı sizler gb düşünüyor zor ama gececek diyorlar ...

geçecek biliyorum ama hızlı gecse hemen bitse sevgsi içimden bir düğün reklamı cıkınca doluvermese gözlerimm ...

ama haksızlıga da ugrasa ınsan bazen hemen unutmak hiç kolay olmuyor inş. alsın Allah sevgisini içimden ...

bir an önce alsa ben kariyer peşinde bile değildi orta halli bi yuvam olsun cocugum olsun cocuklarımın babası o olsun istedim..

dedimya aldatsa bile affedecek salaklıktaydım ne kadar öle gözükmesem de ama bu affedilcek bişey değil.Allah ın bi bildiği var demkki..

ya sabır ya sabır ya sabır

Çoluk çocuğuylaortada kalmış eşinin gerçek yüzünü görmüşlerin topiklerini okursan ve onların yerine kendini koyarsan ne kadar boş şeylere üzüldüğünü anlarsın. Yolun başından dönmüşsün uçurumun kenarında aracın fren tutmuş düşmemişsin daha ne istiyorsun bence şükür secdeleri et sevinçten işin başında gerçekleri gördüğün için. Kızabilirsin hatta anlamıyordiye düşünebilirsin ama bu açıdan bakarsan ne kadar şanslı olduğunu göreceksin

ailesini bir görcektiniz

babası felan kzıım kızım dilinden düşürmüyordu annesi de hep iyi davrandı Allah var şimdi ama soguk bir kadınd baştan beri

konuşmayı muhabbeti pek sevmezdi...

günahları boyunlarına bana düşen tek şey sabretmek ve biran önce toparlanmak çünkü zaten bir on yılımı yedi

toparlanmam da bir 3 yıl sürmez inaşşallh..

annem diyorkiiftira eden kendi iftirasına uğrar..bakalım neler olucak ne zamn olucak ben duycak mıyım ?

oğullarına dedim yazdım hatta dua edin sizden öne ölmeyim ve benle helalleşme fırsatı bulun...yoksa nasıl can verirsiniz bu veballe bilmiyorum dedim...

bakışını bi görseniz bana sanki bunu diyen ateist biri öle iğrenerek umurmayarak bakıyorki...inanılmaz..

Allah sabrımı artırsın ben ve benim durumumda olan herkesin..

(amin)

ama çok zor demeden geçemeyeceğim..

çok cahillermiş kusura bakma da. bu insan yurt dışında okumamış mıydı? bunları mı öğrenmiş gelmiş? ayrıca hocaya neden gitmişler?

ayrıca herkes nasıl hoca oluyor onu da anlamıyorum. he çok biliyorlarsa sadece felak ve nas surelerinin bile korumaya yettiğini bilirlerdi.
bir hocanın sözüyle 10 yıllık ilişki mi biter kaldı ki çok seviyorsan dersin büyü müyü ben mutluyum. muhtemelen ailesi onun aklına girmiştir. istemedikleri biri olunca kesin büyü var sende diyorlar oğullarına.

ya da atandığı yerde yeni bir kıza aşık olmuş ve ilişkisini bitirmeye çalışmış da olabilir. böyle bir iftira atmış olabilir.

bu şekilde dini cahilce kullananlar, bundan para kazananlar ve buna inanan insanlar oldukça biz daha çoook sürünürüz. hayırlısı olsun boşver kurtulmuşsun.

Yazdığınız sebebi okuyunca içimden bir vay gerizekalı dedim yani. Bırak Allah aşkına arkadaşım psikopat manyak bir aile belli ki evlerden ırak verilmiş sadakanız varmış yoksa bu manyakların içinde kafayı yerdiniz bir güzel. Hadi biz kızlar fala filan meraklıyız da erkek adamın büyüle hacıyla hocayla ne işi olur böyle belli ki tuhaf bir aile .

Son düzenleme:
Şu anda kendini çok şanssız ve berbat hissediyosun biliyorum ama emin ol bu da geçecek. Bu yaşına kadar neler gördün geçirdin kimbilir. nelere üzüldün ağladın bunalımlara girdin... ama hepsi SONUNDA GEÇTİ.
Kendini şuna inandır 'ben şanslı bir insanım ki bu adam ve ailesi sayesinde yaşayacağım korkunç gelecekten kurtuldum' çünkü herşey olabilirdi. Yarın öbür gün siz evlenmişken seni aldatmakla suçlayabilirlerdi. Ya da bebeğin karnındayken o bebeğin oğullarından olmadığıyla suçlayabilirlerdi. Ya da aileye büyü yaptığını ve oğullarını onlardan böyle uzaklaştırdığınla suçlayabilirlerdi. Sen gerçekten kurtulmuşsun arkadaşım. Olabilecek birçok kötü şeyden kurtulmuşsun. Şimdi yapman gereken şeyler
1-Asla onunla geçirdiğin 10 yıla lanet etme. Çünkü bu 10 yılda güzel birçok gününüz olmuştur. Seni çok mutlu etmiştir eminim ve sen de onu. Tüm o geçen yıllarını yanına kar kalmış gibi düşün.
2-Asla kendini suçlu hissetme ve bu neden benim başıma geldi? diye düşünme. Çünkü nedeni yok! Herkesin başına gelebilirdi. Bu kez seni bulan bir kötülük olmuş. Senin bir hatan yok ve bu konuda yapabileceğin bişey de yok.
3-Eğer 10 yıldır devam eden temelinde karşılıklı saygı olan bir ilişkiniz varsa emin ol pişman olacak ve hayatı boyunca sana yaptığı şeyin pişmanlığını yaşicak. Her geçen yıl birçok örneğini görüyorum kendimde de etrafımda da yaptığımız kötülükler haksızlıklar bir şekilde dönüp dolaşıp bizi buluyo. Buna inan.
4-Unutma bu hayatta senin için senden daha değerlisi yok! Biraz bencil olmayı öğren. En önemli şey benim diye düşün. Sen kendine ne kadar çok değer verirsen etrafındakilerde bu oranda değer verir. Uygula.
5-tüm bunları unutup başka biriyle güzel bir hayata başlicaksın eninde sonunda.İnan.
6-Lanet etme sürecini uzatma. Artık kendini iyileştirme sürecine gir. Bunu bir geçecek bir hastalık gibi düşün. Hasta olduğumuzda nasıl ilaç alarak dinlenerek ve kendimize iyi bakarak iyileşiyosak şimdi senin yapman gereken şey de bu. Yani kendine bak. En güzel kıyafetlerinle gez dolaş. Arkadaşlarınla program yap. Tutkuyla sarılabileceğin bir uğraş edin kendine.
7-Unutmak için çaba göster ama kötü anıları. Güzel anıları içinde yaşat ve zaman zaman hatırlayıp gülümse.
8-Bunu yaşamam gerekiyomuş diye düşün ve kabullen.

Bunlar benim tavsiyelerim umarım işine yarar.

Şu anda kendini çok şanssız ve berbat hissediyosun biliyorum ama emin ol bu da geçecek. Bu yaşına kadar neler gördün geçirdin kimbilir. nelere üzüldün ağladın bunalımlara girdin... ama hepsi SONUNDA GEÇTİ.
Kendini şuna inandır 'ben şanslı bir insanım ki bu adam ve ailesi sayesinde yaşayacağım korkunç gelecekten kurtuldum' çünkü herşey olabilirdi. Yarın öbür gün siz evlenmişken seni aldatmakla suçlayabilirlerdi. Ya da bebeğin karnındayken o bebeğin oğullarından olmadığıyla suçlayabilirlerdi. Ya da aileye büyü yaptığını ve oğullarını onlardan böyle uzaklaştırdığınla suçlayabilirlerdi. Sen gerçekten kurtulmuşsun arkadaşım. Olabilecek birçok kötü şeyden kurtulmuşsun. Şimdi yapman gereken şeyler
1-Asla onunla geçirdiğin 10 yıla lanet etme. Çünkü bu 10 yılda güzel birçok gününüz olmuştur. Seni çok mutlu etmiştir eminim ve sen de onu. Tüm o geçen yıllarını yanına kar kalmış gibi düşün.
2-Asla kendini suçlu hissetme ve bu neden benim başıma geldi? diye düşünme. Çünkü nedeni yok! Herkesin başına gelebilirdi. Bu kez seni bulan bir kötülük olmuş. Senin bir hatan yok ve bu konuda yapabileceğin bişey de yok.
3-Eğer 10 yıldır devam eden temelinde karşılıklı saygı olan bir ilişkiniz varsa emin ol pişman olacak ve hayatı boyunca sana yaptığı şeyin pişmanlığını yaşicak. Her geçen yıl birçok örneğini görüyorum kendimde de etrafımda da yaptığımız kötülükler haksızlıklar bir şekilde dönüp dolaşıp bizi buluyo. Buna inan.
4-Unutma bu hayatta senin için senden daha değerlisi yok! Biraz bencil olmayı öğren. En önemli şey benim diye düşün. Sen kendine ne kadar çok değer verirsen etrafındakilerde bu oranda değer verir. Uygula.
5-tüm bunları unutup başka biriyle güzel bir hayata başlicaksın eninde sonunda.İnan.
6-Lanet etme sürecini uzatma. Artık kendini iyileştirme sürecine gir. Bunu bir geçecek bir hastalık gibi düşün. Hasta olduğumuzda nasıl ilaç alarak dinlenerek ve kendimize iyi bakarak iyileşiyosak şimdi senin yapman gereken şey de bu. Yani kendine bak. En güzel kıyafetlerinle gez dolaş. Arkadaşlarınla program yap. Tutkuyla sarılabileceğin bir uğraş edin kendine.
7-Unutmak için çaba göster ama kötü anıları. Güzel anıları içinde yaşat ve zaman zaman hatırlayıp gülümse.
8-Bunu yaşamam gerekiyomuş diye düşün ve kabullen.

Bunlar benim tavsiyelerim umarım işine yarar.

girip girip tavsiyelerinizi okuyorum kızlar..bu neden geldi diye düşünmeden edemiyorum , kimi zaman oh gercek yüzünü gördüm diyorum ya benim namusuma da iftira etseydi diye düşünüyoru. ne de olsa o şarlatan ne dese inanacakmış sadece bana değil annem e de iftira ettiler..yani vebalimiz ahımız iki kat...eşek sudan gelene kadar dövsem onu yine de rahatlamam ya.. o kadar masum saygılı seviyeli bir ilişkimiz vardı ki yıllardır...güven dolu..meğer hepsi nasılda kocaman bir yalanmış...ben mi 10 senedir farkedemeyecek kadar salaktım yaa..

off..allah tan işim o kadar yogunki gündüz düşünmek için cok fırsatım olmuyor ,işinin yogunlugna sevinen bi tek benimdir heralde..ama akşam eve gelince sinir oluyorum ya bu eve aldık biz onları evimize aldık ben ..ne kadar salakmışım ya...

Allah ın adaletine inanmasam kesin çıldırırdım ama biliyorum gün gelecek ilahi adalet onları bulacak..inşallah biz bir masuma iftira ettik yuvasını kurmadan yıktık, yıllarını çaldık, tam evlenme çağında ona iftira ettik yayılmasını sağladık derler ...can verirken düşssün bu kelimeler ağızlarından...

Rabbim hesabını sorsun çünkü benim hakkımı vebalimi ödemek kolay olmayacak...Biran önce ilahi adalet bulsun yerini..gerçekten sinirden çıldırmak üzereyim...sabretmeye çalışıyorum..tükenmemeye..dimdik ayakta durup ele güne meydan okumaya..zorla gülmeye ...

hergün iftira atanların sonunu okuyorum , gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum ama nafile an geliyor gidip tüm kinimi kusmak istiyorum onlara...ama bu bile söndürmezki içimdeki ateşi ben ne yaparsam sönmeyecek içimdeki ateş..sadece Rabbimin adaleti beni rahatlatıcak biliyorum...

kurtuldun diyenler çok haklı, şansın var diyenelriniz çok haklı ...ama biranda söküp atmak ne olursa olsun kolay olmuyor zaman akıp gecse biran önce..kalbim temelli kapansa ona tek arzum bu..

tabi bir de kısa zaman da dank etse kafasına pişman olsa deli gb..ama olmuyor ya pişman felan hala devam ediyor ya nasıl bir insan bunlar anlamıyorum

Canım çok üzüldüm, çok çok üzüldüm hemde. Seninle daha önceden konuşmuştuk, nişan nikah konusunda falan. Şuanda yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım :53: Ama şöyle bir durum var. Eğer sen o insana 10 yılını verdiysen, düğünede 5 ay kala bittiyse hemde böyle saçmasapan bir sebep yüzünde; siz bu insanla birbirinizin kısmeti değilsiniz demekki... Etrafımda 2 tane böyle çok uzun ilişkisi olup (nişan olmuş, nikah tarihleri belli vs), biten ilişki var. Ve şuanda ikiside nişanlı, yazın evlenecekler. Şuanki eş adaylarına deli gibi aşıklar. Evlilik planları 1 sene içinde karar alınıp gerçekleşmiş olacak. Ve bu insanlar geriye dönüp baktıklarında; iyiki uzun yıllar birlikte oluduğum insanla evlenmemişim diyorlar... Sen sakın canını sıkma, isyan etme. Esas eski nişanlın otursun ağlasın, o senin bu dünyanı zehir etmiş, diğer tarafta bunun hesabını nasıl verecek??? Kimsenin ahı kimsede kalmıyor canım benim, sen dua et. Bol bol dua et... Allah senin tertemiz hayallerinin karşılığını sana verecektir emin ol.

her şeyi geçtim, etrafa yaymaları nasıl bir insanlık.
on yılını seninle geçirmiş ama senin geleceğine dahi saygısı yok, etrafa yayarak günahlarını katlamışlar.

seni sevmemiş iyi ki kurtuldun diyemem, on yıl zaman geçmiş illaki sevmiştir. senin üzülmen de çok normal zamana ihtiyacın var.
Allah yardımcın olur inşallah...

ailesiyle yada direk annesiyle yüz yüze konuşma fırsatın oldu mu peki?

her şeyi geçtim, etrafa yaymaları nasıl bir insanlık.
on yılını seninle geçirmiş ama senin geleceğine dahi saygısı yok, etrafa yayarak günahlarını katlamışlar.

seni sevmemiş iyi ki kurtuldun diyemem, on yıl zaman geçmiş illaki sevmiştir. senin üzülmen de çok normal zamana ihtiyacın var.
Allah yardımcın olur inşallah...

ailesiyle yada direk annesiyle yüz yüze konuşma fırsatın oldu mu peki?

hayır hiç birini ne göremk ne duymak istiyorum..çünkü ne kadar söylersem söyleyim hiç bir şey içimdeki ateşi söndürmeyecek...evet o kadar çabuk yayıldı ki hemde kızlar..büyücü felan diyolar artık bana düşünün...dün iftira karşısında müminin tutumunu okudum. sabretmek ve isyan etmemek, neden ben dememek...diyorki yaradan iftiraya uğradığnız için üzülmeyin belki de bunda bir hayır vardır...günahlarımı döker inşallah bu insafsız ifitira sabırmı artırsın Allah ım..hz. Yusuf a da iftira edilmişti de yıllarca hapsedilmiş daha sonra sabrından dolayı iftiracılar herkesin gözü önünde itiraf etmişlerdi yalanlarını...

kızlar ben hz. yusuf deilim ki...ne zaman ortaya çıkacak bu iftira? hz Ayşe değilim ki ayeti kerime insin iftira attılar diye...nasıl ortaya çıkacak biran önce çıkarsın Rabbim yaa...

dünyada hiç bir şey benim başıma gelmez ya bu ütopya demeyin...o kadar çabuk oldu ki tüm bunlar rüya gb kabus gb biranda geldi.bitti. inanmak o kadar güç ki...

choclate milke katılıyorum ama çünkü başka hiç bir sebep beni sevdiğimden ayıramazdı aldatsa bile affederdim belki onca yılın hatrına ama bu affedilcek bir şey değil..kızlar tamamen kesti önümüzü..bitirdi resmen...belki nasip etmedi Allah bu yüzden ...ayrıldık sebebide böyle bir saçmalık oldu...beni karalayan....sabır diliyorum Allah tan çok sabır...

Rabbime dua ederkne de Allahım sen beni sevdiklerimle sınama derdim özellikle de sevgilim için...sınanıyorum resmen şuan ...sabrediyorum kafasına dank etsin

yaptığından yüzde yüz eminim diyen bir sevdiğim oldu...eski nişanlım...işte öyle bir dank etsin ki kafasına yapmadığımdan yüzde yüz emin olsun da ben böyle bır kızın günahını aldım..geleceğini kararttım..herkese yaydık..geceleri uyuyamamın sebebi bu desinler...

sebep olan , inanan, hakkımda konuşan hiç kimseye hakkımı helal etmiycem vebalim boyunların da olsun hep...

hele o şarlatan nasıl böyle iftira eder ya ..hocaymış..hafızmış..kimbilir kaç yuva yıkıyor şuan..

Allah kimseyi sevdiğiyle sınamasın kızlar hele de böyle sebeplerle ...Birine iftira edecek olursam da elimi,kolumu dilimi bağlasın , canımı alsın çünkü bu vebal çekilmez kızlar böyle bir vebal ne bu dünyada ne ötede çekilir..üzülüyorum bazen onun adına..ama kafasını kullansaydı ben Allah a inanırım derken bana gerçekten o şarlatana değil de Allah a inanıp sığınsaydı görürdü gözleri hakikati..

Allah yolumuzdan ayırmasın..Şer dediğmiz de bir hayır var ..inşallah hayra çıksın Allah ım sabrımı artırsın..kimseye kaldıramayacağından fazla yükk vermesin...

ben gece içim rahat uyuyorsam, onlar uyuyamasın inşallah..her düğün sözünde gözlerim dolup içim acıyorsa onların ki yapılan iftirayla dha çok acısın,yansın tutuşsun..

tek duam Allahım tez zaman da çıkar karşılarına yaptıklarını kapıma gelip gelip helallik almak istesinler..benden annemden babamdan özürler dileyip helallik dilesinler..

ya yuh......

ne denır buna yuh.........

bı kızın kayallerıyle oynamak bu kadar kolay mı....

ya Rabbim gor ya gör.....
bu nasıl bı adamlık....bu bu ya bunun kurulacak hıcbır cumlesı bıle yok..

canım allaha sıgın...
ben bana yapanlara allahıma sıgındım..
ve kendı agızlarından duydum..
.'' allahım ben kımın ahını aldım '' diye aglıyordu sokaklarda bır bayan..

donu benım dıyeceektım ya yıne allaha havale ettım...
sende kendı agzınla duy ıns. cnm..
:53::53::53::53::53:

ya yuh......

ne denır buna yuh.........

bı kızın kayallerıyle oynamak bu kadar kolay mı....

ya Rabbim gor ya gör.....
bu nasıl bı adamlık....bu bu ya bunun kurulacak hıcbır cumlesı bıle yok..

canım allaha sıgın...
ben bana yapanlara allahıma sıgındım..
ve kendı agızlarından duydum..
.'' allahım ben kımın ahını aldım '' diye aglıyordu sokaklarda bır bayan..

donu benım dıyeceektım ya yıne allaha havale ettım...
sende kendı agzınla duy ıns. cnm..
:53::53::53::53::53:

sabırla bekliyorum inşallah çarcabuk gelirler kapımıza helallik dilemeye... helallik için feryat etsinler..canım çok yandı kızlar...tarif edemiycem kadar yandı...sevdiği m yaptı..bağrıma bastığım hayallerimi süsleyen yaptı..yuvada düşlediğim yaptı bunu bana herkes yapsaydı da o yapmasaydı..yaktı canımı çok yaktı...

çok $a$irdim valla ne desem bilmiyorum
ama inan kurtulmu$un ya evlenseniz çocuk olsa sonra boyle bi$ey duysaydi bu adam, yine ayrilmak isteyecekdi
yoluna bak derim,oda çoplugunde bogulsun ..
ya$in genç daha , Alalha havale et hayatina bak
sakin o karaktersiz adam yuzunden stres yapip hastaliklara kapilma ...

bide o yalanci hafiza ogrenebilirsen polise $ikayet et , ba$ka canlar yakmasin
boyle $eyler yasak deilmiydi ki

tatlm ne dediki sana tam olarak ya..gercekten karaktersizmis kusura bakma ama.ya acaba baskasinami asik oldu.yada seni sevdiginimi sandi sevmedimiki..off bilmiorumki ne diycegimi sasirdim.allah onu bildigi gibi yapsin.seni tanimiprum ama dua etcem sana.belkide bolesi hayirlidir.belki sana ondan daha cok deger verecek seni daha cok sevecek biri yazilidir kaderinde.allaha havale et.buarda pskoljk yardm al muhakkak.rahatlatir seni biraz bile olsa canim

tatlm ne dediki sana tam olarak ya..gercekten karaktersizmis kusura bakma ama.ya acaba baskasinami asik oldu.yada seni sevdiginimi sandi sevmedimiki..off bilmiorumki ne diycegimi sasirdim.allah onu bildigi gibi yapsin.seni tanimiprum ama dua etcem sana.belkide bolesi hayirlidir.belki sana ondan daha cok deger verecek seni daha cok sevecek biri yazilidir kaderinde.allaha havale et.buarda pskoljk yardm al muhakkak.rahatlatir seni biraz bile olsa canim

beni rahatlatcak tek şey bu iftiranın ortaya çıkması onun da bana helallik almak için yalvarması hem oınun hem sebep olan herkesin...

benim ona büyü yaptığmı onu ailesindnen uzaklaştırmak için ya da kendime bağlamk için bişeyler yedirdiğimi o şarlatanın bizim evde oldugu saatleri bile bildiğni söyledi...hafız mışta orda 10 dk. 30 kiş aramış adamı cok mübarekmiş büyü yapmıyormuş büyü bozuyormuş...beni tanımıyormuş niye iftira etsin niye böyle vebal alsınmış...

inanılır gb değil işte kızlar benim de aklım almıyor para almıyorsa niye vebale girsinmiş..sadece cüzzi bi miktar masraf alıyomuş artık neyse o miktar 3-5 lira olsa günde en az 20 kişi gitse (kimi az kimi çok verir,gönlünden kopanmış yani) günlük en az 100 lira aylık en az 3000 tl eder..

kafam almıyor böle bir iftirayı kim neden atsın..anası da hocayım alimim.Allah tan korkarım diye geziyor, yani dışardan bakan kimseye zarar vermez beş vakit namazında oldgnu bilir....kim derdi bütün hayatı ibadetle gecen insanı Rabbim bu kadar şaşırtcam masuma iftira attırcak...

keşke başkasını seviyorum deseydi...başka birini buldum atandım deseydi..ama öyle olsa derdi sanıyorum ya buna inanmasa bu vebale girmezdi..korkardı Allahtan ama kör gb inanmış..ya Allah a inancı bu kadar tam mı acaba? hoca ne dese inanmış...

ben sorguluyorum acaba ben inanır mıydım diye? hayır kızlar inanmazdım herseyi bilse yıne inanmazdım ya nasıl yüzde yüz inandım der ya bana...bakışını bir görseniz pisliğe bakar gb bakıyordu bana..içimi nasıl acıttı bi bilseniz...

hangi insan bunu yapabilir ya? sebep olan herkes düşsün kapıma inşallah...hem 10 yıl sonra terketti beni hem de iftira etti..tam ben evlenme çağındayken...hem terketti hem iftira etti hem yaydı..hem inandı hem inandırdı..

rabbim hepimizi korusun iftiracılardan ..kararttı tüm dünyamı

komik gerçektende komik adammış ,dicemde adamada bezemiyor bu sen onu ( aldatsada affederdim dicek kadar yüz verirsen böle düşünürsen olucagı budur .bana kalırsa bahane aramış ve çokta saçma bahanesi olmuş sinirlendim bak şimdi ne cahiller varya üzülme ama ALLAH DERKİ İFTİRA ATANIN SONU FELAKETTİR DER KUR'ANDA BÖLE GEÇER.eden bulur bence biz hep güler ,geçeriz böle şeylere tamam büyü vardır yapanda yaptıranda sahtekardır .o nişanlın inanmak istedigine inanmış canım ama görüceksin mükafatını sabret sen yeterki ( şimdiki sevgilimde daha yeni tanışmıştık bende koruyucu taşırım yanımda onu düşürmüştüm onlarda eve gelınce baktım yok tlf açtım bul , arasana dedim. sizin evde düştü felan diye (sana dedim büyü yaptım eve koydum sakla onu bul lütfen dedim ) hatta güldük ikimizdde böyle birşeye inansaydı onun cahilligi olurdu böle insana kusura bakma ama ardıma dönüpte bakmam bile yanlarına kalmaz bil evlendikten sonra olsa dahamı iyiydi ? bence ALLAH seni korumuş o aileden şükret

Ondördüncü Kural:
Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

canım yukardaki yazı bundan sonraki ruh halini nasıl şekillendireceğine yardımcı olabilir
hiç üzülme diyemem ben bile yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum
allahım kimseye yaşatmasın ne büyük acı olduğunu etrafımdan gördüm
ama sindirmek çok zor biliorum

allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz demişler

sen ona sığın herşeyin güsel olacağına inan gerisi hallolur

sabırla bekliyorum inşallah çarcabuk gelirler kapımıza helallik dilemeye... helallik için feryat etsinler..canım çok yandı kızlar...tarif edemiycem kadar yandı...sevdiği m yaptı..bağrıma bastığım hayallerimi süsleyen yaptı..yuvada düşlediğim yaptı bunu bana herkes yapsaydı da o yapmasaydı..yaktı canımı çok yaktı...

BÖYLE SOYLEME CANIM YA...
kendı yakınıma yapılmıs gıbı ıcımı parcaladın..
asla sanmakı sana acıyorum..
sana acımadım nedense gucunden guc aldım..

herkezden kenara ayırdıgın o dedıklerın yakmazmı ztn en cok canını...
nişan neden atıldı..
oğlan tarafı buyu yapıldıgını dusunduklerı ıcın..
abe adam 2 yıldır buyu yapıldıgını duusnuyorsunda..
o 8 yıl gecırdıgın kadın büyücümüydü??

büyü yapıldıgını soyleyene ne demelı ya...
nasıl bır vebal altına gırmıs... girmişte ne ıcın gırmıs..
ıkı uc kurus ıcın..

şimdi oğlan tarafına sorsan ..
az daha basımmızı yakıyorduk..
oğlanın buyusunu cozduk kurtulduk dıyolardır...

buyu yoktu zaten de gırdıgınız vebalden nasıl kurtulcaksınız????

Back