• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

1. ben atandım sen atanamadın devlette öğretmen olamadın.
2. Sıkılma durumu olabilir.
3. Ailesi pürüz çıkarmış olabilir.
4. Yeni birine kapılmıştır işten filan . Genelde işe girince bazı karakter yoksunu erkeklerin biti kanlanıyor.
5. İki öğretmen olarak belki geçinemeyeceğinizi düşündü ve daha zengin bir eş bulma tutkusuna kapıldı.
6. Sizi saçma bir sebepten ötürü bir yakınınızdan filan kıskanıp kafasında türlü türlü fanteziler üretip bunlar inanmış olabilir .
7. Ağır bir hastalığı olduğunu öğrendi sizi bilerek kendinden soğutuyor.

Aklıma gelenler bunlar benim.

Sizi suçladığına göre sizle alakalı birşey olmalı.

Sizin almanyada okumanız ayrı kalmanızla ilgili bir güvensizlik sözkonusu olabilir mi?

hyr kızlar keşke böyle şeyler deseydi o zmn bi nebze anlardım.annesine babsına kötü davrandğı için hocayla görüşmüş ve hafız(!) olan bir hoca buna benim ona büyü yaptırdığımı söylemiş.

nişanlın sana büyü yapmış demiş onun bizde oldugu günleri tarihleri saatleri vermiş...

o da inanmış..HAşa sanki ALLAH a inanırmış gbydi gözleri bunları anlatırken bana...

ben büyü ile son iki senedir elimde tutmuşum onu ...bırakmayckmış beni eğer itiraf edip kurana el basıp bir daha yapmıycam dersem devam edermişiz...

siz olsanız naparsınız ya;? ben yine de açıkladım ona sana o hocaya buna inanan anana babana hiçbirnize hakkım helal değil dedim ..

vebalim boynunuza dedim..kuran a el basıyım yapmadgıma dedim cık ...daha cok günaha girme diyor..

verdim yüzüğnü eline...bana dürüst ol devam edelim haal diyor...

Rabbime soryuorum ya ben ne yaptım ta böyle bir iftiraya maruz kaldım a caba diye?

hem de en sevdğimden canımdan öte dediğimden, o öyle şey yapmaz dediğimden...

okurdum böyle kazık yiyenlerin hikayelerinide inanmazdım..meğer gerçekmiş...

annesi de baş hoca sohbet felan verir öle beş vakit namazlı o yüzden ona hakkım iki kat helal değil 3 hafta önce gittiler yanına kurdular kurdular demkki..

aklım almıyor..bir okumuş insan nasıl buna innaır?

iki 1 0 yıl sonra ben sana niye byü yapayım ha adam kafan yok mu?

üç hadi yaptım diyelim o nasıl bir büyüymüş ki sen farketmişsin bana daha co baglancağına

dört hadi sen bi bunalıma girdin inandın senin cevrende hiç mi aklı başında biri yok

beş sen nasıl yüzde yüz eminim dersin bundan insan ancak kendi yaptıgından yüzde yüz emin olur yada hem görüp hem duydugundan ki o zmn bile biliyorsunuz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

altı senin Alah inancın yok mu kuran a el basayım dedim

yedi başka bişey varsa iftira atma adam gb cık karşıma onu söyle

sekiz kızlar bu dayanılcak gb bişey değil Allah kimseyiiftiraya maruz bırakması beni 26 yaşımda terketti ve bir de iftira etti..

dokuz ben ona ne dersem ne yaparsam hıncımı alamam..ancak Rabbim verirse cezasını onların rahatlıycam ..

kısacası yüce Allahın adaletine sığındım ve beklemedeyim..

ama bu olayda şunu gördümki Allahım birine iftira edecek olursam sen benim ya canımı al ya da elimi kolumu bağla..böyle bir vebal yok çünkü ...

cehaletin okula gitmekle bir ilgisi yok her zaman söylerim
eğer (hoca demek istemiyorum) bir şarlatanın sözüne bakıp da 10 yılını fırlatıp atıyorsa zaten seni bunlardan allah kurtarmış demektir
sen kendini biliyorsun ya ötesi de önemli değil zaten.....

Son düzenleme:
yatcak yeri yok o şarlatanın gerçekten bana böyle dediyse ve kendine inandırdıysa bu kadar

Allah toprağına bile kabul etmez onu

kimbilir kaç insanın yuvasını dağıttı?

herkes ucuz kurtuldun diyor ama anılar hayaller peşimi bırakmıyor kızlar..Allah sevgisini alsın içimden bira n önce:14:

yatcak yeri yok o şarlatanın gerçekten bana böyle dediyse ve kendine inandırdıysa bu kadar

Allah toprağına bile kabul etmez onu

kimbilir kaç insanın yuvasını dağıttı?

herkes ucuz kurtuldun diyor ama anılar hayaller peşimi bırakmıyor kızlar..Allah sevgisini alsın içimden bira n önce:14:

Şok oldum gerçekten, önce adamın yaptıklarına sonra yaşayanın sen olmasına. :53: Canım sen işini gücünü falan da bu adama göre ayarlamamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum?

ayarlamıştım cnm tüm yaşantımızı yuvamızın huzuru için ayarlamıştım..

bilyor musnuz kızlar düşünüyorumda başka hiçbir sebep beni ondan ayıramazdı ya aldatsa bile affedebilirdim ama bu kesin noktayı koydu

iftiranın bedelini ödediklerini görebilirim inşallah...

o zmn size de yazrım ömrüm olursa...

ama Allah kimseyi bu duruma düşürmesin..

bi bildiği var Rabbiminde hadi hakkımızda hayırlısı diyeyim..

hyr kızlar keşke böyle şeyler deseydi o zmn bi nebze anlardım.annesine babsına kötü davrandğı için hocayla görüşmüş ve hafız(!) olan bir hoca buna benim ona büyü yaptırdığımı söylemiş.

nişanlın sana büyü yapmış demiş onun bizde oldugu günleri tarihleri saatleri vermiş...

o da inanmış..HAşa sanki ALLAH a inanırmış gbydi gözleri bunları anlatırken bana...

ben büyü ile son iki senedir elimde tutmuşum onu ...bırakmayckmış beni eğer itiraf edip kurana el basıp bir daha yapmıycam dersem devam edermişiz...

siz olsanız naparsınız ya;? ben yine de açıkladım ona sana o hocaya buna inanan anana babana hiçbirnize hakkım helal değil dedim ..

vebalim boynunuza dedim..kuran a el basıyım yapmadgıma dedim cık ...daha cok günaha girme diyor..

verdim yüzüğnü eline...bana dürüst ol devam edelim haal diyor...

Rabbime soryuorum ya ben ne yaptım ta böyle bir iftiraya maruz kaldım a caba diye?

hem de en sevdğimden canımdan öte dediğimden, o öyle şey yapmaz dediğimden...

okurdum böyle kazık yiyenlerin hikayelerinide inanmazdım..meğer gerçekmiş...

annesi de baş hoca sohbet felan verir öle beş vakit namazlı o yüzden ona hakkım iki kat helal değil 3 hafta önce gittiler yanına kurdular kurdular demkki..

aklım almıyor..bir okumuş insan nasıl buna innaır?

iki 1 0 yıl sonra ben sana niye byü yapayım ha adam kafan yok mu?

üç hadi yaptım diyelim o nasıl bir büyüymüş ki sen farketmişsin bana daha co baglancağına

dört hadi sen bi bunalıma girdin inandın senin cevrende hiç mi aklı başında biri yok

beş sen nasıl yüzde yüz eminim dersin bundan insan ancak kendi yaptıgından yüzde yüz emin olur yada hem görüp hem duydugundan ki o zmn bile biliyorsunuz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

altı senin Alah inancın yok mu kuran a el basayım dedim

yedi başka bişey varsa iftira atma adam gb cık karşıma onu söyle

sekiz kızlar bu dayanılcak gb bişey değil Allah kimseyiiftiraya maruz bırakması beni 26 yaşımda terketti ve bir de iftira etti..

dokuz ben ona ne dersem ne yaparsam hıncımı alamam..ancak Rabbim verirse cezasını onların rahatlıycam ..

kısacası yüce Allahın adaletine sığındım ve beklemedeyim..

ama bu olayda şunu gördümki Allahım birine iftira edecek olursam sen benim ya canımı al ya da elimi kolumu bağla..böyle bir vebal yok çünkü ...

on (10) giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir!

Yaaa bu nasıl bişidir yaaa şoktayıö gerçekten o sahte hafız (ki hafız olduğuna inanmıyorum belki Kuran bile bilmiyordur) Allahın adını kullanarak iftira atıyor ve bir yuva yıkıyor nişanlın da yani ne desem ki ya annesine inanmış burda en büyük suçlu annesi tabi hocadan sonra offf ya offffffff

ayarlamıştım cnm tüm yaşantımızı yuvamızın huzuru için ayarlamıştım..

bilyor musnuz kızlar düşünüyorumda başka hiçbir sebep beni ondan ayıramazdı ya aldatsa bile affedebilirdim ama bu kesin noktayı koydu

iftiranın bedelini ödediklerini görebilirim inşallah...

o zmn size de yazrım ömrüm olursa...

ama Allah kimseyi bu duruma düşürmesin..

bi bildiği var Rabbiminde hadi hakkımızda hayırlısı diyeyim..

Valla şu an seni teselli etmek istiyorum ama nasıl edebilirim ki bilmiyorum, ben 6 aylık ilişkimi bile aylarca unutamamış biriyim. Gerçi bir ilişkiye uzun demek için geçen süreye değil ne kadar yakın olduğuna bakmak gerekirmiş. Boşver güzel geçen tam 10 sene yaşadın. Onunla yaşayacağın bu kadarmış.

sen Allahın sevgili kuluymuşsun böyle insanlardan kurtarmış seni aklım almıyor ya insanlar bunlara hala nasıl inanıyor..kaynananda neyine sohbet veriyor acaba önce kendi öğrensin böyle şeylerin günah ve saçmalığın daniskası olduğunu..emin ol sana attıkları iftira yanlarına kalmaz onların bu yaptıklarını çektiği günleri görürsün buna eminim..sana üzülme sıkılma demek boş imkansız çünkü biliyorum geçen 10 yıl var sadece diyebileceğim Allah yardımcın olsun güçlü ol dik dur böyle cahil insanlara dönüp bakma bile

kızlar ne hayallerim vardı bir bilseniz 10 senedir kurduğum hayaller, ikimizin yuvasının olması, cocuklarımızın olması ismleri, eşyalarımız hepsi çok klasik gelcek ama neler nler

ona yapacağım yemekler pastalar kekler...neler ya anlatamam...bile size..onunda vardı tabi( ama olsa nasıl inanır ya buna)

beni kimse teselli edemez işte Allah adaletini göstersin istiyorum en azından o şarlatanın başkalrının yuvasını yıkamasın hadi ben nişanlıydım ayrıldım bu şarlatan kaç yuva yıktı Allah bilir...

her şerde bir hayır var biliyorum siz bile hiç tereddüt etmeden inandınız bana hiç tanımadan bu nasıl bir şeydir ki 10 yıllık sevdiğim, altı aydır anne baba dediğim insanlar inanmıyor...

dürüst ol kuran a el bas bi da yapmıycam de devam edelim demesi kulağımda yankılanıyor...meğer hersey i önceden planlamışlarda belki düğün olmayabilir diyorlarmış kendi akrabalarına düşünün..

benimse en son haberim oluyor salak gb...

rüyamda konusurm ben gece konsunca uykuya dalar o gun ne yasadklarımı soylerdım anlatrdım bunuda anlatmşım öle diyor...iftira oldugu burdan belli ya ben yapmadgmı söylmemki uykumdada

sadece doğruları söylerim..inanamıyorum ya yaşadıklarıma..
insanın başına hersey gelir derler ya gercekten de nsanın başına hersey gelebiliyormuş...

bana aklınızdayken bı dua edverı n nlur gönlümden sevgisini alsın Rabbim ve iftira ortaya çıksın:14::14::14:

ailesinin rızası var mıydı evlenmenize? oğullarını böyle vazgeçirebileceklerini düşünüp, o kişiyle anlaşıp, inandırıcı olması için hangi tarihlerde sizle görüştüğünü o kişiye söyleyip bunları söyletmiş olabilirler mi diye aklıma geldi ama...

nişanlınız sizi aldatıyor dese zorlayıp hadi içine şüphe düşebilir diyelim, ama bağlama büyüsü nereden akıllarına gelir ve o da bunu nasıl ayrılık nedeni sayar...

Evet canım Aslı arkadaşın dediği doğru acaba ailesi karşımıydı bu ilişkiye gerçi böyle bişi olsa da erkek olan erkek nişanlım öyle bişi yapmaz deyip aşkının arkasında durur ah canım benim ya keşke gerçek olmasaydı bu olay diyesim geliyor ama vardır bi hayır Rabbim böyle bişiyi engellediyse demek ki seni seviyor ki Kuranda kadına iftiranın ne kadar büyük bir günah olduğu apaçık

ailesini bir görcektiniz

babası felan kzıım kızım dilinden düşürmüyordu annesi de hep iyi davrandı Allah var şimdi ama soguk bir kadınd baştan beri

konuşmayı muhabbeti pek sevmezdi...

günahları boyunlarına bana düşen tek şey sabretmek ve biran önce toparlanmak çünkü zaten bir on yılımı yedi

toparlanmam da bir 3 yıl sürmez inaşşallh..

annem diyorkiiftira eden kendi iftirasına uğrar..bakalım neler olucak ne zamn olucak ben duycak mıyım ?

oğullarına dedim yazdım hatta dua edin sizden öne ölmeyim ve benle helalleşme fırsatı bulun...yoksa nasıl can verirsiniz bu veballe bilmiyorum dedim...

bakışını bi görseniz bana sanki bunu diyen ateist biri öle iğrenerek umurmayarak bakıyorki...inanılmaz..

Allah sabrımı artırsın ben ve benim durumumda olan herkesin..

(amin)

ama çok zor demeden geçemeyeceğim..

İnanamadım valla şoktayım seni düşünemiyorum bile bence adamın sağlığı hiç iyi değil annesi de sohbet hocası falan biraz fazla derine dalıp sapıtmışlar ailecek. Canım insanlar kaç senelik eşlerinden, çocukları ellerinde ayrılıyor kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamıyor atlatacaksın zor olacak tabi ama o adamı da merak ediyorum doğrusu 10 yılın hatrını, yaşananları düşünmüyor mu, özlemiyor mu acaba ben naptım demiyor mu o kadar mı yıkanmış beyni? Bir de son iki sene beni öyle elinde tutmuşsun gibi bir şey demiş ya son iki sene aranız bozulmuş muydu?

Canım belki hatıralar silinmez ama emin ol onlar sana büyük kötülük yaptı ya bu unutmanı kolaylaştırır Rabbim inşallah onu unuttursun ve karşına adam gibi adam çıkarsın

Back