Canım benim sözlendim diye açtığın başlığı hatırlıyorum hatta yorum bile yazmıştım.
İnan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Hani her şerde bi hayır vardır derlerya bence sen şükret o insanlardan kurtulduğun için kendinide zerre üzmene değmezler Çok saçma bi sebep mümin insan zaten hocayla büyüyle uğraşmaz Günahları boynuna bunu bahane etmişte olabilirler :26: Allah hepsine müstehaklarını versin ne diyelim Evet 10 sene çok fazla bi zaman ama asla bütün bi ömürden daha fazla değil
10 sene çıktın diye değer mi bütün bi ömrü heba etmeye Zararın neresinden dönülürse kardır
Hem sen daha sadece 26 yaşındasın çok gençsin Umarım karşına senin gibi iyi kalpli değerini bilecek birisi çıkar tez zamanda Çok mutlu ol cnm
Allah razı olsun canım..ya ben de bahane diye düşünürdüm eğer gercekten nişanlımla sadece telefonda konuşuyor olsaydım ama gelid yüzyüze görüştük ya inanmadığnı gördüm gözlerinde bu kadar acımasız nasıl olunur aklım almıyoır ya..kör kütük hoca idye hafız diye yok bizim evde oldugu tarihleri bildi diye inanmış ya..yüzde yüz dedi bana hadi inanadın diyelim de nasıl yüzde yüz eminim dersin ya ..aklın başında mı? yüz de yüz insan birtek kendi yaptıgından emin olur ya...aklım almıyor..canım çokk yanıyor..hadi bahane etti diyelim niye iftira atarak ayrılıyorsun? hyr kızlr hiç farkında değil iftira oldugunun ..iftira ettiğiin bana bunun hesabını nasıl vereceksin diyor?
acaba bunu söyleyen insan hiö düşünmemz mi bu dogru değilse ben bunun hesabını nasıl vercem diye? hiç düşünmez mi ya nasıl bu kadar emin olunur?gözü hiçbirşeyi görmüyor..keşke kanıtlancak bişey olsaymışta kanıtlasaymış bi de böyle demişti bana..hoca denen zaten söyleme kanıtlayamzsın demişmiş buna....
Allahım sen aklıma mukayet ol ..kanıtlanabilir olmasını acaba kim daha çok isterdi o mu ben mi? hoca denen şarlatan neden öyle kanıtlayamazsın dedi acaba..gerçekten olmadığı için olabilir mi? bu kadar salak olunmaz ya ..yaktı hem ötesini hem dünyasını...
her gün bir umut bekliyorum anlar hatasını kafasına dank eder..diye ama nerdeeee? benimle tüm fotolarını silmiş faceden düşünün 10 senelik tüm fotograflarımızı...ben de dondurdum çıkaramadı beni arkadslıktan da ..dondurunca..girip baktım nişanlı durumunu kaldırmış fotoları silmiş..okuldan bi kaç bayan hoca eklemiş..
önemli olan artık benim için o değil,kafam da kesin bitirdim ben onu, tek derdim iftirası ortaya çıksın yüzde yüz eminim yapmadığından desin..pişman olsun helallik istesin ailemden de benden de...
canım çok yanıyor yaa..anlatamıyorum derdimi kimseye..aptallığma onun aptallığına beni bir aylık tanıyıp inanmayanlara rağmen onun böyle bişeye inanmasına..
ya kızlar başkası yazsa şu konuyu fake mi acaba diye bile düşünürüm ..ama birebir yaşadım ya..ben bunu inanılır gb değil ama yaşadım...yaktı kavurdu beni...
dediğiniz gb biliyorum zamanla gececek acılarım ama keşke hemen gecse beynimde bittiği gb kalbim de de bitse..meğer gercekten ne ayrıymış kalple beyin birbirinden..şükredilecek bu durumdan kurtuldum diyebilecek biriym ben ama gelin görünki ne içim ne de gözlerim hiç öyle demiyor..
''Hep geçer diyorlar ya olric. Sence geçer mi? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ..''
mutlaka geçer ama nasıl geçer işte ..dua edin sabrım artsın..çünkü sinirlerim harap..gece 3-4 uyanıyorum faltaşı gb açılıyor gözlerim..ben bu durumdayken iftira edenler nasıl uyur diye düşünüyorum..çok şükür kendi ayaklarım üstündeyim de çalışıp kafamı dağıtıyorum Allah ım benim durumum da olan tüm kullarına ve bana yardım etsin..
çok sağolun kızlar okuyunca yazdıklarınızı gerçekten iyi hissediyorum...bir sizle paylaştım zaten derdimi..aileme de söyliyemiyorum söyleyecek olsam boğazımda bir düğüm gözlerim doluveriyor...annem zaten patlamaya hazır ne ağlıyorsun bitir artık sana değer vermeyeni diyor, sana inanmayanı sen Allahın sevgili kulusun evlenmeden gördün 10 yıldır göremediği diyor..
öyle tabi öyle de insan hazmedemiyor ya ...biran önce adalet istiyor...ortaya çıksında kapımızda helallik için çıldırsınlar istiyorum..benim gözyaşlarımın hayallerimin bedelini ödesinler en çokta eski nişanlım
eski nişanlım...eski ep eski...