• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

Evet canım Aslı arkadaşın dediği doğru acaba ailesi karşımıydı bu ilişkiye gerçi böyle bişi olsa da erkek olan erkek nişanlım öyle bişi yapmaz deyip aşkının arkasında durur ah canım benim ya keşke gerçek olmasaydı bu olay diyesim geliyor ama vardır bi hayır Rabbim böyle bişiyi engellediyse demek ki seni seviyor ki Kuranda kadına iftiranın ne kadar büyük bir günah olduğu apaçık

canım bak sana çok güzel bir dua veriyorum rabbimin adaleti büyük kul hakkına girmişler iftira atmışlar kul hakkında bile yüce mevlam aradan çekiliyor sen üzülme birşey kaybetmedin asıl onlar kaybetti birde aklıma ne geldi biliyor musun kayınvaliden oğluna büyü yaptırmasın seni bırakması için gözümle görmedim elbetteki ama günahı boynuna:47:

''ALLAHÜMME INNA NECALUKE Fİ NUHURİHİM VE NEUZÜ BİKE MİN SURURİHİM...
ALLAHIM ONLARI SANA HAVALE EDER VE KÖTÜLÜKLERİNDEN SANA SIĞINIRIM...''

bol bol bu duayı oku canım...:16:

ben o hocayı merak ediyorum ya. şikayet etmelisin. parayı ne kadar az yada çok aldığı önemli değil. vaatlerde bulunması ve bunu dini kullanarak yapması başlıca bir suç bildiğim kadarıyla.
senin adına ben de öfkeleniyorum açıkçası.
canın yandığı için hemen sonuç almayı istemen normal ama ne yazık ki Allah'ın adaletinin saati yeri belli olmuyor canım.
sabırlı olmak bir erdemdir, sana yakışan da bu saatten sonra bu.
bu dünyada görmesen de kimsenin hakkı kimsede kalmaz bunu bil...
her şeyde bir hayır vardır...

*Sen çok iyi birisin, hatta meleksin ama ben seni haketmiyorum?
*Annemler evlenmemizi istemiyor!
*Kafam çok karşık
*Biz uymuyoruz birbirimize ?

bunlardan biridir muhtemelen..

hyr kızlar keşke böyle şeyler deseydi o zmn bi nebze anlardım.annesine babsına kötü davrandğı için hocayla görüşmüş ve hafız(!) olan bir hoca buna benim ona büyü yaptırdığımı söylemiş.

nişanlın sana büyü yapmış demiş onun bizde oldugu günleri tarihleri saatleri vermiş...

o da inanmış..HAşa sanki ALLAH a inanırmış gbydi gözleri bunları anlatırken bana...

ben büyü ile son iki senedir elimde tutmuşum onu ...bırakmayckmış beni eğer itiraf edip kurana el basıp bir daha yapmıycam dersem devam edermişiz...

siz olsanız naparsınız ya;? ben yine de açıkladım ona sana o hocaya buna inanan anana babana hiçbirnize hakkım helal değil dedim ..

vebalim boynunuza dedim..kuran a el basıyım yapmadgıma dedim cık ...daha cok günaha girme diyor..

verdim yüzüğnü eline...bana dürüst ol devam edelim haal diyor...

Rabbime soryuorum ya ben ne yaptım ta böyle bir iftiraya maruz kaldım a caba diye?

hem de en sevdğimden canımdan öte dediğimden, o öyle şey yapmaz dediğimden...

okurdum böyle kazık yiyenlerin hikayelerinide inanmazdım..meğer gerçekmiş...

annesi de baş hoca sohbet felan verir öle beş vakit namazlı o yüzden ona hakkım iki kat helal değil 3 hafta önce gittiler yanına kurdular kurdular demkki..

aklım almıyor..bir okumuş insan nasıl buna innaır?

iki 1 0 yıl sonra ben sana niye byü yapayım ha adam kafan yok mu?

üç hadi yaptım diyelim o nasıl bir büyüymüş ki sen farketmişsin bana daha co baglancağına

dört hadi sen bi bunalıma girdin inandın senin cevrende hiç mi aklı başında biri yok

beş sen nasıl yüzde yüz eminim dersin bundan insan ancak kendi yaptıgından yüzde yüz emin olur yada hem görüp hem duydugundan ki o zmn bile biliyorsunuz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

altı senin Alah inancın yok mu kuran a el basayım dedim

yedi başka bişey varsa iftira atma adam gb cık karşıma onu söyle

sekiz kızlar bu dayanılcak gb bişey değil Allah kimseyiiftiraya maruz bırakması beni 26 yaşımda terketti ve bir de iftira etti..

dokuz ben ona ne dersem ne yaparsam hıncımı alamam..ancak Rabbim verirse cezasını onların rahatlıycam ..

kısacası yüce Allahın adaletine sığındım ve beklemedeyim..

ama bu olayda şunu gördümki Allahım birine iftira edecek olursam sen benim ya canımı al ya da elimi kolumu bağla..böyle bir vebal yok çünkü ...
yok artık 10 senede sizi tanıyamamış demekki
bu insan şimdi böyle ise ilerde nasıl olur acaba
bi ömr geçmez böyle birisi ile
şoku üzerinizden atın ve kendinize bakın bir daha bakın ve şükedin çok şükredin'' geç olmadan kurtuldum!'' diye
geçmiş olsun

bugün 8 mart dünya kadınlar günü için çay partisi vardı oraya tüm apartman gitcekti ben de gitcem dedim yas tutuyorum sanmasın kimse diye oynadım güldüm..ama içimdeki acıyı yansıtmadım dosta düşmana...

sonra bi oyun havası çıktı düğünüm oynarm diye hayali kurup evde prova ettiğim canım nasıl yandı bilemezsiniz kızlar

akabinde hava alıyım diye dışarı çıktım eski bir aile dstumuzu gördüm uzun zamndır görmediğim ..bana hayırlı olsun dedi kız(evli ablamla yaşıt biri) cok iyi bir aile derken lafını ağzına tıktım ayrıldım bile anlaşamadık diye..şokunu bi görseniz kzın..çok iyi bir aileymiş..tabi abdestli namazlı ya anesı babası cok iyiler...tabi onlar iyiler ya dedikleri doğrudur...kim inanır onların iftiralarına...,

bir kez daha yaktı canımı tokat gb carptı acı gercek ben bile uatnıyorum ya herkese anlaşamdık ayrıldık diyorum...nasıl onlar bunu söyler ler ..emin olmadan Allah tan korkmadan...

tez zamanda çıksın Allahım herkesi günahlarına ortak etmeden çıksın bu vebal onlardan...elbet bir ün görürmüşüm çıktığnı ama ne zmn cıkcak bilmiyorum...

anladım ki tek dostumuz kanımız annemiz babmız gerisi hikayeymiş..köpek gb çemkirmiştim anneme babama bu yüüzğü bana bi tek o takar başka kimseyi istemem diye...al noldu...şu zor günümde bi tek annem babam yanımda ....bir kere bile sormadılar bana kzım sen bi cahllik mi ettin yaptın mı yoksa diye??? onlar bana koşulsuz inandı tek bir sözüme de ...sevdiğme bağırdım ağladım yalvardım...aynı pisliğe bakar gb baktı bana...

canımı yaktın mahvettin beni sevdiğim...10 yıl hayalini kurduğum neden inandın ya neden? sesim yankılansın her gece kulaklarında...

10 yılın hevesini kursağımda bıraktın...yumruk oldu düğümlendi boğazımda ..ben sana ah etsem beddua etsem ne fayda bundan sonra senin mutsuzlugun bana huzur vermiycek ki...ancak özrün hatanı anlaman helallik istemen yüreğimi bi nebze ferahlatır...her gece vicdanının sesini susturarak uyumaya çalışman rahatlatır...

sebep olanlar uyuyamasın Allah ım sen çıkar daha kurulmadan yıkılan yuvamın acısnı onlardan..o şarlatana bi ulaşsam hemen şikayet etcem polise daha da milletin ahını vahını almasın..

kim bilir daha neler neler söylüyordur Allah tan korkmaz şarlatan ..kaç masumun yaşamını zehir eidyordur..

Rabbim kuru iftirada korusun cümlemizi, benim gb maruz kalanlarıda refaha çıkarsın bir an önce inşallah

Ah canımmm ya ne desek de seni rahatlatsak ne kadar zordur hele de herkese mutluymuş gibi görünmek ama içinin parçalanması derdini anlatamamak. Şu anlattığının gerçek olmamasını o kadar çok isterdim ki... Rabbim nolur sana yardım etsin, birinin yıktığı hayallerini,başkası çok çok daha güzel hayallerle onarsın inşallah. Öyle biri çıksın ki karşına iyi ki ondan ayrılmışım de ve bu haberi de paylaş bizimle. Bak sana bişi diyim mi ben çok üzüldüğümde Rabbime mektup yazarım sen de yaz içinden ne geçiyorsa ve sonra o mektubu suya bırakırım ben böyle rahatlarım sanki mektubum Rabbime ulaşacak ve bana cevap verecek ha Rabbim dualarımızla duymuyor mu duyuyor kalbimizdekini hissediyor ama ben mektup yazarak daha mutlu hissediyorum bi de insanın içindekileri yazıya dökmesi çok rahatlatıyor.

senin acını gördükçe üzülmemek elde değil...
bir konuya bakarken denk geldim, ailesi sahip çıkmayan, çıkamayan gencecik bir kızın hayatıyla ilgili.
çok şükür ki senin ailen arkanda.
bu hayatta 10 yılını onunla geçirdin ama daha geçireceğin allahın izniyle daha ne 10 yıllar olacak.
hem ayrılmasaydın belki çok güvenip evlenip daha büyük yanlışlara sürüklenecektin. her şerde bir hayır vardır.

ben 17 yıllık evliliğini bitirmiş ebeveynlere sahip biriyim. ki şunu söyleyebilirim, çocukların olmadan evlenmeden bitmesi senin için hayırlı olmuş.
çok daha fazla acı çekeceğin bir gelecekten allah seni kurtardı, böyle düşünmelisin.
ah etmeyi bedduayı zaten boşver, allah herkese vereceği derdi de dermanı da iyi bilir, herkesin kalbini ve hakettiğini de....
zamanla acılar küllenir. senin yapman gereken kendini rahatlatmak, elinden geldiğince oyalamak.
psikolojik sorunlar yaşamaman için kendini salmamalısın, ailenin desteğiyle bence çok güzel günler seni bekliyor.

canım çok yanıyor ya ...bir türlü kabullenemiyorum bu nasıl olur diye????? sabah gözümü açıp parmağıma bakıyorum yüzüğümü göremeyince anlıyorum yaşadıklarımın gerçek olduğunu...nasl dayanıcam ben buna ya nasıl sabretcem..Allah ım gücümü kuvvetimi artır..beni tanıyan kimseyle görüşmek istemiyorum düğün sorcaklar onu sorcaklar diye...

arayan kimsenin telefonlarına bakmıyorum...bakamıyorum..sabır Allahım sabır ver sen...hiçbirmiz senin adaletine ulaşaca kapasitede değiliz..sen adaletini göster Allah ım...

canım öncelikle Allah sabır versin...
benmde 4 yıllık bir sevgilim var siz 10 yıl deyince ne diyeceğimi bilemiyorum
bizde çok ayrılıklar yaşadık anlaşamadığımızdan dolayı senin acını az çok anlayabiliyorum

normal zamanlarda nasıldınız ayrılık falan girdi mi hiç aranıza?
bir de o kaç yaşında merak ettim hemen inanmasına böyle bir şeye

sana tavsiyem ise bol bol dua et hem o zaman Allah sabrını veriyor bir de kenzül arş duasını inanarak oku
ben bu sitede görüp okumuştum
ancak bu şekilde bir şeyler yapabilirisin

iletişiminiz devam ediyor mu ne kadar oldu ayrılalı?

çok soru sordum ama

hyr başka hiç bir sorunumuz yoktu cnm herkes hayran kalırdı ya beraber oldugmuzu gören ...sabırla aşkla bekledik birbirmizi 26 yaşında aynı yaştayız canım o kdar yankdı ki ya anlatamam..ben allah a innaırım dedi bana sanki ben inanmıyormuşum gb sanki gersekten büyü yapmışım gb...

neden inandı benimde aklım almıyor o hoca bzii tanımaz etmez niye böyle veabl alsın olmasa diyor...inanabiliyro msunuz? bana yüzde yüz eminim dedi..

yüzde yüz eminmiş...inanamıyorum ya bunları yaşadığma hemen söz fotolarımız felan kaldırmış facein den ben de kapattım zaten face mi felan bi de insanların ne oldu sorularına cevap vermek istemyrum cunku kimse inanmaz ya buna ...

ben desem de inanmaz kimse..böyle sebebp mi olur ya? nasıl olurda yüzde yüz inanır???? yaktı canımı..en çok sevdiğim dediğim yaktı..

valla başkası bana böyle bişey anlatsa inanamam hayretler içinde ağzım açık dinlerm kesin..ama bilakis ben yaşıyorum bunları ya..sanki kabus gb..iki haftadır uyanamadığım bir kabus...

10 yilda yasanacak herseyi tuketmis is evlilige gelince de bunalip kacmak istemis olabilir. Veya aklimiza gelmeyecek anormal bir durum oldu baska birsey aklima gelmedi.

Yazdıklarını okurken resmen benimde içim acıdı. Öncelikle Allah kolaylık versin. Üzülme desekte faydası olmaz biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyo.

Sana diyebileceğim tek şey gerçekten zor biliyorum ama Allaha isyan etme sabırlı ol. Ve şundanda eminimki bu şekilde hem senin hem ailenin canlarını yaktıkları için bir gün bunun vebalini ödeyecekler. Ben bizzat iftiraya uğramış biri olarak bunu sana söylüyorum. Bana atılan iftiradan beterini bir sene sonra o atan kişilerin başına geldiğinde anladımki bu dünyada birinin canını yaktığın zaman onun bedelini ödemeden can verilmiyor. Onlarda er yada geç ödeyecek ve merak etme sen dünyanın bir ucundada olsa sana o haber gelir...

Sana şu anda tek yardım Yüce Rabbimden başka kimseden gelmez. O yuzden bol bol dua et bizde ederiz inşallah tez zamanda için soğur acını unutursun. Allah yardımcın olsun...

allah razı olsun kızlar...sizi hiç görmeden desteğnizi duanızı almak şu zor günlerim de bana nasıl iyi geliyor bir bilseniz...Allah sizden razı olsun gerçekten..diyorum ya başka kimseyle dertleşemiyorum..ailem üzülcekler diye onlara bişey diyemiyorum evde işte hiç bi yerde ağlıyamıyorum...canımın yandığnı yansıtamıyorum ..zaten yeterince üzdüm ailemi..daha da üzmk istemyiroum..babmla aynı evde göz göze gelmemeye çalışıyorum..annemle mümkün oldugunca konuşmamaya çalışıyorum..utandım ya resmen ..buraya bizim eve geldi nişanlım annem kurana el bastı ona dahi inanmadı Allahım ya ..inanılır gb değil..babam acıklama yaptı..ne mecbur ya benım ailem izahat vermeye ona..

benim yüzümden ya resmen sırf ben seviyorum diye..Allahım ocağımıza düşürüsün inşallah onlarıda annemden babamdan helallik dilensin kapımızda...o da..ailesi de..artık kendimi geçtim yani..

sabretmek çok zor ama ya..bildğiniz gb değil..sabır sabır sabır ver Allah ım..gecem gündüzüm karıştı..hazmetmek ne zormuş ya..inanılır gb değil çünkü..her gün bir umut dank etcek kapımıza gelcek diye bekliyorum..yok..kör kütük inanmış..nasıl bir insanın vicdanı bu kadar rahat olur anlayamıyorum..

içim yandı içim..iyki evlenmeden önce oldu bu ama yani bunu evlendıkten sonra deseydı ben napcaktım ya devam mı etcektım onla yaşamaya...

annem diyorki herkes iftirasına uğrar..bu onlarında başına gelcek..habire ah ediyor beni üzgün gördükçe etme diyorum yok dayanmaıyorum diyor...

ben ah felan etmiyorum..çünkü Allah ın adaleti benim ahımdan kat kat üstün...içimde sevgi kırıntısı bile kalmasın istiyorum ona karşı..zaten yaza taşıncaz Ankaraya ..inşallah yepyeni bir hayata başlama gücüm olur orda..

hakkımızda hayırlısı demeyi unutmayın dualarınz da ..Rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın hepimizi..dualarınız için tekrar Allah razı olsun sizden..

yatcak yeri yok o şarlatanın gerçekten bana böyle dediyse ve kendine inandırdıysa bu kadar

Allah toprağına bile kabul etmez onu

kimbilir kaç insanın yuvasını dağıttı?

herkes ucuz kurtuldun diyor ama anılar hayaller peşimi bırakmıyor kızlar..Allah sevgisini alsın içimden bira n önce:14:

canım senı anlıyorum.ama karşında 10 yılını verdiğin sevdiğin sana inanmıyor o_O Nekadar kötü birşey inandırmaya çalışmakk.. Allah yardımcın olsun. hayırda buna nasıl imkan weriyor ? ailesi ile aran nasıldı canım benım ? neden boyle düşünmüş olabılır

hiç bir sorun yoktu kızlar ailesiyle aramda..annesine gidipi ingilizce dersleri bile veriyordum işten sonra açık lisede okuyor diye..ya da ben aram iyi sanıyormuşum bilmiyorum yaa..artık..

bu vebali nasıl ödeyecekler bilmiyorum...10 yılımı çaldı..iftira attı..ben artık ona ne diycem bilmiyorum ya nasıl insanlar bu kadar korkusuz oluyorlar anlamıyorum...yazıklar olsun ..

inanılır şey değil gerçekten ya..bana inanmaması beni yıktı resmen....bir de benim alakam yoktur ya böyle şeylerle kızlar ...10 yıl ben ona hiç bir güvensizlik yaşatmamışım gözüm başkasını görmemiş..ki nasıl deli gb koşardı peşimde üniversite de kavga ettiğmizde hemen gelirdi soğukta kapıda beklerdi..ya tüm arkadaşlarım şahit buna ..bunca sene beni hiç tanımamış ya..10 yılımı neden yedi? neden peşimden koştu bunca sene ..

kafam almıyor gercekten ya bunun vebali ödesinler..Allah ım göstersin onların yanına bırakmasın...

hiç bir sorun yoktu kızlar ailesiyle aramda..annesine gidipi ingilizce dersleri bile veriyordum işten sonra açık lisede okuyor diye..ya da ben aram iyi sanıyormuşum bilmiyorum yaa..artık..

bu vebali nasıl ödeyecekler bilmiyorum...10 yılımı çaldı..iftira attı..ben artık ona ne diycem bilmiyorum ya nasıl insanlar bu kadar korkusuz oluyorlar anlamıyorum...yazıklar olsun ..

inanılır şey değil gerçekten ya..bana inanmaması beni yıktı resmen....bir de benim alakam yoktur ya böyle şeylerle kızlar ...10 yıl ben ona hiç bir güvensizlik yaşatmamışım gözüm başkasını görmemiş..ki nasıl deli gb koşardı peşimde üniversite de kavga ettiğmizde hemen gelirdi soğukta kapıda beklerdi..ya tüm arkadaşlarım şahit buna ..bunca sene beni hiç tanımamış ya..10 yılımı neden yedi? neden peşimden koştu bunca sene ..

kafam almıyor gercekten ya bunun vebali ödesinler..Allah ım göstersin onların yanına bırakmasın...

Canım benim sözlendim diye açtığın başlığı hatırlıyorum hatta yorum bile yazmıştım. :50: İnan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Hani her şerde bi hayır vardır derlerya bence sen şükret o insanlardan kurtulduğun için kendinide zerre üzmene değmezler Çok saçma bi sebep mümin insan zaten hocayla büyüyle uğraşmaz Günahları boynuna bunu bahane etmişte olabilirler :26: Allah hepsine müstehaklarını versin ne diyelim Evet 10 sene çok fazla bi zaman ama asla bütün bi ömürden daha fazla değil :34: 10 sene çıktın diye değer mi bütün bi ömrü heba etmeye Zararın neresinden dönülürse kardır :34: Hem sen daha sadece 26 yaşındasın çok gençsin Umarım karşına senin gibi iyi kalpli değerini bilecek birisi çıkar tez zamanda Çok mutlu ol cnm :54:

Canım benim sözlendim diye açtığın başlığı hatırlıyorum hatta yorum bile yazmıştım. :50: İnan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Hani her şerde bi hayır vardır derlerya bence sen şükret o insanlardan kurtulduğun için kendinide zerre üzmene değmezler Çok saçma bi sebep mümin insan zaten hocayla büyüyle uğraşmaz Günahları boynuna bunu bahane etmişte olabilirler :26: Allah hepsine müstehaklarını versin ne diyelim Evet 10 sene çok fazla bi zaman ama asla bütün bi ömürden daha fazla değil :34: 10 sene çıktın diye değer mi bütün bi ömrü heba etmeye Zararın neresinden dönülürse kardır :34: Hem sen daha sadece 26 yaşındasın çok gençsin Umarım karşına senin gibi iyi kalpli değerini bilecek birisi çıkar tez zamanda Çok mutlu ol cnm :54:

Allah razı olsun canım..ya ben de bahane diye düşünürdüm eğer gercekten nişanlımla sadece telefonda konuşuyor olsaydım ama gelid yüzyüze görüştük ya inanmadığnı gördüm gözlerinde bu kadar acımasız nasıl olunur aklım almıyoır ya..kör kütük hoca idye hafız diye yok bizim evde oldugu tarihleri bildi diye inanmış ya..yüzde yüz dedi bana hadi inanadın diyelim de nasıl yüzde yüz eminim dersin ya ..aklın başında mı? yüz de yüz insan birtek kendi yaptıgından emin olur ya...aklım almıyor..canım çokk yanıyor..hadi bahane etti diyelim niye iftira atarak ayrılıyorsun? hyr kızlr hiç farkında değil iftira oldugunun ..iftira ettiğiin bana bunun hesabını nasıl vereceksin diyor?

acaba bunu söyleyen insan hiö düşünmemz mi bu dogru değilse ben bunun hesabını nasıl vercem diye? hiç düşünmez mi ya nasıl bu kadar emin olunur?gözü hiçbirşeyi görmüyor..keşke kanıtlancak bişey olsaymışta kanıtlasaymış bi de böyle demişti bana..hoca denen zaten söyleme kanıtlayamzsın demişmiş buna....

Allahım sen aklıma mukayet ol ..kanıtlanabilir olmasını acaba kim daha çok isterdi o mu ben mi? hoca denen şarlatan neden öyle kanıtlayamazsın dedi acaba..gerçekten olmadığı için olabilir mi? bu kadar salak olunmaz ya ..yaktı hem ötesini hem dünyasını...

her gün bir umut bekliyorum anlar hatasını kafasına dank eder..diye ama nerdeeee? benimle tüm fotolarını silmiş faceden düşünün 10 senelik tüm fotograflarımızı...ben de dondurdum çıkaramadı beni arkadslıktan da ..dondurunca..girip baktım nişanlı durumunu kaldırmış fotoları silmiş..okuldan bi kaç bayan hoca eklemiş..

önemli olan artık benim için o değil,kafam da kesin bitirdim ben onu, tek derdim iftirası ortaya çıksın yüzde yüz eminim yapmadığından desin..pişman olsun helallik istesin ailemden de benden de...

canım çok yanıyor yaa..anlatamıyorum derdimi kimseye..aptallığma onun aptallığına beni bir aylık tanıyıp inanmayanlara rağmen onun böyle bişeye inanmasına..

ya kızlar başkası yazsa şu konuyu fake mi acaba diye bile düşünürüm ..ama birebir yaşadım ya..ben bunu inanılır gb değil ama yaşadım...yaktı kavurdu beni...

dediğiniz gb biliyorum zamanla gececek acılarım ama keşke hemen gecse beynimde bittiği gb kalbim de de bitse..meğer gercekten ne ayrıymış kalple beyin birbirinden..şükredilecek bu durumdan kurtuldum diyebilecek biriym ben ama gelin görünki ne içim ne de gözlerim hiç öyle demiyor..

''Hep geçer diyorlar ya olric. Sence geçer mi? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ..''

mutlaka geçer ama nasıl geçer işte ..dua edin sabrım artsın..çünkü sinirlerim harap..gece 3-4 uyanıyorum faltaşı gb açılıyor gözlerim..ben bu durumdayken iftira edenler nasıl uyur diye düşünüyorum..çok şükür kendi ayaklarım üstündeyim de çalışıp kafamı dağıtıyorum Allah ım benim durumum da olan tüm kullarına ve bana yardım etsin..

çok sağolun kızlar okuyunca yazdıklarınızı gerçekten iyi hissediyorum...bir sizle paylaştım zaten derdimi..aileme de söyliyemiyorum söyleyecek olsam boğazımda bir düğüm gözlerim doluveriyor...annem zaten patlamaya hazır ne ağlıyorsun bitir artık sana değer vermeyeni diyor, sana inanmayanı sen Allahın sevgili kulusun evlenmeden gördün 10 yıldır göremediği diyor..

öyle tabi öyle de insan hazmedemiyor ya ...biran önce adalet istiyor...ortaya çıksında kapımızda helallik için çıldırsınlar istiyorum..benim gözyaşlarımın hayallerimin bedelini ödesinler en çokta eski nişanlım :( eski nişanlım...eski ep eski...

21. Yy da hâlâ böyle şarlatanlara inananlari gördükçe üzülüyorum ulkemin haline..hele ki bu insan üniversite mezunu biriyse..ne diyim Allah sabir versin canim..inşallah tez zamanda kurtulursun..Ama bu biraz da senin elinde..biliyorum zor ama imkansız değil..ben de nisanliydim..üstelik 6 yıl birlikteydik..6 yıl bekledim..ben uni okuyordum o uni terrk..lise mezunuydu..iş bulmasını bekledim bulamadı..6 yıl bır arpa yol katedemedik..hep sorumluluk asila..hp onunderdi.annesi babası oldum yillarca..noldu ? Benim ruh sağlığım bozuldu..ve yakinimda kim varsa beni anlayan ona sarildim..ve ona aşık oldum..nisanlimdan ayrıldım..şu an aşık olduğum adamla nisanliyim..eskiye baktığımda çok zor günler yaşamıştım diyorum...ben bununla bile vicdan azabindan ölürken srninkilerr nasıl uyuyabiliyorlar anlamıyorum..Rabbim yardimcin olsun.

canım benım Allah sana sabır versin.. EN kısa zamnda unutursun inşlh. o hoca senın gıbı kaç kişiyi ayırdı acaba? öbür dünyasını düşünemıyorummm.. bu yaşadıkların hiç kolay değil, en kısa zamnda butun sıkıntıların geçer. senın için dua edeceğim..

21. Yy da hâlâ böyle şarlatanlara inananlari gördükçe üzülüyorum ulkemin haline..hele ki bu insan üniversite mezunu biriyse..ne diyim Allah sabir versin canim..inşallah tez zamanda kurtulursun..Ama bu biraz da senin elinde..biliyorum zor ama imkansız değil..ben de nisanliydim..üstelik 6 yıl birlikteydik..6 yıl bekledim..ben uni okuyordum o uni terrk..lise mezunuydu..iş bulmasını bekledim bulamadı..6 yıl bır arpa yol katedemedik..hep sorumluluk asila..hp onunderdi.annesi babası oldum yillarca..noldu ? Benim ruh sağlığım bozuldu..ve yakinimda kim varsa beni anlayan ona sarildim..ve ona aşık oldum..nisanlimdan ayrıldım..şu an aşık olduğum adamla nisanliyim..eskiye baktığımda çok zor günler yaşamıştım diyorum...ben bununla bile vicdan azabindan ölürken srninkilerr nasıl uyuyabiliyorlar anlamıyorum..Rabbim yardimcin olsun.

hiç inanamıyorum ya kızlar gercekten böyle sevip böyle aşık olabileceğime..10 yıldır güvendiğim hiçbir sadakatsizliğini görmedğim biri bana böyle iftira edip düğün arefesinde ayrıldysa ve hiç bir vicadan azabı duymuyorsa..ben artık nasıl güveneyim ya kime güveneyim?

biran önce bitse artık şu zor günler gülerek hatırlyacaksın dediğniz günler gelse ..gelcek mi ya geçecek mi bu günler ??:18:

Back