• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

hyr kızlar keşke böyle şeyler deseydi o zmn bi nebze anlardım.annesine babsına kötü davrandğı için hocayla görüşmüş ve hafız(!) olan bir hoca buna benim ona büyü yaptırdığımı söylemiş.

nişanlın sana büyü yapmış demiş onun bizde oldugu günleri tarihleri saatleri vermiş...

o da inanmış..HAşa sanki ALLAH a inanırmış gbydi gözleri bunları anlatırken bana...

ben büyü ile son iki senedir elimde tutmuşum onu ...bırakmayckmış beni eğer itiraf edip kurana el basıp bir daha yapmıycam dersem devam edermişiz...

siz olsanız naparsınız ya;? ben yine de açıkladım ona sana o hocaya buna inanan anana babana hiçbirnize hakkım helal değil dedim ..

vebalim boynunuza dedim..kuran a el basıyım yapmadgıma dedim cık ...daha cok günaha girme diyor..

verdim yüzüğnü eline...bana dürüst ol devam edelim haal diyor...

Rabbime soryuorum ya ben ne yaptım ta böyle bir iftiraya maruz kaldım a caba diye?

hem de en sevdğimden canımdan öte dediğimden, o öyle şey yapmaz dediğimden...

okurdum böyle kazık yiyenlerin hikayelerinide inanmazdım..meğer gerçekmiş...

annesi de baş hoca sohbet felan verir öle beş vakit namazlı o yüzden ona hakkım iki kat helal değil 3 hafta önce gittiler yanına kurdular kurdular demkki..

aklım almıyor..bir okumuş insan nasıl buna innaır?

iki 1 0 yıl sonra ben sana niye byü yapayım ha adam kafan yok mu?

üç hadi yaptım diyelim o nasıl bir büyüymüş ki sen farketmişsin bana daha co baglancağına

dört hadi sen bi bunalıma girdin inandın senin cevrende hiç mi aklı başında biri yok

beş sen nasıl yüzde yüz eminim dersin bundan insan ancak kendi yaptıgından yüzde yüz emin olur yada hem görüp hem duydugundan ki o zmn bile biliyorsunuz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

altı senin Alah inancın yok mu kuran a el basayım dedim

yedi başka bişey varsa iftira atma adam gb cık karşıma onu söyle

sekiz kızlar bu dayanılcak gb bişey değil Allah kimseyiiftiraya maruz bırakması beni 26 yaşımda terketti ve bir de iftira etti..

dokuz ben ona ne dersem ne yaparsam hıncımı alamam..ancak Rabbim verirse cezasını onların rahatlıycam ..

kısacası yüce Allahın adaletine sığındım ve beklemedeyim..

ama bu olayda şunu gördümki Allahım birine iftira edecek olursam sen benim ya canımı al ya da elimi kolumu bağla..böyle bir vebal yok çünkü ...

bence bu;nişanlının kaçması için saçma ve çocukça bir bahane :9:

10 yıl nedemek ya yazıklar olsun hiç mi güvenememiş hiç mi tanımamış...:20:

ben de anlam veremiyorum ya hadi o beni tanıyamamış diyelim ben de onu tanıyamamışım resmen ...o da böyle bişeye inanacak bunun için 10 yıllık sevdiğini, nişanlısını terkedecek kadar basiretsiz kendi iradesi olmayan biriymiş..

şoku ne zaman atlatcağım acaba ? bu gün genel müdürümüz izin verdi güya bana dinleneyim diye..evde durmak beni iyce çıldırtıyor ya...keşke izinli olmasaymışım

bence bu;nişanlının kaçması için saçma ve çocukça bir bahane :9:

keşke bahane oldugna ben de inansam ama gözlerimle gördüm o kinini , bakışını , deli gb inanışını o kadar gördüm ki ya ..iyiki de gördüm yoksa ben de bahanesi sanırdım kesin..şüphelenirdim bahane mi değil mi diye?

sadece ben görsem yine hadi ben yanıldım derim , annem babam eniştem ablam herkes gördü..hadi bahane diyelim böyle bahane mi olur? bu iftiradır..benim babam aldı karşısına konustu başka bişey varsa dürüstce soyle..hayatna başkası girmiş olabilir , kızımızı kendi ailene uygu görmemiş olabilrsin (acııgm dıye) ama bu bahanense böyle deme dedi...

nuh dıyor peygamber demıyor..yapmış bana yüzde yüz..keşke kanıtlancak bişey olsada kanıtlasam diyor..hoca demişti kanıtlayamzsın bıde senı suclu cıkararırlar dıye dıyor :(( güler misin? kızar mısın? ağlar mısın? yanar msıın? yakar mısın?

Rabbim adaletini tecelli etsin...

Tövbe yarabbim ne akıl yoksunu adammış o be!
Baksana annesi ile aran nasıldı?
Bunun ailesi seni istemiyordur belki gitmiştir bir hoca ayarlamıştır.
Oğlumu getircem böyle böyle de diye.
Olabilir mi?
İnsan denen yaratıktan her pisliği beklerim de.
Aklıma o geldi :ssz:

cok uzuldummmm ama her şerde vardır bır hayırr allahınn vardır bır bıldıgı emın olun nısanlıyken bunlar basınıza gelmıs hıc ummadıgınız sekılde evlıyken bunu yasamanız daha agır olurdu..on yıl kolay degıl tabıkı unutmak hemen ama size iftira atıp bır kalemde sılen arkanızdan iş cevıren bırıyle evlenmemenızde cok buyuk bır sanstır allahın sevgılı kuluymusssunuz ...zararın neresınden dönersen kardır ne gelırse gnclıkte gelsın basa der ananem gercekten de öyle yas ve zaman ılerleryınce bunları yasamak daha agır olurdu...meslegınıze karıyerınıze yönelın..cevrenıze degısıklıkler yapın arkadaslarınızla görusun sık sık dısarı cıkın..acınızı mutlaka yasayacaksınız ama buda gececek..ölüm acısı bıle gecıyor ask acısı nedır kı yanında??? onun ıcın uzulecegınız hergun yıne onunıcın bosuna harcanmıs bır gundur bunu kendınıze yapmayın...allaha dua edınnnn o herseyı bılır görur..onunla olan ıletısımınızıde tamamen kesmenızı tavsıye ederım yoksa sureklı haber bekler durumda olacaksınız yıne aklınızdan cıkmıcak..herseyden baglantınızı koparın allah okadar buyukkı onun da cezasını cektıgını mutlaka görursunuz er yada gec...allah ıyı ınsnlarla karsılasıtrsın ınsallah...

hayyata saglıgın aılen dısında hıcbıseyı kafana takma...eşe sevgılıye gelınce ne demıs mevlana...Mutluluğu sende bulan senindir, Gerisi misafir...!!!

Olabilir mi?

eğer öyleyse günahları boyunlarına canım ben kendim iftiraya uğramış biri olarak emin olmadan kimsenin hakkına giremem, snin tahminini yapan cok kişi oldu cevremde..ama yorum yok..Allah görmüştür öyle olsa bile yinede inanmış olması bu işi bitirmeye yetti...aynı şeyi bana yapsalar eger oyle bır durum senaryoda bana oluştursalar o hoca herseymi de bilse ben yıne inanmazdım..ama inanmış işte..hem de ne inanma

cok uzuldummmm ama her şerde vardır bır hayırr allahınn vardır bır bıldıgı emın olun nısanlıyken bunlar basınıza gelmıs hıc ummadıgınız sekılde evlıyken bunu yasamanız daha agır olurdu..on yıl kolay degıl tabıkı unutmak hemen ama size iftira atıp bır kalemde sılen arkanızdan iş cevıren bırıyle evlenmemenızde cok buyuk bır sanstır allahın sevgılı kuluymusssunuz ...zararın neresınden dönersen kardır ne gelırse gnclıkte gelsın basa der ananem gercekten de öyle yas ve zaman ılerleryınce bunları yasamak daha agır olurdu...meslegınıze karıyerınıze yönelın..cevrenıze degısıklıkler yapın arkadaslarınızla görusun sık sık dısarı cıkın..acınızı mutlaka yasayacaksınız ama buda gececek..ölüm acısı bıle gecıyor ask acısı nedır kı yanında??? onun ıcın uzulecegınız hergun yıne onunıcın bosuna harcanmıs bır gundur bunu kendınıze yapmayın...allaha dua edınnnn o herseyı bılır görur..onunla olan ıletısımınızıde tamamen kesmenızı tavsıye ederım yoksa sureklı haber bekler durumda olacaksınız yıne aklınızdan cıkmıcak..herseyden baglantınızı koparın allah okadar buyukkı onun da cezasını cektıgını mutlaka görursunuz er yada gec...allah ıyı ınsnlarla karsılasıtrsın ınsallah...

çok haklısın..ama düşünmeden edemiyorum ya ben iftiraya uğramışken ve vicdanım bir o kadar rahatken yine de üzülüyorum şu başıma gelenlere o nasıl hiç aklına getirmiyor nasıl hiç şüphe duymadan eminim diyerek yaşıyor merak ediyorum..bir an önce açığa cıksın istiyorum..her gün ha şimdi arıycak yalvarcak ha şimdi köpek gb pişman olcak diye beklemeden edemyiroum her dakika telefonuma bakıyorum, her mesajı her cağrıyı ondan sanıyorum... yok.. yok .. yok...yapmayım diyorum ama tutamıyorum, mesaj geldiğni görünce ondan değildir diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama bir taraftanda acaba ondan mı diye deli gb meraklanıyorum mesaj acılana kadar...

kendimi işime vermeye başladım zaten... hiç bir zaman gözüm yüksekte olmadı hep normal evli barklı cocuklu bir hayatın hayalini kurdum , klasik eş iş arkadaş çocuk felan filan..şimdi ise hiç olmayacak gb kanıyor içim..ciddi kararlar vermek durumundayım şimle ilgili...çok büyük kariyer fırsatlarını teptim onun için...

şimdi tekrar başladım ilanlara büyük şirketler cv yollayamaya...ama kendimden kokrkuyorum..iş kolik olup tamamen istediğim hayattan farklı bir hayat yaşamk zorunda kalmaktan...

bütün bunları bana yaşatan nasıl ödeyecek bu vebali...ama böyle bişey düşünen, bana inanmayan , güvenmeyen hakkettten arkamdan iş çeviren bunun yanısıra yuva diye düşündüğüm her yerde her şeyde ismini hayalini gördüğüm kişi, sevdiğimi kişi için üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum..hala hersey ruya gb ....ama yaşamaya devam ediyorum...dik duruyorum..gülüyorum..işim de aktifim..gönlümün yarası gececk gb değil...

hayallerimin enkazi kaldırılıcak gb değil ...içimde olanları bir ben biliyorum bir de Allah..ne zormuş kendini izah edememek..müzik bile dinleyemiyorum ya her şarkıda kendime bir pay çıkıyor..

kalbi acımak neymiş hissettim..inanın gercekten kalbi acıyormuş..sol yanında bir yerde bi sıkını bi kırıklık bi burkulma ..kelimeler yetmez gercekten hissettim kalp kırılıyor ve acıyormuş..:2:

Olabilir mi?

annesi soğuk bir kadın yaradılışı öyle yani konusken değildi hiç...annemin tam tersi benim annem sıcakkanlıdır içi dışı birdir mesela...o tam tersine soğuk konusmayı sevmeyen bir kadındı..buna rağmen sevmiştim ben onu ne yalan soyleyım ya insanın gözü sevdiği için kör oluyor demkki hatta abdestli namazlı böyle sürekli dini şeyler dinler mutfakta bile dini radyo dinlerdi..imrenirdim ya maşallah ne güzel bir hayat diye..beni de seviyordu işte ben gelince hizmet edyordu mutlaka artı bişey yapardı benim için...kızım da derdi..ben ona ingilizce ders verdim derslerini geçip liseyı bitirmesi için..kocası ogulları karsı cıktı ben destekledim..nişanlım napcak okuyup bu saaten sonra calıscak mı dedi.. ben de neden olmasın calısır ısterse dedimm ..tüm samimiyetimle hep yanımda oldum hatta anneme sen o okuyor dıye kıskanıyor msun bile demiştim...

ya sevdi beni gercekten ya da çok güzel rol yapıyordu..ama babası her zaman daha sıcak daha canayakın gelıyordu bana..şimdi onlardan kimseyi görmek istemiyorum görsem de ne yaparım nasıl tepki veririm bilmiyorum..ne tepki verirsem vereyim yetersiz kalır çünkü bu duurmda

Olabilir mi?

bende ole düşündüm yanı ılk aklıma gelen
kendı ıstedıgı bır kız vardır aklında onu ayarlayacaktır ogluna

bende ole düşündüm yanı ılk aklıma gelen
kendı ıstedıgı bır kız vardır aklında onu ayarlayacaktır ogluna

eğer öyleyse de yakında çıkar ortaya ..en azından görür oğlu belki ..belki anlar sonra o sebepten oldgnu gerci benim büyü yaptığma inanan biri aklını kullanıp bunu düşünebilir mi o da muamma...

öyle ise de o da çıksın ortaya ya ne diyim...başıma hiç gelmeyeceğini düşündüğüm duysam inanmayacağım bişey yaşadım...psikolojik tedavi almam şart belki de ...kendi kendimi işle tedavi etmeye çalışıyorum..akalım nerey kadar gitcek bu durum???

Allah kimseyi şaşırtmasın yolundan ayırmasın..iftiraya uğramuş biri olarak şunu söyleyebilirim iftiraya uğramak gercekten cok zormş..kendin derdini anlatıp bunu kanıtlayamamak..ama bence daha zoru iftira atmak...iftira atan taraf olmamayı yeğlerim bu duruma..gönlüm rahat vicdanım rahat...her şerde bir hayır vardır inş.

eğer öyleyse de yakında çıkar ortaya ..en azından görür oğlu belki ..belki anlar sonra o sebepten oldgnu gerci benim büyü yaptığma inanan biri aklını kullanıp bunu düşünebilir mi o da muamma...

öyle ise de o da çıksın ortaya ya ne diyim...başıma hiç gelmeyeceğini düşündüğüm duysam inanmayacağım bişey yaşadım...psikolojik tedavi almam şart belki de ...kendi kendimi işle tedavi etmeye çalışıyorum..akalım nerey kadar gitcek bu durum???

Allah kimseyi şaşırtmasın yolundan ayırmasın..iftiraya uğramuş biri olarak şunu söyleyebilirim iftiraya uğramak gercekten cok zormş..kendin derdini anlatıp bunu kanıtlayamamak..ama bence daha zoru iftira atmak...iftira atan taraf olmamayı yeğlerim bu duruma..gönlüm rahat vicdanım rahat...her şerde bir hayır vardır inş.

bak ne dıcem tamam ınanmıyorsun ve ınandıramıyorsun onu bu büyüyü yapmadıgına o zaman sende ona bunu yapmadıgını onun sectıgı bır hocayla ıspatla ama asla gerı donme anlasın ancak bu şekılde pişman olur eşşek buyu yapanların ve yaptıranların ahırette yerı yok ama sen sonuçta sucsuzluğunu ıspatlamak için yaptıracaksın

ayy canım benim yeni okudum konunu çokk geçmiş olsun bence sevinmelisin kurtulduğun için büyü yapıldığına inanan insanlar ilerde büyüde yaptırırlar :47: Allah'ım esirgesin her işte bir hayır vardır her insanın evleneceği kişi bellidir bunu değiştiremeyiz demekki senin hayat arkadaşın diğer yarın o değilmiş ki seni ne olduğu belirsin birinin tek bir lafı yüzünden 10 senenin ardından bırakıp giden adam hiç değil. o nasıl bir insanki sen Kuran'a el basarım dediğin halde inanmıyor arkadaşım bence tavrını direk koy asla bitti bana hiçbirşey yaptıramazsınız artık yalvarsanda ben dönmem sana de hakkınıda helal etmediğini söyle. evet canın acır ama onunda kafasına dank edecek ama senin için iş işten geçmiş olacak sakın dönme bugün bunu yapan yarın çocuklarınla kapının önüne koyar. benim annemle babam ayrı 22 senenin sonunda ayrıldılar seninki 10 yıl eminim atlatacaksın bşka bir hayatın başka bir sevgilin olcak ve ozaman anlayacaksın ne kadar büyük bir hata yaptığını onun arkasından ağlayarak.. Rabbim'in izniyle atlatacaksın :16:

çok haklısın..ama düşünmeden edemiyorum ya ben iftiraya uğramışken ve vicdanım bir o kadar rahatken yine de üzülüyorum şu başıma gelenlere o nasıl hiç aklına getirmiyor nasıl hiç şüphe duymadan eminim diyerek yaşıyor merak ediyorum..bir an önce açığa cıksın istiyorum..her gün ha şimdi arıycak yalvarcak ha şimdi köpek gb pişman olcak diye beklemeden edemyiroum her dakika telefonuma bakıyorum, her mesajı her cağrıyı ondan sanıyorum... yok.. yok .. yok...yapmayım diyorum ama tutamıyorum, mesaj geldiğni görünce ondan değildir diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama bir taraftanda acaba ondan mı diye deli gb meraklanıyorum mesaj acılana kadar...

kendimi işime vermeye başladım zaten... hiç bir zaman gözüm yüksekte olmadı hep normal evli barklı cocuklu bir hayatın hayalini kurdum , klasik eş iş arkadaş çocuk felan filan..şimdi ise hiç olmayacak gb kanıyor içim..ciddi kararlar vermek durumundayım şimle ilgili...çok büyük kariyer fırsatlarını teptim onun için...

şimdi tekrar başladım ilanlara büyük şirketler cv yollayamaya...ama kendimden kokrkuyorum..iş kolik olup tamamen istediğim hayattan farklı bir hayat yaşamk zorunda kalmaktan...

bütün bunları bana yaşatan nasıl ödeyecek bu vebali...ama böyle bişey düşünen, bana inanmayan , güvenmeyen hakkettten arkamdan iş çeviren bunun yanısıra yuva diye düşündüğüm her yerde her şeyde ismini hayalini gördüğüm kişi, sevdiğimi kişi için üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum..hala hersey ruya gb ....ama yaşamaya devam ediyorum...dik duruyorum..gülüyorum..işim de aktifim..gönlümün yarası gececk gb değil...

hayallerimin enkazi kaldırılıcak gb değil ...içimde olanları bir ben biliyorum bir de Allah..ne zormuş kendini izah edememek..müzik bile dinleyemiyorum ya her şarkıda kendime bir pay çıkıyor..

kalbi acımak neymiş hissettim..inanın gercekten kalbi acıyormuş..sol yanında bir yerde bi sıkını bi kırıklık bi burkulma ..kelimeler yetmez gercekten hissettim kalp kırılıyor ve acıyormuş..:2:

canım benım ınsallah gecer acın suan taze oldugu ıcın bunları yasaman normal acını yasa tabı ama bı yerde bu acınında bıtmesı gerek senın ıcın aılen ıcın..hattını da degıstır daha cok acı cekersın bu durumu bende yasadım yıllar once ha aradı arıcak dıe ama olan bana oldu zmaanıma oldu..aynı seyı sen yapma sakın!!! ona aıt ne varsa gerıde bırak hattını sosyal medyada olan ılıskın varsa onları...ısıne sarıl ıskolık olmazsın hıc ummadıgın bır anda bır guülüş bir bakış hayatının dıger yarısı mutlaka senıbulacaktır..uzun surelı bır bırlıktelık yasadıgın ıcın bu sana suan ımkansız gıbı gelıyor ama ınan öyle olmuyor..zaman öyle bır ılac kı emın ol nerden nereye dıyorsun...senn onu kafanda hyatında silmeden de mutlu olamayacaksın..bırını de hayatına almayı asla dusunmeyeceksın kafandan sil herseyıyle...ve kurtulduguna sevinn böyle bır ınsandan..arasa nolcak affedecek msıın bunları bıle bıle...yazık degıl mı sana..bukadar basıt mı senı bırakıp barısmak ayrılmak neden aramasını beklıyorsun kı...hersey ortada neyın acıga cıkmasını beklıyorsun kı ..allahından bulsun artık yoluna bak senın vıcdanın rahat olduktan sonra yaptıgı pislgiyle bogulsun...bugunlerı öyle bır atlatacaksın kı bu uzuldugun gunlere pişman olacaksınnnn...allahım okadar buyukkı herseyın sabrını verır unutma...hayatımızdakı ınsann yanlıs yaptı dıe kendımızı hayattan silmenın manası yok herkes kendıne eder...cok bunalırsan yaz yazdıkca acılırsınn canım sakın korkma ne derler dıee ...ıcını dök aglıyorsan agla ...gececek hepsi!!!

eğer öyleyse günahları boyunlarına canım ben kendim iftiraya uğramış biri olarak emin olmadan kimsenin hakkına giremem, snin tahminini yapan cok kişi oldu cevremde..ama yorum yok..Allah görmüştür öyle olsa bile yinede inanmış olması bu işi bitirmeye yetti...aynı şeyi bana yapsalar eger oyle bır durum senaryoda bana oluştursalar o hoca herseymi de bilse ben yıne inanmazdım..ama inanmış işte..hem de ne inanma

Tabi haklısın..
Güçlü bir sevgisi olsaydı inanmazdı.
Böyle düşün yol yakınken kurtuldun.
Emin ol hayırlısı budur.
Sen şuan üzgünsün doğal olarak.
Ama ilerde hepsini unutacaksın..
Çok mutlu olacaksın inşallah..:16:

ayy canım benim yeni okudum konunu çokk geçmiş olsun bence sevinmelisin kurtulduğun için büyü yapıldığına inanan insanlar ilerde büyüde yaptırırlar :47: Allah'ım esirgesin her işte bir hayır vardır her insanın evleneceği kişi bellidir bunu değiştiremeyiz demekki senin hayat arkadaşın diğer yarın o değilmiş ki seni ne olduğu belirsin birinin tek bir lafı yüzünden 10 senenin ardından bırakıp giden adam hiç değil. o nasıl bir insanki sen Kuran'a el basarım dediğin halde inanmıyor arkadaşım bence tavrını direk koy asla bitti bana hiçbirşey yaptıramazsınız artık yalvarsanda ben dönmem sana de hakkınıda helal etmediğini söyle. evet canın acır ama onunda kafasına dank edecek ama senin için iş işten geçmiş olacak sakın dönme bugün bunu yapan yarın çocuklarınla kapının önüne koyar. benim annemle babam ayrı 22 senenin sonunda ayrıldılar seninki 10 yıl eminim atlatacaksın bşka bir hayatın başka bir sevgilin olcak ve ozaman anlayacaksın ne kadar büyük bir hata yaptığını onun arkasından ağlayarak.. Rabbim'in izniyle atlatacaksın :16:

evet canım bende bunun bana Allah tan geldiğne yüzde yüz eminim..o benim nasibim değilmiş bu belli oldu..oysa o kadar emınmdımkı onla evlencegmıze ...başka birii düşünmek aklımın ucundan bile geçmezdi...bizi kimse hçbirşey ayıramaz gb gelirdi..o kadar sevdiğmizi düşünürdüm asla birirmizden vazgecemeyeceğimizi...meger ne kadar da basitmiş..insanlar of den püften ayrılabiliyormuş..olmaz dediğin olabiliyormus...

10 sene boşa geçmiş diye yanıyor içim...her fırsatı teptim yurtdışında kalablrdm..döndüm geldim..coktan karıyerımde ılerleye bilirdim..onun ıcın kucuk bı yerde cüzzi bir miktarla işe başladım..annemi babmı karsıma aldım onun yuzunden kavga ettım sakın uzmesınler dıye...ben de kafasına dank etcegı gunu beklıyorum cnm ..beklemek istemiyorum ama elimde değil merak ediyorum..ya yüzüün o halii görmek istiyorum..her işten dönüşte kapımızın onunde arabalarnın olmasını deli gb pişmanlık la helallik istemelrini bekliyorum...

dediğni gb insan her acıya katlanıyor zamanla unutuyor..ben daha tam yüzleşemiyorum insanlarla çünkü sorcaklar bana neden ayrıldınız diye arkadaşlarım şehir dışında arayıp solemeye cesaret edemyırm ..:50:

dua edin bana mutlaka bu kızın vebalini ödesinler diyin...biran once cıksın ortaya

canım benım ınsallah gecer acın suan taze oldugu ıcın bunları yasaman normal acını yasa tabı ama bı yerde bu acınında bıtmesı gerek senın ıcın aılen ıcın..hattını da degıstır daha cok acı cekersın bu durumu bende yasadım yıllar once ha aradı arıcak dıe ama olan bana oldu zmaanıma oldu..aynı seyı sen yapma sakın!!! ona aıt ne varsa gerıde bırak hattını sosyal medyada olan ılıskın varsa onları...ısıne sarıl ıskolık olmazsın hıc ummadıgın bır anda bır guülüş bir bakış hayatının dıger yarısı mutlaka senıbulacaktır..uzun surelı bır bırlıktelık yasadıgın ıcın bu sana suan ımkansız gıbı gelıyor ama ınan öyle olmuyor..zaman öyle bır ılac kı emın ol nerden nereye dıyorsun...senn onu kafanda hyatında silmeden de mutlu olamayacaksın..bırını de hayatına almayı asla dusunmeyeceksın kafandan sil herseyıyle...ve kurtulduguna sevinn böyle bır ınsandan..arasa nolcak affedecek msıın bunları bıle bıle...yazık degıl mı sana..bukadar basıt mı senı bırakıp barısmak ayrılmak neden aramasını beklıyorsun kı...hersey ortada neyın acıga cıkmasını beklıyorsun kı ..allahından bulsun artık yoluna bak senın vıcdanın rahat olduktan sonra yaptıgı pislgiyle bogulsun...bugunlerı öyle bır atlatacaksın kı bu uzuldugun gunlere pişman olacaksınnnn...allahım okadar buyukkı herseyın sabrını verır unutma...hayatımızdakı ınsann yanlıs yaptı dıe kendımızı hayattan silmenın manası yok herkes kendıne eder...cok bunalırsan yaz yazdıkca acılırsınn canım sakın korkma ne derler dıee ...ıcını dök aglıyorsan agla ...gececek hepsi!!!

canım bekleme nedenim onun pişmanlıgnı görmek istemem..ailemden helallik dilmesi bendne helallik dilemesi ..inan zaten bu işin dönüşü olmadııg beli ..ben bi daha nasıl güvenirim ona ne yapsa affederim düşünüyorum...yok yani affetmemi sağlayacak bişey yok...bekleme nedenim bu işte..

Allah ın sabır verdgne emınım cunku ben bile hayret ediyorum kendıme nasıl gıdıp kavga etmıyorum ya da evlernı atese vermıyorum ya da bagırıp cagırmıyorum felan dıye..Allah sabrını verıyor demkkı..bi de bana demiştiki bana iftira atılsa yeri göğü yıkarım ..demkki sen yaptın bu kadar sakın sın demişti...ben de bu sakinliğme hayret ediyorum...ama sabır istiyorum Allahtan bi r tek onun adaleini beni mutlu edicek huzura erdircek.bunun karşıgnı görcekelrıne eminim...

evde ağlamam zor..işte de öyle..zaten iki damla düsse gözümden elim yzüm şişiyor hemen..insanlar o kadar acımasızkı suratım nasıl dıye her sabah bakıyolar..ben de ınadına gulumsuyorum ilk selamı ben veriyorum...günaydınlar felan diyorum...

sağol canm yazdıgın için gececek biliyorum..ölüm acısı bile geçiyor..benm derdim felan hiç bazı şeylerin yanında...iyki yazıyorsunuz sizden duymak beni mutlu ediyor bunları ..çok sağl cnm

Tabi haklısın..
Güçlü bir sevgisi olsaydı inanmazdı.
Böyle düşün yol yakınken kurtuldun.
Emin ol hayırlısı budur.
Sen şuan üzgünsün doğal olarak.
Ama ilerde hepsini unutacaksın..
Çok mutlu olacaksın inşallah..:16:

evet öle fıs bir segisi varmış..kim ne derse inanmaya hazırmışş zaten demkki..bu kız namussuz dese de inancakmış..tıpkı stand up a gidip gülmeye hazır insanlar gb.. hocaya gidip her söyliycegne inanmaya baştan hazırmış..kaldi ki derdi olan gider hocaya çaresiz kalan..cunku caresiz insan herseyı yapar..ya bizim herseyımız gunluk güneşlikti sen ne diye gitme geregı duydun..o şarlatan seni boş cevirir mi? mutlak diycek bişey annesine de demiş sende de buyu var baskası yapmış dıye..milletin ii gucu yok bunların aileye buyu yapıoyr sanki..bunuda mı düşünmüyosun beyinsiz !!!

üzgünüm cnm cok üzgünüm ama bu işte bir hayır var eminim..bu kişi benm nasıbım deilmiş..yani eninde sonunda benım olmayacakmış..Allahtan sebep benden olmadı da vicdanım rahat...Allah benide şaşırtıp sebebı ben kılabilrdi..

canım bekleme nedenim onun pişmanlıgnı görmek istemem..ailemden helallik dilmesi bendne helallik dilemesi ..inan zaten bu işin dönüşü olmadııg beli ..ben bi daha nasıl güvenirim ona ne yapsa affederim düşünüyorum...yok yani affetmemi sağlayacak bişey yok...bekleme nedenim bu işte..

Allah ın sabır verdgne emınım cunku ben bile hayret ediyorum kendıme nasıl gıdıp kavga etmıyorum ya da evlernı atese vermıyorum ya da bagırıp cagırmıyorum felan dıye..Allah sabrını verıyor demkkı..bi de bana demiştiki bana iftira atılsa yeri göğü yıkarım ..demkki sen yaptın bu kadar sakın sın demişti...ben de bu sakinliğme hayret ediyorum...ama sabır istiyorum Allahtan bi r tek onun adaleini beni mutlu edicek huzura erdircek.bunun karşıgnı görcekelrıne eminim...

evde ağlamam zor..işte de öyle..zaten iki damla düsse gözümden elim yzüm şişiyor hemen..insanlar o kadar acımasızkı suratım nasıl dıye her sabah bakıyolar..ben de ınadına gulumsuyorum ilk selamı ben veriyorum...günaydınlar felan diyorum...

sağol canm yazdıgın için gececek biliyorum..ölüm acısı bile geçiyor..benm derdim felan hiç bazı şeylerin yanında...iyki yazıyorsunuz sizden duymak beni mutlu ediyor bunları ..çok sağl cnm

hadı bu dunyada helallık ıstemedı sız hakkınızı helal etmedıgınız surece ahırette de degısen bır durum olmayacaktır yanı bundan kacamayacak allah herkese herseyın hesabını soracaktır elbeto herkesı görur bılır merak etme sen ıcını ferah tut vıcdanın rahat olsun senden yanabır art nıyet bır pıslık yok o dusunsun bunun hesabını vermeyı biz kımız kı hesap soruyoruz yargılıyoruzz allahım onu nasılyargılayacakk onun haberı yok ...allah sabrını verıyor canım benımmm dahada ıyı olacaksın ınsallahzamanla...10 yıldır senı tanıyamamıs ustune ıftıra atmıs bırde böyle bır ınsan ıcın mı ortalıgı yıkacaksın bıraksın allahaskıan deger mı kılını bıle kıpırdatmana degmez!!!gulumse canımbenımmmbu en ıyı motıvasyonnn hayat herseye herkee ragmen guzellll..etrafımızda böle gereksız tıpler var mmaaleseeff..allah baska dert vermesın cok sukur ısınvar saglıgın yerınde aılen var en onemlısıbunlar...ınsanlar neler yasıyor öldurlenkadınlarımızı duyuoruz hergun içleracısı maalesef..ınsanlar okadar acımasızkı artık kötu seyler bıle sıradanlasıyor ne yazıkkı...sınırlerıncok bozuksa bır psıkolga gıt anlat anlat agla rahatlarsın bak tavsıye ederım bırdönem gıttım hatta sakınlestırıcı bıılac verdııı kendımıı cok ıyı hıssettım ve daha sakınn oldum kendımı yıpratmayı bıraktımmmm...dert sendeyse ılacı sende yanıcanım bız kendımıze edıoruz..uzuldugumuz kısılerın ruhu duymuyor...bahar gelıyor cık gez havalar duzelıyorr...mıss gıbı yazda gelecekkk ohhhh..hayat herseye ve herkese ragmen guzelll...sadece dogru zaman ve dogru ınsanın vaktı var bıraz daha :)) üzme kendını sen cok aklıbasında bır ınsansın toparlanacaksın...

Back