hyr kızlar keşke böyle şeyler deseydi o zmn bi nebze anlardım.annesine babsına kötü davrandğı için hocayla görüşmüş ve hafız(!) olan bir hoca buna benim ona büyü yaptırdığımı söylemiş.
nişanlın sana büyü yapmış demiş onun bizde oldugu günleri tarihleri saatleri vermiş...
o da inanmış..HAşa sanki ALLAH a inanırmış gbydi gözleri bunları anlatırken bana...
ben büyü ile son iki senedir elimde tutmuşum onu ...bırakmayckmış beni eğer itiraf edip kurana el basıp bir daha yapmıycam dersem devam edermişiz...
siz olsanız naparsınız ya;? ben yine de açıkladım ona sana o hocaya buna inanan anana babana hiçbirnize hakkım helal değil dedim ..
vebalim boynunuza dedim..kuran a el basıyım yapmadgıma dedim cık ...daha cok günaha girme diyor..
verdim yüzüğnü eline...bana dürüst ol devam edelim haal diyor...
Rabbime soryuorum ya ben ne yaptım ta böyle bir iftiraya maruz kaldım a caba diye?
hem de en sevdğimden canımdan öte dediğimden, o öyle şey yapmaz dediğimden...
okurdum böyle kazık yiyenlerin hikayelerinide inanmazdım..meğer gerçekmiş...
annesi de baş hoca sohbet felan verir öle beş vakit namazlı o yüzden ona hakkım iki kat helal değil 3 hafta önce gittiler yanına kurdular kurdular demkki..
aklım almıyor..bir okumuş insan nasıl buna innaır?
iki 1 0 yıl sonra ben sana niye byü yapayım ha adam kafan yok mu?
üç hadi yaptım diyelim o nasıl bir büyüymüş ki sen farketmişsin bana daha co baglancağına
dört hadi sen bi bunalıma girdin inandın senin cevrende hiç mi aklı başında biri yok
beş sen nasıl yüzde yüz eminim dersin bundan insan ancak kendi yaptıgından yüzde yüz emin olur yada hem görüp hem duydugundan ki o zmn bile biliyorsunuz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
altı senin Alah inancın yok mu kuran a el basayım dedim
yedi başka bişey varsa iftira atma adam gb cık karşıma onu söyle
sekiz kızlar bu dayanılcak gb bişey değil Allah kimseyiiftiraya maruz bırakması beni 26 yaşımda terketti ve bir de iftira etti..
dokuz ben ona ne dersem ne yaparsam hıncımı alamam..ancak Rabbim verirse cezasını onların rahatlıycam ..
kısacası yüce Allahın adaletine sığındım ve beklemedeyim..
ama bu olayda şunu gördümki Allahım birine iftira edecek olursam sen benim ya canımı al ya da elimi kolumu bağla..böyle bir vebal yok çünkü ...
bence bu;nişanlının kaçması için saçma ve çocukça bir bahane