Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahçeli ile dutta yediniz mi diye okudum
Siyasetle beynimi yakmışım anlaşılan son günlerde
ya kızım djshsjshsjhsAdam resimlerine baka baka çavuşu tokatlamaktan beyni gitmiş.
Ahdbavsgs
Aaa manyak herif. Kurtulmuştur kız inş. Çıtırcı emmiye bak çekirdekten yetiştiriyo. Tabi 20 yaş üstü bunları çekmez , onları böyle bağlayamaz. İstismardan içeri alınsa keşke.Adamın biri Öykü diye bir kızla yazışıyor. Öykü de küçük ergen kız 15-16 yaşlarında. Adam yetişkin ama. Sonra işte kızla yetişkin olana dek konuşuyor, güya kıza aşık. Kız da yetişkin olunca durumun berbatlığını algılıyor ve yaşıtları ile takılıyor vs. Bu adam da hazmedemiyor bilmem kaç sene konuştum ettim ama gitti başkasıyla oldu diye Tweet atıyor böyle boy boy uzayan şekilde. Google'a bak anlarsın. :) O adam da senelerce beklemiş böyle. Kızı tüm Türkiye'ye ifşa etti falan.
ben yazayım kukuyla pipişHangi duygunun ön planda olduğunu yazardım ama banlanmak istemiyorum. Konu şaka herhalde.
Suratiniza doğru kusabiliyoruz galiba.Aldatmanin evirip çevirip kibarcasini yazmak istemişsiniz,ama olmamış.adami öpmek,oranizin buranizin alenen resmini paylaşmak,ihtiraslı salyali fantazilerini dinlemek.Siz ya fake siniz,ya ar damariniz yok,ya da yasanilanlari idrak edecek kapasite.........Ben bu adamla fiziksel olarak hiç birlikte olmadım arkadaşlar.
Ergenlerin okuduğu s.x hikâyeleri gibi yazmışsın yoksa sen FAKE misin gizzzz uğraştırma biziŞu an seni aklımdan çıkarmam için fiziksel olarak birlikte olmamız lazım diyor.
Aynen bunu söyleyecektim.Aldatmak icin fiziki birliktelige ihtiyaciniz yok. 5 element bir arada kara trenle geliyor...
Cıbıldak foti yollamış ya onunla şi edecek "idare "Adam feci takmış yav. 10 yıl segz bile olmayan bir ilişki var şu an. O da olmayacaksa aldatmanın anlamı ne? Çok tehlikeli adam, her şeyi yapabilir.