- 24 Ağustos 2019
- 2.727
- 8.429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum.yalnız adamdaki azmi tebrik ettim.
azimle işeyen taşı delermiş yakında sevişirsiniz takıntısı geçer.
Seviştikce alışır çok beğendim der bi 10 yıl da sevisirlerSanmıyorum.
Adamın biri Öykü diye bir kızla yazışıyor. Öykü de küçük ergen kız 15-16 yaşlarında. Adam yetişkin ama. Sonra işte kızla yetişkin olana dek konuşuyor, güya kıza aşık. Kız da yetişkin olunca durumun berbatlığını algılıyor ve yaşıtları ile takılıyor vs. Bu adam da hazmedemiyor bilmem kaç sene konuştum ettim ama gitti başkasıyla oldu diye Tweet atıyor böyle boy boy uzayan şekilde. Google'a bak anlarsın. :) O adam da senelerce beklemiş böyle. Kızı tüm Türkiye'ye ifşa etti falan.O ne ?
Ayyy Morlu gözlüklü teyze ahahahahhahaa cuk oturduHani bitane chpli abla akpli ablaya bisi diyor yazamiyorum . oda niye oyle dedin diyo iyi ettim diyo. . kelimeliyi/video çağrıştırmak icin partileri yazdim
hah işte mor esarpliAyyy Morlu gözlüklü teyze ahahahahhahaa cuk oturdu
Sanmıyorum.
Bu lafı hiç sevmem ama size cuk oturuyo yaBen bu adamla fiziksel olarak hiç birlikte olmadım arkadaşlar.
Adam feci takmış yav. 10 yıl segz bile olmayan bir ilişki var şu an. O da olmayacaksa aldatmanın anlamı ne? Çok tehlikeli adam, her şeyi yapabilir.
Hem konuyu silip, hem kendinizi alıntıladığınız için tşk.Ben bu adamla fiziksel olarak hiç birlikte olmadım arkadaşlar.
Sanmıyorum.
bahçede dut ta yediniz mi bu abiyle?
tren hikaye siz iş arkadaşıydınız bence.
Çok teşekkür ederim.