• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlar hanımlar millet 17 gnü evde kalınca bugün kendini sokaklara vurmuş sanırım çok yoğun bir gün geçirdim giremedim bir türlü çıkar ayak bir tıklayayım dedim

Tartıldım ama artı geldim halbuki dün bişey de yemedim herhalde sabah kalkar kalkmaz tartıldığım için oldu ödem olduğunu düşünüyorum fotoyu eve gidince paylaşırım artık

günaydın ben de 92 çıktım hayır yani 1 ayım boşa gidiyor böyle 91.1 gel sonra regli ol al ödemleri ver verebilirsen başlıcam rejimine bu nedir yaaaa
Varya ennn sinir olduğum şey okdar haklisinki. Ramazan bitti tam adepte olucam vermeye başlıcam yürüyüşlerime baslicam 24 u regl. Hey Allahım
Eftalios
Cuma 73.95
Pazartesi 72.80
FARK 1.15 🤗🤗🤗🤗 SPORUN FAYDALARI
Way way bayağı kardiyo yapiosun dur sen tebrik ederim canım
Selamlar hanımlar millet 17 gnü evde kalınca bugün kendini sokaklara vurmuş sanırım çok yoğun bir gün geçirdim giremedim bir türlü çıkar ayak bir tıklayayım dedim
Bende oğlumu çıkardık parkta buluştuk 3 kişi çay içtik uzaktan uzağa. Bakıyorum da nasıl bir hale geldik okdar üzülüyorum ki ama genede her şer de bir hayr vardır diyorum

Varya ennn sinir olduğum şey okdar haklisinki. Ramazan bitti tam adepte olucam vermeye başlıcam yürüyüşlerime baslicam 24 u regl. Hey Allahım

Way way bayağı kardiyo yapiosun dur sen tebrik ederim canım

Bende oğlumu çıkardık parkta buluştuk 3 kişi çay içtik uzaktan uzağa. Bakıyorum da nasıl bir hale geldik okdar üzülüyorum ki ama genede her şer de bir hayr vardır diyorum
Vallahi deli gibi spor yapiyorum yapamasamda gece telefi ediyorum gece yogurt kuru yapiyorum ondan baya iyi oldu. burasi varya cadde insan dolu azcik yuruyese gideyim dedim sokak tiklim tiklim kafese tikarsin kusu kafesi acarsin kacar ya insanlarda oyle burda saskinlik icersindeyim yol vizir vizir tayilden donenlerle dolu vay arkafas bu nedir yaa

Vallahi deli gibi spor yapiyorum yapamasamda gece telefi ediyorum gece yogurt kuru yapiyorum ondan baya iyi oldu. burasi varya cadde insan dolu azcik yuruyese gideyim dedim sokak tiklim tiklim kafese tikarsin kusu kafesi acarsin kacar ya insanlarda oyle burda saskinlik icersindeyim yol vizir vizir tayilden donenlerle dolu vay arkafas bu nedir yaa
Onlar gezsin vızır vızır biz evde tikilalim. Bizim burda alışveriş merkezleri bugazina kadar doluymuş haberler de gördüm. Şuan gideceğim en son yer kapalı yerler. Vallahi insanların kafası almıyor bir türlü oyuzden aşılar tamamen olunmadan bu iş asla bitmeyecek

Canim sennne sporu yapıyorsun bende onu yapym 😛😶
Ben hic oturmuyorum desem yalan olmaz bir kere benim koridor 2 metre 100 kere gidip geliyorum birkere saatimimden bakiyorum 3000 adimi tamamliyorum bu bir ikincisi sabah bir cikiyorum buraya en uzak markete ordanda 4000 afimitamamliyorum bide leslie yapiyorum ogleden sonra 45 dakika adimlar tamamlaniyor butun gun evin icinde kosusturuyorum elimde 2 litreliksu siseleriyle yapiyorum ben lesliyi bazen bir saat leslie yaptigimda bile su siselerini kullaniyorum kollarim alismis artik hic acimiyor ben bulasik makinasina tutunarak 100 er kere egilip kalkıyorum bos kaldikca yapiyorum bunu sonra sandalyede oturuyorum mutfakta koltukta oturursam olmuyor tv bakarken bos kaldikca karin hareketi calisiyorum egleniyorum bazende 100 kez kiviriyorum saga sola bulasik yikarken makine kullanmiyorum spor oluyor elimde yikarken sag bacagimi 50 kere sol bacagimi 50 kere kaldiriyorum

Canim sennne sporu yapıyorsun bende onu yapym 😛😶
Daha bitmedi asonsor kullanmam 7 katli apartmanin 6 katinda oturuyorum hergun iner cikarim cop dokmeye sitenin kapicisini cagirmam kendi çöpümü kendim atarim merdivenlerden iner cikarim koca cop posetleriyle hergun alisveresegiderim iki torbayi doldururum merdivenleri kullanarak yukari kendim cikarim bulundugumuz yerin en uzak marketlerini tercih ederim sitenin parkinda aletler var onlarla 10 dakika calisirim. Daha bitmedi pazar var bizimburda hemen hemen hergün buraya en uzak pazari tercih ederim normalda arabayla giderdim eskiden uzak oldugu icin araba kullanmiyorum yürüyerek gidiyorum tek basima donustede yuruyus yaparak koca posetlerle gelirim. Bitmediiiiiiiiii carsiya dolmus kullanmam yürürüm

Daha bitmedi asonsor kullanmam 7 katli apartmanin 6 katinda oturuyorum hergun iner cikarim cop dokmeye sitenin kapicisini cagirmam kendi çöpümü kendim atarim merdivenlerden iner cikarim koca cop posetleriyle hergun alisveresegiderim iki torbayi doldururum merdivenleri kullanarak yukari kendim cikarim bulundugumuz yerin en uzak marketlerini tercih ederim sitenin parkinda aletler var onlarla 10 dakika calisirim. Daha bitmedi pazar var bizimburda hemen hemen hergün buraya en uzak pazari tercih ederim normalda arabayla giderdim eskiden uzak oldugu icin araba kullanmiyorum yürüyerek gidiyorum tek basima donustede yuruyus yaparak koca posetlerle gelirim. Bitmediiiiiiiiii carsiya dolmus kullanmam yürürü

Süper canm tebrik ederim bende yürümenin yollarını ürettim bende birkaç gündür bu şekilde yapmaya çalışıyorum
İnşallah işe yarar bakalım bu hafta eksim guzeo olur umarim

Günaydın 🌞
Regl oldum yaa eskiden regl olamıyorum diye üzülürken şimdi regl oldum kilom faLan çıkacak diye tartılamıyorum 😂😂😂inşallah +olmamışımdır

dün menüm
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin

ara 1 fincan kahve
5 yeşil erik

akşam 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yarın kase yıoğurt

2 litre su
2 saat temizlik 100 puan Mydestinyy Mydestinyy

Günaydın hanımlar.
Dun tarti fotosu atamadım çünkü sabahtan akşama evde değildim maalesef.
Cuma günü atarım inşallah.
Dun ki menümu yazayım;
Kahvaltıda 1 dilimden biraz az ekmek, birkaç küçük pankek, 1 dilim peynir, biraz patates kızartması yedim.

Öğlen 1 parça çikolata ve Türk kahvesi.
Akşam; 5 kaşık pilav ve birkaç kaşık patates yemegi.

Sonra 7-8 tane de küçük erik yedim.

Back
X