• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.:KK51:
Geçmiş olsun kaptanım,çok kötü zamana rastgelmis:/
Antibiyotikli olmuş sanırım,aciller hep açık,mutlaka gidin.Ben geçen hafta antibiyotik kullanmasam bilmem ki ne olurdum:/

Zerosima Zerosima Etap birincisi oldun tebrik ederim.:KK9:
Aşağıda ki linke başarı sırrınız yazmak gerekiyor .:KK56:

Teşekkür ederim kaptanım paylaşırım ❤️

Bende oyleyim yüzümün sol tarafini hissetmiyorum resmen diş ağrısı berbat bir ağrı çok geçmiş olsun kaptanım 😔

Antibiyotikli olmuş sanırım,aciller hep açık,mutlaka gidin.Ben geçen hafta antibiyotik kullanmasam bilmem ki ne olurdum:/
teşekkür ederim kızlar :KK200:
bir ay önce sol tarafım ağrıyordu aile hekimimden ağrıkesici ve antibiyotik istemiştim yazmıştı ama kullanmadım öyle duruyorlar. bu seferde sağ tarafım ağrıyor, bir aydır o tarafa yüklenmekten. belki içerim ilaçları çünkü dayanılmıcak gibi duruyor. :KK51: korkuyorum hastaneye gitmekten bu dönemde.

Bugün ki menüm.
Sabah moralim bozuldu kilodan dolayı birkaç badem fındık ve peynir yedim.
Yeşil çay içtim.

Öğlen komşuya gittim. İki Bayram çöreği bir küçük dilim kek yedirdi.
İki börek sarma ve sekerpareyi yemedim.

Akşam icinse bişey yemedim.
Bir limonlu soda içtm.
Bir kase dondurma bir tabak soslu cips yedim aciksatilanlardan.

İki buçuk lyre su içiyorum.

30 dk kardio 120

100 bölgesel 60 puan.
7 bin adım. 70 puan.

Tebrik ederim Zerosima Zerosima
moni moni sana da geçmiş olsun kaptanım
Kaçıncı olduk 1.ciliği kaptırdık tabi ilk 3 te yalan 😁 neyse hayırlısı olsun bende bugün 2.ci aşımı oldum böyle içten içe sanki yanıyorum soğuk soğuk şeyler içmek istiyorum
Turizmcilerde oldu bitti valla bende turist rehberiyim uzun zamandir calismasamda acentaya bagli oldugum icin banada asi var fakat ben bu senede calismayacagim
Icin olamadim henüz hayirlu ugurlu olsun asin insallah

teşekkür ederim kızlar :KK200:
bir ay önce sol tarafım ağrıyordu aile hekimimden ağrıkesici ve antibiyotik istemiştim yazmıştı ama kullanmadım öyle duruyorlar. bu seferde sağ tarafım ağrıyor, bir aydır o tarafa yüklenmekten. belki içerim ilaçları çünkü dayanılmıcak gibi duruyor. :KK51: korkuyorum hastaneye gitmekten bu dönemde.
Kesinlikle icin bence,kar zarar hesabi yapmak lazim,ilk gun bile nasil rahatlatti beni,zonklamasi kesildi

hiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.:KK51:

Bende oyleyim yüzümün sol tarafini hissetmiyorum resmen diş ağrısı berbat bir ağrı çok geçmiş olsun kaptanım 😔

Cok gecmis olsunhepinize

Back
X