- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
Bende oyleyim yüzümün sol tarafini hissetmiyorum resmen diş ağrısı berbat bir ağrı çok geçmiş olsun kaptanımhiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyleyim yüzümün sol tarafini hissetmiyorum resmen diş ağrısı berbat bir ağrı çok geçmiş olsun kaptanımhiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.![]()
Geçmiş olsun kaptanım,çok kötü zamana rastgelmis:/hiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.![]()
Geçmiş olsun kelebek:/Bende oyleyim yüzümün sol tarafini hissetmiyorum resmen diş ağrısı berbat bir ağrı çok geçmiş olsun kaptanım![]()
hiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.![]()
Bende oyleyim yüzümün sol tarafini hissetmiyorum resmen diş ağrısı berbat bir ağrı çok geçmiş olsun kaptanım![]()
Zerosima Etap birincisi oldun tebrik ederim.
Aşağıda ki linke başarı sırrınız yazmak gerekiyor .
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba. Bu hafta 1. Ben oldum 10. Takımda ise yine 1. Benim. Gerçekten çok şaşırdım 3 aydır diyetteyim ama 2 aydır burda bir arkadaş aile gibiyiz. Yani tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum heyecanlandım çünkü hiç beklemiyordum. Tamamen diyetime uyuyorum gunluk 2.5 litre suyumu asla...www.kadinlarkulubu.com
Bende oyleyim yüzümün sol tarafini hissetmiyorum resmen diş ağrısı berbat bir ağrı çok geçmiş olsun kaptanım![]()
teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun kaptanım,çok kötü zamana rastgelmis:/
Antibiyotikli olmuş sanırım,aciller hep açık,mutlaka gidin.Ben geçen hafta antibiyotik kullanmasam bilmem ki ne olurdum:/
teşekkür ederim kuzum.Geçmiş olsun kaptanım
Geçmiş olsunhiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.![]()
Sağolasın canımGeçmiş olsun kelebek:/
Sağolasın canımGeçmiş olsun
Zerosima canim sen bu azimle yeminlen benim verdigim 32 kiloyuda gececeksin tebrik ederim seniTeşekkür ederim kaptanım paylaşırım![]()
Cok gecmis olsun kaptancim bu dis agrisi adet sancisindan daha beterdir bunu cok sık yasiyorum bende bu kapanma yuzunden doktorada gidemiyoruz delirtiyor adami bu dis agrisi cok gecmis olsun tekrardanteşekkür ederim kuzum.![]()
Turizmcilerde oldu bitti valla bende turist rehberiyim uzun zamandir calismasamda acentaya bagli oldugum icin banada asi var fakat ben bu senede calismayacagim
Kesinlikle icin bence,kar zarar hesabi yapmak lazim,ilk gun bile nasil rahatlatti beni,zonklamasi kesilditeşekkür ederim kızlar
bir ay önce sol tarafım ağrıyordu aile hekimimden ağrıkesici ve antibiyotik istemiştim yazmıştı ama kullanmadım öyle duruyorlar. bu seferde sağ tarafım ağrıyor, bir aydır o tarafa yüklenmekten. belki içerim ilaçları çünkü dayanılmıcak gibi duruyor.korkuyorum hastaneye gitmekten bu dönemde.
hiç keyfim yok dişim çok ağrıyor, ağrısı kulağıma ve başıma vurdu.![]()
Cok gecmis olsunhepinizeGeçmiş olsun kaptanım,çok kötü zamana rastgelmis:/
Antibiyotikli olmuş sanırım,aciller hep açık,mutlaka gidin.Ben geçen hafta antibiyotik kullanmasam bilmem ki ne olurdum:/