Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah hedefimi tutturabilirim bu hafta ♡

Gelelim menume;

Sabah uyanınca 08.30 da
Bol su

Kahvaltı 09.45de
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 kaşik kadar yoğurtlu kırmızı lahana ( kızım canı istedi diye yapmış banada az verdi yağsız tabiki ;) )

Ara 12.30 da
1 sade şekersiz Nescafe

Öğlen 14.00de Annemde
1 şekersiz Nescafe ( sütlü )
3 tane galeta ( hatuna diyetteyim demiyorum yoksa yemesem böyle olmaz diyor ama yiyince de eee hani diyet diyor :D Her türlü darliyor insanı :D

Akşam 18.00da
2 kepçe çorba
3 köfte 5 - 6 Tane fırın patatesle
2 kaşik yoğurtlu havuç
1 catal turşu

Ara 19.00da
2 şekersiz çay
2 catal revani

Aslinda öyle abartılı bir şey yok ama o revaniyi vicdan yaptım sanırım birde normalde daha erken yediğim için rahatsız oldum :( ne güzel 3 gündür mide guruldamasi yaşıyordum ama şu anda sanki tıkandı gibi gerçi bugün pek su içmedim onunda etkisi ;)

1.5 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur en azından ;)

benim biraz sağlık sorunum var. göğsümde şiddetli bir ağrıyla uğraşıyorum. ultrason temiz çıktı. eee dedim doktora. stres yapar dedi. bitkisel alternatif yöntemlere başlayacağız. ne zormuş yaa ilk defa başıma geliyor.
Ultrason temiz mi çıktı sevindirici birşey
Bunla geçmiş olsun

kızlar bu hafta takım olarak kötü bir sonuç aldık, bize yakıştı mı hayır :KK12:
ama bu durum önümüzde ki hafta için elimizde çok güzel koz oldu , çünkü sabitler ve artılar bu hafta çok güzel kilolar verebilir:KK56:
lütfen haftasonu dahil olmak üzere herkes elinden gelenin fazlasını yapsın:KK69:
0 kaçamakla bu haftayı bitirelim ve çok güzel sonuçlar alalım:KK68:
ben size güveniyorum, siz de kendinize güvenin lütfen:KK200:

Bugün ki menüm kızlar
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
Peynir zeytin

Ögle
4 mercimek köftesi
1 pogaca
1 küçük revani tatlısı

Akşam
6 da bir kase corba
Su 1 litre
Spor yok bugün
Menüde ağir ksçamaklar var..bugün cuma olduğu için hadi bugünlük öyle olsun diyelim...

kızlar bu hafta takım olarak kötü bir sonuç aldık, bize yakıştı mı hayır :KK12:
ama bu durum önümüzde ki hafta için elimizde çok güzel koz oldu , çünkü sabitler ve artılar bu hafta çok güzel kilolar verebilir:KK56:
lütfen haftasonu dahil olmak üzere herkes elinden gelenin fazlasını yapsın:KK69:
0 kaçamakla bu haftayı bitirelim ve çok güzel sonuçlar alalım:KK68:
ben size güveniyorum, siz de kendinize güvenin lütfen:KK200:
Ben haftanın birincisi olmayı umuyorum. Baya artıdayım

1581708269179.webp

Merhaba! Canlar ya bu hafta istediğim gibi dikkat edemedim engel yediğim içinde bi kaç gün giremedim buraya güncel kilom 59.800 600 gram fazlam oldu ama akşam tartıldım .. şimdi çıktım mı ben bu takımdan 😒😒😒
hayır çıkmadın ama kurallara uyman gerekiyor canımcım, ilk sayfamızı incelemeni, yarışma ve takım hakkında bilgilenmeni istiyorum.:KK56:
mesela cuma günü bildirim çin çok önemlidir ve erkenden yapılmalıdır.Hoppa

Kızçelerim,:anne:

Geldik Şubat ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek. :KK75:Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz?:eek: Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçiricez yazı? :skandal:Bunu gerçekten istiyor muyuz?:KK43::KK43::KK43:

Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...:KK31:

O halde silkelenip kendimize geliyoruz.:KK69::KK69::KK69:

Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.:21::21::21:

Bunu kendimize borçluyuz.:KK56:

E hadi o zaman, kim tutar bizi.:KK73::KK73::KK73:
Ben bize inanıyorum.:KK36::KK36::KK36:
lütfen sizde kendinize inanın.:KK15::KK15::KK15:
:KK200:
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''

Menüde ağir ksçamaklar var..bugün cuma olduğu için hadi bugünlük öyle olsun diyelim...
Evet canım biliyorum ama bugün böyle oldu cok stresli günler geçiyorum bunu bogazıma yansıtıp yemeye baglamayı hiç istemiyorum ama engel olamıyorum yaa cokkk cok üzgünüm

Kızçelerim,:anne:

Geldik Şubat ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek. :KK75:Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz?:eek: Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçiricez yazı? :skandal:Bunu gerçekten istiyor muyuz?:KK43::KK43::KK43:

Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...:KK31:

O halde silkelenip kendimize geliyoruz.:KK69::KK69::KK69:

Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.:21::21::21:

Bunu kendimize borçluyuz.:KK56:

E hadi o zaman, kim tutar bizi.:KK73::KK73::KK73:
Ben bize inanıyorum.:KK36::KK36::KK36:
lütfen sizde kendinize inanın.:KK15::KK15::KK15:
:KK200:
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''
Bende kendime inanmak istiyorum artık olmalıyım olacağım olacak istiyorum istiyorum istiyorum

İyi geceler
Uuku düzenimi tutturmam lazım ya
Bugğn sabah 7de uyuyup 12de kalktım. Arada bildirim yapıp yine uyudum tabi
Menü saat 14.30 - 15/00 arası
4 çatal patates kız.
1 dilim ekmekle soğan kavurması
....
Spor: 4 km yürüyüş
Su daha başlamadım garip bir gün oldu 1.5 hedefim inşallah

Kaptanım sen yoksun diye çok panikledim bugün beni bida yanlız bırakma 😘😘😘
Diğer takımlardan bize kimse gelmedi mi?
Su perisi gelecek sanıyordum
ay canım benim:anne: sabah çok yoğundum giremedim o yüzden işlerimi halletmeden.Hoppa
:KK74:
yok canım kimse gelmedi, su perisi de ne takıma yazarak nede bana özel mesaj atarak istekte bulunmadı.:KK56:

Evet canım biliyorum ama bugün böyle oldu cok stresli günler geçiyorum bunu bogazıma yansıtıp yemeye baglamayı hiç istemiyorum ama engel olamıyorum yaa cokkk cok üzgünüm
Uzun zaman bence böyle ağir kaçamaklardan uzak dur canim...ben geçen hafta kaçamak yaptiğimda bile böyle ağir yiyecekler yemedim..sevmiyorum artik eskisi gibi bu tür yiyecekleri...bünye zamanla alişiyor. Damak tadi değişiyor..

İyi geceler
Uuku düzenimi tutturmam lazım ya
Bugğn sabah 7de uyuyup 12de kalktım. Arada bildirim yapıp yine uyudum tabi
Menü saat 14.30 - 15/00 arası
4 çatal patates kız.
1 dilim ekmekle soğan kavurması
....
Spor: 4 km yürüyüş
Su daha başlamadım garip bir gün oldu 1.5 hedefim inşallah
yürüyüşün saatini yazarsan sevinirim, hesaplamam kolay olsun canımcım.

Back
X