Valla ben gece 11 bucuk da brz uyudum eşim gececi olarak calısıyor 1 de eve geldi ben tekrar uyandım birde uyanınca uyuyamama problemi var 3 e kadar oturdum valla şuan kafam patlayacak gibi şiş
Geç yatıp dengesiz uyandıgmz için Boyle olıyor sanırımUykusuz olunca öyle oluyor insan ya ben balkonda yattığım zamanlar çok rahat oluyorum kolaylıkla kalkıyorum temiz havanın etkisinden olabilir yoksa benim de başım ağrır normalde
Aslında bende su içmeyi cok seviyorum ama soğuk içmeyi severim soğuk içtiğim zamanda boğazım hemen agrıyor o yüzden ılık da pek içilmiyor. Bu havadaAllah'tan suyumu aksatmıyorum :)
Valla herkes bu bayram zamanında burayı aksattı bende aynı şekildeMerhaba kızlar nasılsınız:)...
Uğrayamadim günlerdir memlekete gittim 1 hafta kalıp bugün döndüm eve çok rahatsızım grip mi ne mide bulantısı iştah kapanması yaşıyorum 3 gündür çok halsizim inşallah takıma geri dönücem kesin kilo aldım mezun olduğum kiloya düşüp geri katilicam size bu göbüş gideceeek
Aynen canım bi yaz telaşı bitsin herkes geri döner daha eğlenceli olur takımValla herkes bu bayram zamanında burayı aksattı bende aynı şekildeolsun onemlı olan burda kalıp doğru bir şekilde ilerlemek
Maşallah canım istediğin hedefe ulasicaksin inanıyorum sanaKızlar ben hala 83 kg olduguma inanamıyorum. Vallahi en son 2 yıl belkide 3 yıl once gordum bu rakamı. giydiğim eski tişörtlerim gobeğim karnıma tam oturuyordu hele ki yan karnım ne biçim belli oluyordu şuan kendimle okdr cok gurur duyuyorum ki kilo veremezsin bakışlarıyla beni küçümseyenler onları utandıracagım
Bende buradaki kilo vermek isteyen herkesin kilo vereceğine inanıyorum biraz azim biraz istekle bu işi kesinlikle başaracagız eskiden kilolu olarak baktıkları kişiyi fit gördükleri zaman fesatlıktan kuduracaklar kimse yı küçük görmeye hakları yok iğrenti bakışlarını kendilerine saklayacaklar artık.Maşallah canım istediğin hedefe ulasicaksin inanıyorum sana
Evet canım catlaticaz düşmanları inşallahBende buradaki kilo vermek isteyen herkesin kilo vereceğine inanıyorum biraz azim biraz istekle bu işi kesinlikle başaracagız eskiden kilolu olarak baktıkları kişiyi fit gördükleri zaman fesatlıktan kuduracaklar kimse yı küçük görmeye hakları yok iğrenti bakışlarını kendilerine saklayacaklar artık.
Ben eşimle nişanlandıgım zaman herkes ben kiloluyum diye sürekli bana bakıyordu ne kdr kilolu der gibi onlar o bakışlarından utansın ben. Fit olunca. Bu sefer de ben onlara o gözle bakacağım.
Geç yatıp dengesiz uyandıgmz için Boyle olıyor sanırımneyse yarın erken uyanacagım zaten yarından itibaren düzene girer inşallah uyku
A
Aslında bende su içmeyi cok seviyorum ama soğuk içmeyi severim soğuk içtiğim zamanda boğazım hemen agrıyor o yüzden ılık da pek içilmiyor. Bu havada
Merhaba kızlar nasılsınız:)...
Uğrayamadim günlerdir memlekete gittim 1 hafta kalıp bugün döndüm eve çok rahatsızım grip mi ne mide bulantısı iştah kapanması yaşıyorum 3 gündür çok halsizim inşallah takıma geri dönücem kesin kilo aldım mezun olduğum kiloya düşüp geri katilicam size bu göbüş gideceeek
Kızlar ben hala 83 kg olduguma inanamıyorum. Vallahi en son 2 yıl belkide 3 yıl once gordum bu rakamı. giydiğim eski tişörtlerim gobeğim karnıma tam oturuyordu hele ki yan karnım ne biçim belli oluyordu şuan kendimle okdr cok gurur duyuyorum ki kilo veremezsin bakışlarıyla beni küçümseyenler onları utandıracagım
Bende buradaki kilo vermek isteyen herkesin kilo vereceğine inanıyorum biraz azim biraz istekle bu işi kesinlikle başaracagız eskiden kilolu olarak baktıkları kişiyi fit gördükleri zaman fesatlıktan kuduracaklar kimse yı küçük görmeye hakları yok iğrenti bakışlarını kendilerine saklayacaklar artık.
Ben eşimle nişanlandıgım zaman herkes ben kiloluyum diye sürekli bana bakıyordu ne kdr kilolu der gibi onlar o bakışlarından utansın ben. Fit olunca. Bu sefer de ben onlara o gözle bakacağım.
Sağol canım benim kollarımı falan kaldıramıyorum çocuklarda var inşallah bakabilirim az önce tartildim bişeyler yiyip içmiştim kıyafet de vardı üstümde 62,5 çıktım az kaldı inşGeçmiş olsun canım dikkat et gider gider toparla da gel :)
Sağol canım benim kollarımı falan kaldıramıyorum çocuklarda var inşallah bakabilirim az önce tartildim bişeyler yiyip içmiştim kıyafet de vardı üstümde 62,5 çıktım az kaldı inş
Nasıl bakıcam ki bilmiyorumKesinlikle öyle ben ilk zayıfladığımda görenler çok şaşırıyordu ilk sordukları da hayırdır hasta mısın oluyordu sinir ediyorlardı beni :) paylaşmıştım resmimi konu olarak istersen bak :)
Nasıl bakıcam ki bilmiyorum
Ya işte kilo alsan niye aldın versen niye verdin.
Allah'tan bana niye veriyorsun diyen olmadı.
Zaten kadın doğum doktormda kilo vermeye devam et dedi iyiki de doktora gitmeden once başlamışım diyete şimdi hamile kalsam bile verdiğim kiloyu geri alırım okdr fazla yıpratmaz beni kilo vermeden hamile kalsaydım sanırım beni cok yorardı