Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benim de ayaklarım taraklı ve kilo olunca 39 lara kadar çıktı, 80 kiloya düşünce 37 bile oluyordu.

Yine mi geçersiz bildirim oldu yaa

*** 10. TAKIM 738. ETAP ***

Zerosima(63,0/62,6/0,4/%0,635 )
Fatma_4224 (85,3/82,0/3,3/%1,290) Geçen hafta birleştirilmiş etapta geçersiz bildirim, yüzdesi 3 e bölündü.
Baby Cat (74,9/74,7/0,2/%0,267)

10. Takım Ortalaması: % 0,731

takım içi

60kiloyum (88/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38 (81,2/) 679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.

Bugun menüm
Sabah 10.15
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 yemek k. Yoğurt
Zeytin 3 adet
Biraz peynir

Bugun yaprak sardım sararkende 1-2 kaşık sarma içi yedim

Akşam 18.20
9 adet kıymalı yaprak sarma
2 yemek k. Oturtma
1 kase mercimek çorbası
1 yemek k. Yoğurt
Salata

2.5 litre su
2 bardak Dukan birası
42 dk Leslie 126 puan
200 bölgesel 120 puan
Toplam 246 puan

Fatma__4224 ve Zerosima düzenli menü paylaşımı çin teşekkürler kızlar
Canım kaptanımız sizin kilo verme serüveniniz nasıl başladı ne kadar sürede kilo verdiniz. Şu anki kilonuz nedir koruyabiliyor musunuz tavsiyeniz varmı bu konu hakkında

Canım kaptanımız sizin kilo verme serüveniniz nasıl başladı ne kadar sürede kilo verdiniz. Şu anki kilonuz nedir koruyabiliyor musunuz tavsiyeniz varmı bu konu hakkında
ah kuzum maalesef koruyamadım, pandemi de çok etkiledi.
ben 112,4 ü tartıda gördüğüm de kendimle yüzleştim ve diyetisyene başlayıp 80 kiloya kadar indim. sonrasında sağlık sorunları falan derken al ver al ver , hep başa sardım.
tavsiyem:
-öğün atlamamak ve düzenli saati saatine yemek
- düzenli spor ya da yürüyüş
-mutlaka günlük 2 litre üzeri su

Cok haklısınız bende 96 kiloyu tartıda gordugumde şok içinde kalmıştım. Kesinlikle diyet spor su cok onemlı. Szide buralarda görebilecek miyiz acaba kilo vermeyi düşünüyor musunuz yoksa şuanki kilonuzdan memnun musunuz

Selamlar hanımlar nasılsınız
Yarın akşam 23 de Abdullah Canıtez diye EFT uygulayıcısı var onun duygusal açlıkla ilgili EFT si olacak. Takip etmek isteyen olursa.

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-22-18-57-15_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım. Evde yalnız olmak ne kadar zor diyette değilken bi cips alayım çekirdek yiyeym film izliyim derken vakit geçiriyordum. Şimdi ne vakit geciyor ne bişey oluyor vallaha saat 10 da kalktım bu saate kadar ev süpürüp toz aldım kapıları sildim makinaya çamaşır attım onları serdim dahada canımın sıkıntısı geçmiyo off off

Seviyorsan örgü, kaneviçe falan çok keyifli. Hem elin oyalanır. Bir kaç saatte kitap, çay keyfi, hooop akşam olmuş işte.
Ahh ahh bir emekli olayım, ne keyifli hayallerim var

Seviyorsan örgü, kaneviçe falan çok keyifli. Hem elin oyalanır. Bir kaç saatte kitap, çay keyfi, hooop akşam olmuş işte.
Ahh ahh bir emekli olayım, ne keyifli hayallerim var
İnanki örgü tarzı şeyleri asla sevmiyorum annem bile diyor bana hiç biriniz çekmemiş diye annemin elinden de örgü eksik olmaz kızlarıda örgü sevmez aslında yapmasını biliyorum ama cok cabuk sıkılıyorum bırakıyorum dediğiniz gibi ilk işim kitap okumak olsun böylelikle vakit geçer yalnız basına olunca ne çay içiliyor nede kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…