benim de ayaklarım taraklı ve kilo olunca 39 lara kadar çıktı, 80 kiloya düşünce 37 bile oluyordu.Kızlar size birşey sormak istiyorum aranızda kg verip ayagı küçülen oldu mu benim ayagım 38 numara taraklı bir yapısı var hedefime tam 20 kg kaldı inşallah acaba ayak numaram küçülür mü yani 1 numara olsa bile
Yine mi geçersiz bildirim oldu yaa*** 10. TAKIM 738. ETAP ***
Zerosima(63,0///% )
Fatma_4224 (85,3///%) geçersiz bildirim.
Baby Cat (74,9///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
60kiloyum (88/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38 (81,2/) 679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Yine mi geçersiz bildirim oldu yaa
Aynen bırakmak yok inşallah insanın öz güveni daha da fazlalasiyorTeşekkür ederim canım aynen kilo çok fark ettiriyor o yüzden bir an önce zayıflayacağız inşallah :))
Ben 96 kg iken yine 38 numara isi hiç yükselmedi suan 82yim hala aynı galiba benim ayak numaram küçülmez gibi geliyorbenim de ayaklarım taraklı ve kilo olunca 39 lara kadar çıktı, 80 kiloya düşünce 37 bile oluyordu.
Keşke grupta daha cok kişi olsaydık kişi sayısı azalınca bende birazda olsa üzüldüm
tatilden dönenler olacaktır mutlaka, hareketlenir o zaman.Keşke grupta daha cok kişi olsaydık kişi sayısı azalınca bende birazda olsa üzüldüm
Canım kaptanımız sizin kilo verme serüveniniz nasıl başladı ne kadar sürede kilo verdiniz. Şu anki kilonuz nedir koruyabiliyor musunuz tavsiyeniz varmı bu konu hakkında
ah kuzum maalesef koruyamadım, pandemi de çok etkiledi.Canım kaptanımız sizin kilo verme serüveniniz nasıl başladı ne kadar sürede kilo verdiniz. Şu anki kilonuz nedir koruyabiliyor musunuz tavsiyeniz varmı bu konu hakkında
Cok haklısınız bende 96 kiloyu tartıda gordugumde şok içinde kalmıştım. Kesinlikle diyet spor su cok onemlı. Szide buralarda görebilecek miyiz acaba kilo vermeyi düşünüyor musunuz yoksa şuanki kilonuzdan memnun musunuzah kuzum maalesef koruyamadım, pandemi de çok etkiledi.
ben 112,4 ü tartıda gördüğüm de kendimle yüzleştim ve diyetisyene başlayıp 80 kiloya kadar indim. sonrasında sağlık sorunları falan derken al ver al ver , hep başa sardım.
tavsiyem:
-öğün atlamamak ve düzenli saati saatine yemek
- düzenli spor ya da yürüyüş
-mutlaka günlük 2 litre üzeri su
Seviyorsan örgü, kaneviçe falan çok keyifli. Hem elin oyalanır. Bir kaç saatte kitap, çay keyfi, hooop akşam olmuş işte.Kızlar can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım. Evde yalnız olmak ne kadar zor diyette değilken bi cips alayım çekirdek yiyeym film izliyim derken vakit geçiriyordum. Şimdi ne vakit geciyor ne bişey oluyor vallaha saat 10 da kalktım bu saate kadar ev süpürüp toz aldım kapıları sildim makinaya çamaşır attım onları serdim dahada canımın sıkıntısı geçmiyo off off
İnanki örgü tarzı şeyleri asla sevmiyorumSeviyorsan örgü, kaneviçe falan çok keyifli. Hem elin oyalanır. Bir kaç saatte kitap, çay keyfi, hooop akşam olmuş işte.
Ahh ahh bir emekli olayım, ne keyifli hayallerim var