- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Kilo bildir bitanemiyi akşamlar kızlar. ben bu aralar çok yoğunum ve çok yoruluyorum. yangınlar da malum çok moral bozuyor. bu bir iki hafta gelemeyebilirim bilginiz olsun. çok vakit ayıramıyorum. birkaç hafta kilo bildiremeyebilirim.
moni monicim senin de bilgin olsun.
Gunaydin kizlarrr
Gogus 99
Bel 76
Popo 104
.
Bir dahaki carsamba tekrar olcecegim bakalim
Ben diyete basladıgımda kaç cm oldugumu hesaplamadım bir yereHadi haftaya en az 2 cm incelirsin inşallah canım
musmutlu bir yaşamı olsunmoni Selam kizlar
Kuzenimde kaldik dun bu aksam eve gecicez yarin benim minnakin dogum gunu 5. Yasini dolduruyor Allah in izniyle
Ama ben dengeli gidiyorum su an kac kiloyum bilmiyorum ama gayet dengeliyim insallah cumaya guzel bir eksi ile gelecegim
Moralim sifirin altinda yanginlardan dolayı
hadi bakalım güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum sanaGunaydin kizlarrr
Gogus 99
Bel 76
Popo 104
.
Bir dahaki carsamba tekrar olcecegim bakalim
hala geç değil şimdi al ölçülerini istediğin kiloya geldiğinde karşılaştırırsınBen diyete basladıgımda kaç cm oldugumu hesaplamadım bir yere
10 temmuz da kulalndıgım bir uygulamaya ölcümü girmişim şimdi tekrar ölçü alıp aradaki farkı size de yazacagmhala geç değil şimdi al ölçülerini istediğin kiloya geldiğinde karşılaştırırsın
Ben diyete basladıgımda kaç cm oldugumu hesaplamadım bir yere
10 temmuz
Bel: 94.5
Kalça:117
Gögüs:111.5
Kol:37
Ön kol:28
Üst bacak: 67
Alt bacak:43
Boyun:37
4 agustos
Bel: 90
Kalça:109.5
Gögüs:109
Kol:31.5
Ön kol:26.5
Üst bacak: 65
Alt bacak:41
Boyun:37
Fark:
Bel = 4.5 cm
Kalça = 7.5 cm
Gögüs = 2.5 cm
Kol = 5.5 cm
Ön kol = 1.5 cm
Üst bacak = 2 cm
Ön bacak = 2 cm
Boyun = 0
Yani tam bir ay bile olmamış daha 6 gun var1 ayda bence gayet güzel
Zaten 12 gun hiç spor yapamadım yapsam belki daha fazla incelme olabilirdi1 ayda bence gayet güzel
Normal de eşimin asla gömlekleri benim kolumdan gecmezdi şimdi rahatlıkla giyebiliyorum sadece ön göğüs kısmı biraz dar geliyor bi 5 kg daha versem cok rahat eşimin kıyafetini bile kullanırım1 ayda bence gayet güzel
Zaten 12 gun hiç spor yapamadım yapsam belki daha fazla incelme olabilirdi
Normal de eşimin asla gömlekleri benim kolumdan gecmezdi şimdi rahatlıkla giyebiliyorum sadece ön göğüs kısmı biraz dar geliyor bi 5 kg daha versem cok rahat eşimin kıyafetini bile kullanırım
Ben 12 gun yapmayınca birde dun ev temizliği spor derken bütün bacaklarım agrıdı gerçekten sporu bırakmamak lazım çok hamlıyo insan ben gunluk yaparken sıkıntı yok yapıyorum asla bugunde yapmasam demiyorum ama köye gidince yapacak fırsat bile bulamadım hatta eşime bile kızdım yeter artık eve gidelim ben spor yapamıyorum dedimAynen öyle spor o kadar fark ediyor ki misal ben 55 kgken millet 49 falan diyordu o derece inceydim keşke şimdide de o kadar çok yapsam ama cidden niye yapmıyorum yapsam da bırakıyorum bilmiyorum psikolojik sanırım