- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle valla canım onlar olmasa kalkamam bile onlar için mecburen kalkıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunÇocuk varken hasta olmakta zor br de onlara bakmak zorunda kalıyorsunn Allah yardımcın olsun canım
Çok güzelsin canım maşallah kilo gerçekten insanı çık değiştiriyorBende geldim bende :) --Resimli
Merhaba hanımlar hepinize, Zorlu bir sürecin sonunda bende ulaştım sonuca inş korumaya devam bu şekilde ani bir kararla başladığım diyet ve sporla istediğim hedefe ulaştım. Şimdi diyet demeyelim aslında özel birşey yapmadım çünkü her istediğimi yedim ama az yedim. Bol bol spor yaptım ve su...www.kadinlarkulubu.com
Burdan bakabilirsin canım :)
Canım geçen cumayı baz alman gerekmiyor mu yoksa uğramayalı bişeyler mi kaçırdımGünaydın kızlar.
3 agustos salı gunu 83 kg cıkmıştım
6 agustos cuma gunu 82 kg
Fark -1 kg
Hedefime adım adım ilerliyorum inşallah cok mutluyum
Eki Görüntüle 2897372
Kuzum ben 12 gun boyunca köydeydim orada kilo bildiriminde bulunamadm tartı olmadıgı için vardı ama pili bitik oldugu için doğru. Veya yanlış tartıp tartmadıgı konusunda kararsız dım aynı zamanda fotoğraf bile cekemedim sürekli eror işareti verdiği için Pazartesi gunu akşam eve geldim salı gunu ancak tartılabildim o yüzden geçen hafta cumayı baz alamadımCanım geçen cumayı baz alman gerekmiyor mu yoksa uğramayalı bişeyler mi kaçırdım
Selam guzelliklerrrGunaydin kizlarrr
Gogus 99
Bel 76
Popo 104
.
Bir dahaki carsamba tekrar olcecegim bakalim
Dogrudur canım anladımKuzum ben 12 gun boyunca köydeydim orada kilo bildiriminde bulunamadm tartı olmadıgı için vardı ama pili bitik oldugu için doğru. Veya yanlış tartıp tartmadıgı konusunda kararsız dım aynı zamanda fotoğraf bile cekemedim sürekli eror işareti verdiği için Pazartesi gunu akşam eve geldim salı gunu ancak tartılabildim o yüzden geçen hafta cumayı baz alamadım
19 temmuzdan beri toplam da 3 kg verdim
Çok güzelsin canım maşallah kilo gerçekten insanı çık değiştiriyor
başınız sağolsun haticecim, Allah rahmet eylesin.Bir süre gelemiyorum cenaze dolayısıyla pek gelemedim
geçmiş olsun canım, çok salgın bu ara maalesef.Merhaba kızlar nasılsınız:)...
Uğrayamadim günlerdir memlekete gittim 1 hafta kalıp bugün döndüm eve çok rahatsızım grip mi ne mide bulantısı iştah kapanması yaşıyorum 3 gündür çok halsizim inşallah takıma geri dönücem kesin kilo aldım mezun olduğum kiloya düşüp geri katilicam size bu göbüş gideceeek