Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun menüm
Sabah 12.15
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin

18.10
3 servis kaşığı Patates patlıcanlı oturtma
Cacık
1 kase mercimek çorbası

2.5 litre su
2 bardak Dukan birası
45 dk Leslie 135 puan

Burdan bakabilirsin canım :)
Çok güzelsin canım maşallah kilo gerçekten insanı çık değiştiriyor

Günaydın kızlar.
3 agustos salı gunu 83 kg cıkmıştım
6 agustos cuma gunu 82 kg
Fark -1 kg
Hedefime adım adım ilerliyorum inşallah cok mutluyum 🤗🤗🤗

IMG_20210806_093357.jpg

Canım geçen cumayı baz alman gerekmiyor mu yoksa uğramayalı bişeyler mi kaçırdım
Kuzum ben 12 gun boyunca köydeydim orada kilo bildiriminde bulunamadm tartı olmadıgı için vardı ama pili bitik oldugu için doğru. Veya yanlış tartıp tartmadıgı konusunda kararsız dım aynı zamanda fotoğraf bile cekemedim sürekli eror işareti verdiği için Pazartesi gunu akşam eve geldim salı gunu ancak tartılabildim o yüzden geçen hafta cumayı baz alamadım
19 temmuzdan beri toplam da 3 kg verdim

Kuzum ben 12 gun boyunca köydeydim orada kilo bildiriminde bulunamadm tartı olmadıgı için vardı ama pili bitik oldugu için doğru. Veya yanlış tartıp tartmadıgı konusunda kararsız dım aynı zamanda fotoğraf bile cekemedim sürekli eror işareti verdiği için Pazartesi gunu akşam eve geldim salı gunu ancak tartılabildim o yüzden geçen hafta cumayı baz alamadım
19 temmuzdan beri toplam da 3 kg verdim
Dogrudur canım anladım

*** 10. TAKIM 738. ETAP ***

Zerosima(63,0///% )
Fatma_4224 (85,3///%) geçersiz bildirim.
Baby Cat (74,9///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (88/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38 (81,2/) 679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.

Merhaba kızlar nasılsınız:)...
Uğrayamadim günlerdir memlekete gittim 1 hafta kalıp bugün döndüm eve çok rahatsızım grip mi ne mide bulantısı iştah kapanması yaşıyorum 3 gündür çok halsizim inşallah takıma geri dönücem kesin kilo aldım mezun olduğum kiloya düşüp geri katilicam size bu göbüş gideceeek😅
geçmiş olsun canım, çok salgın bu ara maalesef.

X