- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
İlk evlendiğimiz zamanlar 70 kiloydum istediğim kiyafeti giyerdim taaaakii şu son 2 senedir kendi kıyafetlerime bile sıgmaz oldumGiy giy sonra bak senin kıyafetlerine giriyorum dersin artık benim der sahip çıkarsınben de eşimle ayrılmadan hep öyle yapardım bir bakardı tişörtü üstümde çıkar derdi benim oldu der çıkarmazdım
Ben 12 gun yapmayınca birde dun ev temizliği spor derken bütün bacaklarım agrıdı gerçekten sporu bırakmamak lazım çok hamlıyo insan ben gunluk yaparken sıkıntı yok yapıyorum asla bugunde yapmasam demiyorum ama köye gidince yapacak fırsat bile bulamadım hatta eşime bile kızdım yeter artık eve gidelim ben spor yapamıyorum dedimeşimde eve gidince yaparsın dert etme bişey yemiyosun kilo almamışındır dedi oyle de olmuş valla
İlk evlendiğimiz zamanlar 70 kiloydum istediğim kiyafeti giyerdim taaaakii şu son 2 senedir kendi kıyafetlerime bile sıgmaz oldum
Hadi haftaya en az 2 cm incelirsin inşallah canım
musmutlu bir yaşamı olsun
hadi bakalım güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum sana
Aynen köydekiler de bana aynı şeyi söyledi önceki geldiğinde cok kiloluydun baya iyi vermişsin kilo felan dedilerAynen kilo verirsin ama göstermez mesela ben spor yapmadığım için aynı gibi hissediyorum sadece uzun zaman görmeyip ardından görenler basenlerimin gittiğini söylüyor misal
Bir süre gelemiyorum cenaze dolayısıyla pek gelemedim*** 10. TAKIM 738. ETAP ***
Zerosima(63,0///% )
Fatma_4224 (85,3///%) geçersiz bildirim.
Baby Cat (74,9///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
60kiloyum (88/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38 (81,2/) 679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Grupta ki herkes ayrılmış galibaAboo sadece ben varim galiba :)
Gunaydin
Valla bende kendimi uykuya verdim geceleri cok gec yatıyorum 2-3 gibi uyanmam da 11 i buluyor ne yapacağımı şaşırdım çok uyku da zararlı
Valla ben gece 11 bucuk da brz uyudum eşim gececi olarak calısıyor 1 de eve geldi ben tekrar uyandım birde uyanınca uyuyamama problemi var 3 e kadar oturdum valla şuan kafam patlayacak gibi şişBen de 9 dedi mi uyuklamaya başlıyorumsonra gece 3-4 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum kolay kolay
Yarın tartı gunumuz umarım guzel eksiler görürüzbu aralar hiç su içesm yok ama kendimi 2 litre için dahi olsa zorluyorum
Akşamları gec yemek de benim için biraz sıkıntı cıkarmaya basladı bugunden itibaren 6 da en gec 7 de yemek yemeyi bitirmiş olacağım