Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Giy giy sonra bak senin kıyafetlerine giriyorum dersin artık benim der sahip çıkarsın :KK70: ben de eşimle ayrılmadan hep öyle yapardım bir bakardı tişörtü üstümde çıkar derdi benim oldu der çıkarmazdım :KK70:
İlk evlendiğimiz zamanlar 70 kiloydum istediğim kiyafeti giyerdim taaaakii şu son 2 senedir kendi kıyafetlerime bile sıgmaz oldum 🤣🤣🤣

Ben 12 gun yapmayınca birde dun ev temizliği spor derken bütün bacaklarım agrıdı gerçekten sporu bırakmamak lazım çok hamlıyo insan ben gunluk yaparken sıkıntı yok yapıyorum asla bugunde yapmasam demiyorum ama köye gidince yapacak fırsat bile bulamadım hatta eşime bile kızdım yeter artık eve gidelim ben spor yapamıyorum dedim 🤣🤣 eşimde eve gidince yaparsın dert etme bişey yemiyosun kilo almamışındır dedi oyle de olmuş valla 🤗🤗

Aynen kilo verirsin ama göstermez mesela ben spor yapmadığım için aynı gibi hissediyorum sadece uzun zaman görmeyip ardından görenler basenlerimin gittiğini söylüyor misal

İlk evlendiğimiz zamanlar 70 kiloydum istediğim kiyafeti giyerdim taaaakii şu son 2 senedir kendi kıyafetlerime bile sıgmaz oldum 🤣🤣🤣

Allah'tan çok kilo alan biri değilim en yüksek gördüğüm 69du hamilelikte de normalde de en az gördüğüm rakamda 51 şu an 55-57 razıyım :KK70:

Aynen kilo verirsin ama göstermez mesela ben spor yapmadığım için aynı gibi hissediyorum sadece uzun zaman görmeyip ardından görenler basenlerimin gittiğini söylüyor misal
Aynen köydekiler de bana aynı şeyi söyledi önceki geldiğinde cok kiloluydun baya iyi vermişsin kilo felan dediler

Bugun menüm
11.40
Menemen
Salatalık
Yeşil biber
Biraz peynir

19.40
Soğan biber domatesli kıyma 3 yemek k.
1 kase mercimek çorbası
Salata yağsız

2 litre su geceye kadar 2.5 olck inşallah
40 dk Leslie 120 puan
Dukan birası 2 bardak
Bugun cok koşturmalı bir gun gecti markete gittim evde sürekli ayak işleri valla yemek yemeyi bile unuttum biraz gec saate kalmış gibi oldu

*** 10. TAKIM 738. ETAP ***

Zerosima(63,0///% )
Fatma_4224 (85,3///%) geçersiz bildirim.
Baby Cat (74,9///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (88/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38 (81,2/) 679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Bir süre gelemiyorum cenaze dolayısıyla pek gelemedim

Ben de 9 dedi mi uyuklamaya başlıyorum :KK70: sonra gece 3-4 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum kolay kolay
Valla ben gece 11 bucuk da brz uyudum eşim gececi olarak calısıyor 1 de eve geldi ben tekrar uyandım birde uyanınca uyuyamama problemi var 3 e kadar oturdum valla şuan kafam patlayacak gibi şiş

Akşamları gec yemek de benim için biraz sıkıntı cıkarmaya basladı bugunden itibaren 6 da en gec 7 de yemek yemeyi bitirmiş olacağım

Valla ben eve gidene kadar 8 oluyor aslında tekim yemeyedebilirim ama kıza hazırlıyorum ben yersem yiyor zaten iştahı yok eğlenerek yedirmeye çalışıyorum mecbur geç yiyoruz

X