Geçen Cuma 62,7
Bugün 63
*** 10. TAKIM 736-737. ETAP ***
Zerosima(63,2///% )
Etabiti (62,0///%)
Fatma_4224 (85,3///%)
Baby Cat (75,4///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
60kiloyum (86,6/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Ben hala köydeyim tartılabilir isem atarım birde cuma gunu sabah erkenden hastaneye cıkacagım tartılamazsam kusuruma bakmayın olurmu ,kızlar bu cuma tartı unutulmasın
Valla ben de cok şaşırdım kendime bayramın 2. Gunu tartılıp cıkmştık yola bugunde 400 Gr eksi gördüm cumaya kadar eksi goremesem de eve gidince sıkı bir diyete başlayacağım zaten Burda'da herşeyi yememeye çalışıyorumBen geçen hafta 63,2 miymişim o zaman cuma 200 gr eksiymişimbugün geri kiloluyum ama:)
Bayramda falan hiç baklava bayram şekeri kola içmedim bugun halamın evi taşıyordu ona yardıma geldik bir çay bardağı içtim ama çok kuru kuru yiyemedim salata bile yoktuBen hala köydeyim tartılabilir isem atarım birde cuma gunu sabah erkenden hastaneye cıkacagım tartılamazsam kusuruma bakmayın olurmu ,
Bayramda falan hiç baklava bayram şekeri kola içmedim bugun halamın evi taşıyordu ona yardıma geldik bir çay bardağı içtim ama çok kuru kuru yiyemedim salata bile yoktuelin evi olunca salata niye yok ayran istiyorum demek de olmuyo ama bidaha içmicem cok aşırı şekerli geldi gerek yok onun yerine maden suyu içerim
Aynen canım gec saat de yemek yemiyorum zaten dun bile 3 de yedik başka da hiç bişey yemedım herkes diyo gel ye gel ye yav karnım tok daha 3 saat önce yemek yemişiz ben nereme yemek yiyim gerek yok aç uyumak herzamaj iyidirEvine dönersen eski düzene girersin geri canım çok kilo almazsın alsan bile ödemdir çabuk verirsin
başka evde herşeyi isteyemiyorsun haklısın canım.Bayramda falan hiç baklava bayram şekeri kola içmedim bugun halamın evi taşıyordu ona yardıma geldik bir çay bardağı içtim ama çok kuru kuru yiyemedim salata bile yoktuelin evi olunca salata niye yok ayran istiyorum demek de olmuyo ama bidaha içmicem cok aşırı şekerli geldi gerek yok onun yerine maden suyu içerim
Bayram ve yaz hiçbirimize yaramadıGünaydın
Beni durtecek bir hedef bulmam gerekiyor. Yerimde sayıyorum 78 e dusmusken 82 olmak nedir yaa
Benim sözde bu 2 hafta içerisinde 82 kg olmam lazımdı Boyle bayram gezmesiydi köyde kalması derken yerimde sayıyorum üzülmüyor da değilim açıkcası 2 ay boyunca yaptıgm diyeti burada istediğim gibi sürdüremiyorum spor asla yapamıyorum napcamı şaşırdımGünaydın
Beni durtecek bir hedef bulmam gerekiyor. Yerimde sayıyorum 78 e dusmusken 82 olmak nedir yaa
Günaydın
Bence kesinlikle kışın daha iyi spor yapılır cunku ben kışın hep ev içerisindeyim hiç bir yere cıkmıyorum yazın bayram olsun gezme olsun tatil hep uat uste geliyorBu sıcaklar biza yaramadı bence gerçi kışında soğuğu bahane ediyoruz asıl güç içimizde istedikten sonra yapamayacak bişey yok ama diyet modu deyince kasıldığımızdan yapamıyoruz bence :)
Bence kesinlikle kışın daha iyi spor yapılır cunku ben kışın hep ev içerisindeyim hiç bir yere cıkmıyorum yazın bayram olsun gezme olsun tatil hep uat uste geliyor