- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Boyun 150 den yukarı da ise iyisin benceBol durmalarına rahmen zayıflamışsın dediler biraz daha verme yüzün daha fazla çökerse güzelliğin kaybolur diyollağ daha vericem dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun 150 den yukarı da ise iyisin benceBol durmalarına rahmen zayıflamışsın dediler biraz daha verme yüzün daha fazla çökerse güzelliğin kaybolur diyollağ daha vericem dedim
44 beden giydim 42 olsaydı tam iyi duracaktiÜstüne yapışınca da bütün yerlerin belli oluyor ve kalça göbek ne varsa cıkıyr
Evet canım boyum 160Boyun 150 den yukarı da ise iyisin bence
İstediğin hedefe ulaştıgın zaman daralttır canım44 beden giydim 42 olsaydı tam iyi duracakti
Bence kilon gayet iyi boyunda 160 kiloda 60 işte yani yeterli gibi daha fazla zayıf olmana ama yine de sen bilirsin egerr göbek kalça var ise sürekli göbek kalça hareketleri çalış yine bir beden bile olsa düşersinEvet canım boyum 160
Aynen öyle yaparım canımİstediğin hedefe ulaştıgın zaman daralttır canım
Bakicam canım göbek alt karın var bir avuç kadar yan uzandığım zaman iğrenç bide hamileyken oluşan çatlaklar da renk kattıBence kilon gayet iyi boyunda 160 kiloda 60 işte yani yeterli gibi daha fazla zayıf olmana ama yine de sen bilirsin egerr göbek kalça var ise sürekli göbek kalça hareketleri çalış yine bir beden bile olsa düşersin
Ah o catlaklar yokmmu ben daha hamile kalıp cocuk doğurmadan göbekli çatlaklı oldum of cok kotu eskiden biraz vardı kilo verince baya renkleri deri rengine gelmişti kilo alınca kıpkırmızı yeniden cıktı ne kullanırsam kullanayım asla gecmiyor çatlak kremleri aldım hepsi fos çıktı boşuna para verdikBakicam canım göbek alt karın var bir avuç kadar yan uzandığım zaman iğrenç bide hamileyken oluşan çatlaklar da renk kattı
Çok guzelsin senin kadar olsam bana yeter
Aynen ya benimkilerde ten renginde 2 hamilelikte olmadı ama 1 de baya çatlaklar oluştu iğrençAh o catlaklar yokmmu ben daha hamile kalıp cocuk doğurmadan göbekli çatlaklı oldum of cok kotu eskiden biraz vardı kilo verince baya renkleri deri rengine gelmişti kilo alınca kıpkırmızı yeniden cıktı ne kullanırsam kullanayım asla gecmiyor çatlak kremleri aldım hepsi fos çıktı boşuna para verdik
Teşekkürler canım benim sana cidden çok inanıyorum tanımadığım halde ve gorucez en yakın zamanda inşallahÇok guzelsin senin kadar olsam bana yeter
Ben hamile kaldığım da kendimi düşünemiyorum artık heryerimde çatlak ben ergenlikte iken kolumda bile bir sürü catlak vardı Allah'tan şimdi kolumda yokAynen ya benimkilerde ten renginde 2 hamilelikte olmadı ama 1 de baya çatlaklar oluştu iğrenç
Bu sefer bende kendime inanıyorum ne olursa olsun bu diyeti sürdürüp istediğim hedefime ulaşacagımTeşekkürler canım benim sana cidden çok inanıyorum tanımadığım halde ve gorucez en yakın zamanda inşallah
Daha 2. Ayımı tam doldurmadan Allah'a şükürler olsun 10.5 kg gitti istediğin hedefe 4 yada bilemedim 6 ayda tamamlamaya gayret edeceğimTeşekkürler canım benim sana cidden çok inanıyorum tanımadığım halde ve gorucez en yakın zamanda inşallah
Bişey olmaz canım ya takma o kadar da ben aşırı takmıyorum zaten tesettürluyum eşimin yanında da göbeği kapatacak gecelikler giyorum sorun yok yani gorsede bişey demezBen hamile kaldığım da kendimi düşünemiyorum artık heryerimde çatlak ben ergenlikte iken kolumda bile bir sürü catlak vardı Allah'tan şimdi kolumda yok
Yapacağından eminimBu sefer bende kendime inanıyorum ne olursa olsun bu diyeti sürdürüp istediğim hedefime ulaşacagım
Maşallah sana canım ben 4 ayd anca o kadarını verebildim sen yediğine içtiğine baya dikkat ediyorsun ağzım dursa bi deri bi kemik kalırım da işte imma yiyorum tabiki sonra dengeliyorumDaha 2. Ayımı tam doldurmadan Allah'a şükürler olsun 10.5 kg gitti istediğin hedefe 4 yada bilemedim 6 ayda tamamlamaya gayret edeceğim
Ben bide evde tek başımayım belkide ondan bu kdr dikkat ediyorum eşim eve gece geliyor yani evde pek yemek yemiyor sadece işte abur cubur tarzı pasta tarzı alırsa eve onları yiyiyor bende onları yemiyorumMaşallah sana canım ben 4 ayd anca o kadarını verebildim sen yediğine içtiğine baya dikkat ediyorsun ağzım dursa bi deri bi kemik kalırım da işte imma yiyorum tabiki sonra dengeliyorum