- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Herhangi bir sıkıntım yok canım sürekli Boyle boğaz agrısı yaşıyorum bide soğuk su tüketiyorum galiba ondan eger başka bir problem olursa yaptırırım yine testievet bugün dışarıdaydım canım. menüm uygun olmadı. yarın daha iyi olacak inşallah.
geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. istersen bir test yaptır. için rahat olsun.
Muhteşem canım kaç kilo ile başladın şuan güncel kilon nedirİyi geceler kızlar düğünden geldim beni görenler nasılsın iyimisin dedikten sonra Aaaa ne kadar da zayıflamışsın dediler tabiki de çok sevindim
74 le başladım canım en son 61 dim ama 1 haftaya yakındır tartilmadim hiç fırsatım yok ama kesin almışımdır takıma girebilmek için almışsamda veririm geri görenler daha da zayıflama kiloyla birlikte yüzünde gidiyor güzel olmaz diyorlar vermek istiyorum yada korumak bakalımMuhteşem canım kaç kilo ile başladın şuan güncel kilon nedir
Geçmiş olsun canımAy valla işe o kadar zor geldim ki anlatamam aşı etrkiledi sanırım dünden beri her yerim sızlıyor ağrıyor lavabodan çıkmadım gece boyunca bir üşütme bir ısıtma çok kötüyüm hala gözlerimin içi yanıyor bir de bayram üstü müşterilerle uğraşıyorum herkes istiyor ki işi anında olsun kime laf anlatacağımı şaşırdım
Hiçte bilekız dur, eski bayramlar demeye yaşın tutmuyor henüzeski bayramlar diyince, biz ne yapalım ahh ahhhh size göre dinazor kıvamındayız
Amin inşallah, önümüzdeki hafta ortası tamamen geçeriz de tam yerleşmem eylül ekim gibi olurbitsin de bi rahatla artık gülüm
mutlulukla huzurla bereketle oturun inşallah
yaz bitsin eylül ekim gibi bizim eski mezunlar kilo alıp gelir
Merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar ben 9.takîmdan
Iyi pazarlar hepinize
Canım seni zor durumda bıraktığım için üzgünümbirazcık sorumluluk istediğimmilyonlarca yeni kural var yarışmada. her şeyin altında bi bit yeniği aranıyor, arada hesap veren ben oluyorum, gerçekten usandım. sadece yorgunluk değil moral olarak da kötüyüm buraya karşı. kırgınım, üzgünüm ve mutsuzum.
Bende siyahi tercih ederim hem sifonnhem siyahTeşekkürler canım siyahı giymeyi düşündüm dahada ince görünmek için taba giysem göbek fırlar 2 tane doğum yaptım ondan olsa gerek alt karın gitmiyor yapıştı keşke 57 falan olsam kesin giyerdim
Evet ya onu giymedigime pişman oldum çünkü bunları daha bu kadar kilo vermeden almıştım 1 beden buyuklerdi baya bol duruyorduBende siyahi tercih ederim hem sifonnhem siyah
Ben kiloluyken tek parça ve tek renk şeyleri seviyorumEvet ya onu giymedigime pişman oldum çünkü bunları daha bu kadar kilo vermeden almıştım 1 beden buyuklerdi baya bol duruyordu
Bol durmalarına rahmen zayıflamışsın dediler biraz daha verme yüzün daha fazla çökerse güzelliğin kaybolur diyollağ daha vericem dedimBen kiloluyken tek parça ve tek renk şeyleri seviyorum
Daha zayıf uzun gösteriyor
Üstüne yapışınca da bütün yerlerin belli oluyor ve kalça göbek ne varsa cıkıyrEvet ya onu giymedigime pişman oldum çünkü bunları daha bu kadar kilo vermeden almıştım 1 beden buyuklerdi baya bol duruyordu
Bende kesinlikle çiftli takım tercih ediyorum tunik ve bol pantolon tarzında gerçekten hem zayıf gösteriyor hemde oldukca uzun gösteriyorBen kiloluyken tek parça ve tek renk şeyleri seviyorum
Daha zayıf uzun gösteriyor