Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok teşekkür ederim bana inanmış olmanız beni cok mutlu etti buraya ilk katıldığım da 90.9 kilo ile katıldım şimdi ise 85.3 15 gun içinde gerçekten sizlerin ve kendi azmim sayesinde buralara kadar geldim ama gerçekten bırakmak isterseniz buna bişey diyemem kesinlikle sizin kararınız anlayış ile karşılayabilirm

inşallah bir aksilik çıkmazsa seni mezun etmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok

inşallah bir aksilik çıkmazsa seni mezun etmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok
Çok sağolun inanın ki hedefimi 4 ay içinde bitirmeyi dusunuyorum. Tabiki kilo vermem durmaz ise inşallah durmaz ve Boyle devam ederim inanın ki ilk defa kendim bile inanamıyorum başta eşim gerçekten kilo vermeyi cok istiyorsun ve başarıyorsun dedi birilerinin bana inanması beni daha da mutlu ediyor

DUYURU:
Önümüzde ki etap bayramın 4. gününe denk geldiği için liste hazırlanmayacak.
736 ve 737. etaplar birleştirilip, 735. etap kilolarınız üzerinden hesaplama yapılacaktır.
Yani 2 hafta sonraki cuma gunu mu yapılacak

Hepsi cok güzel ama ben olsam taba rengini seçerdim
Teşekkürler canım siyahı giymeyi düşündüm dahada ince görünmek için taba giysem göbek fırlar 2 tane doğum yaptım ondan olsa gerek alt karın gitmiyor yapıştı keşke 57 falan olsam kesin giyerdim

Valla kızlar bayram da eşimin ailesi hep bal baklava börek çörek hazırlıyor ama inanın ki yemeye hiç niyetim yok eger yersem bile çok küçük parça alacagım kendimi bu diyete vermişken tekrar kilo almak istemiyorum eger yersem de bir parça bile olsa size yazacağım bu pazartesi gunu de inşallah güzel eskiler görürüz

Kuzum Leslieyi kesin denemelisin alt karın olarak da cok etkili

evet 30 temmuz da ki bildirimler baz alınacak
ama biz takım içi kilo bildirmeye devam edelim yine
Tamamdır ben eşimin köyünde iken tartılamayabilirim orda maalesef baskül yok ama eve geldiğimde tartılıp yine kilo bildirimin de bulunurum vallahi baskülü bile götüresim varda bu sefer yolda kırılır diye de korkuyorum

Kızlar kurban da et tüketimi nasıl olmalı yani sanırım bizim bu insanlar birz abartıyor sabah et öğlen et akşam et vallahi ne yapacağım bilmiyorum kendi evim olsa başka bişey pişirir yrim ama sizce ne kdr yemeliyim yani en azından tuvalet sıkıntısı cekmeyeyim

Hiç tartilmadim ama almışsamda geri verir katılırım incecik olmak istiyorum
harikasın kızlar. bana da azim verdiniz ben de aldım geri baya hemen toparlanıp vermeliyim.

aman aman kırılmasın tartı şu dönem en değerlimiz
30 temmuz bildirimi önemli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…