Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen ben buraya uğramasam sanki bişey mi kaybetmiş gibi hissediyorum

haftaya fotolu olsun bildirim belkim listeye girersin 1,1 verirsin di mii fulyağğğğ
hahaha beni biliyon artık gelir gider akıllıyım hadi inşallah şu ilk küçük hedefim 84 ü kısa sürede görürüm inşallah. tamam haftaya fotolu atiim.
aslında 1.1 verilmeyecek rakam değil yani haklısın. tamam canım veririm Allahın izniyle.

Aynen ben buraya uğramasam sanki bişey mi kaybetmiş gibi hissediyorum
buranın güzel yanı arkadaşlıklar güzel beni arkadaşlar bilirler. yıllardır ara ara 5-10 kilo verip hep geri aldım. ama buradan tamamen kopmadım. çünkü herkesi özlüyorum.
bakma ara verenler var. onlar da gelseler çok güzel olur. bazısı kilo verdi işleri var gelemiyor. bazısı tatilde vs. düzelecek inşallah.

DUYURU:
Önümüzde ki etap bayramın 4. gününe denk geldiği için liste hazırlanmayacak.
736 ve 737. etaplar birleştirilip, 735. etap kilolarınız üzerinden hesaplama yapılacaktır.
al bak sana mis gibi 2 hafta, hadi bayram ertesi listede ol. 85,5 ol yeter

biz istersek her şeyi başarabiliriz
aslında öyle gerçekten. gerçekten istersem pek çok şeyi, özellikle de kiloyu halledebileceğimi biliyorum. ama enerjimi düşüren çok şey oluyor. yoksa bu iş çoktan tamamdı.
neyse geçmişi düşünmeyelim. yarınlar yeni başlangıçlara açık

sabah yok

öğlen
1 tabak etli taze fasulye
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

ara
sütlü siyez gevrekli kase (çiğ kuruyemiş, az bal, meyve, tarçın)
30 gr bitter çikolata
kahve ve oolong çayı

akşam
etli taze fasulye
makarna
salata

az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt su

5000 adım yürüyüş moni

Fatma__4224 fatmacım takıma geldiğin ilk günden beri azmin ve istikrarın için teşekkür ederim kuzum.
yeni üye olmana rağmen takım içi kurallara hemen adapte olup eksiksiz bir şekilde uyguluyor olman takdir edilesi.
takımın en kötü olduğu döneme ve benim de bura ile ilgili arkama bakmadan gitme isteği olduğu döneme denk geldin maalesef. gitmemiş olmamın en büyük sebebi sensin söylemek istedim.

gerçekten çok güzel uyum sağladı maşallah azmin daim olsun canım Fatma__4224

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…