- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben buraya uğramasam sanki bişey mi kaybetmiş gibi hissediyorumbazen takım olarak modumuz düşüyor. herkesin kendine göre bir meşguliyeti var, sorunu var, işi var vs. o zaman da kopmalar oluyor. ama bu dönemler geçici. takım olarak hepimiz toplanacağız Allahın izniyle.
kilo verenler de kopmasın lütfen buradan. hem bize motivasyon olur, hem de onlar kilolarını korurlar![]()
hahahahaftaya fotolu olsun bildirim belkim listeye girersin1,1 verirsin di mii fulyağğğğ
![]()
buranın güzel yanı arkadaşlıklar güzelAynen ben buraya uğramasam sanki bişey mi kaybetmiş gibi hissediyorum
hahahabeni biliyon artık gelir gider akıllıyım
hadi inşallah şu ilk küçük hedefim 84 ü kısa sürede görürüm inşallah. tamam haftaya fotolu atiim.
aslında 1.1 verilmeyecek rakam değil yani haklısın. tamam canım veririm Allahın izniyle.
al bak sana mis gibi 2 hafta, hadi bayram ertesi listede ol.DUYURU:
Önümüzde ki etap bayramın 4. gününe denk geldiği için liste hazırlanmayacak.
736 ve 737. etaplar birleştirilip, 735. etap kilolarınız üzerinden hesaplama yapılacaktır.
o iki haftada neler olmaz ki de mial bak sana mis gibi 2 hafta, hadi bayram ertesi listede ol.85,5 ol yeter
![]()
biz istersek her şeyi başarabilirizo iki haftada neler olmaz ki de mi![]()
aslında öyle gerçekten. gerçekten istersem pek çok şeyi, özellikle de kiloyu halledebileceğimi biliyorum. ama enerjimi düşüren çok şey oluyor. yoksa bu iş çoktan tamamdı.biz istersek her şeyi başarabiliriz![]()
gerçekten çok güzel uyum sağladı maşallahFatma__4224 fatmacım takıma geldiğin ilk günden beri azmin ve istikrarın için teşekkür ederim kuzum.
yeni üye olmana rağmen takım içi kurallara hemen adapte olup eksiksiz bir şekilde uyguluyor olman takdir edilesi.
takımın en kötü olduğu döneme ve benim de bura ile ilgili arkama bakmadan gitme isteği olduğu döneme denk geldin maalesef. gitmemiş olmamın en büyük sebebi sensin söylemek istedim.![]()
çok şıklar, mutlu günlerde giyEki Görüntüle 2889596 Eki Görüntüle 2889597 Eki Görüntüle 2889598 kızlar yarın düğün var sizce hangisini giyim önceden almıştım yorumları bekliyorum hepinizdenEki Görüntüle 2889599