Aslında vermek istersen hem daha aktif ve istekli olursun ablacımharikasın kızlar.bana da azim verdiniz ben de aldım geri baya hemen toparlanıp vermeliyim.
aman aman kırılmasın tartı şu dönem en değerlimiz
30 temmuz bildirimi önemli zaten
Kesinlikle eger toparlamak istiyorsan kesin gel buraya azimli kaptanımızı da görmek isteriz aramızdaaman aman kırılmasın tartı şu dönem en değerlimiz
30 temmuz bildirimi önemli zaten
Olursun çünkü azimli ve muhteşemsinnn'Tamam oyleyseAllah'ın izniyle 30 temmuza kadar 81-82 olmalıyım daha fazlası da giderse cok iyi olur
Gerekirse yemeyeceğim varsa sebze yemeği yoksa tek çorba yeterli benim için napalım
- Kavurma ve kırmızı et öğle öğününde tüketilmeli, akşam öğününde ise sebze, kuru baklagil gibi posa içeriği yüksek yemekler tercih edilmelidir.
- Etlerin yanında rafine edilmiş pilav/makarna yerine bulgur/esmer pirinç; asitli/gazlı içecekler yerine ayran/yoğurt/cacık tüketilmelidir.
- Günlük (2-2.5 lt) su tüketimine dikkat edilmelidir.
- Gidilen bayram ziyaretlerde; meyve suları yerine açık çay/bitki çayları; hamur tatlıları/çikolata yerine sütlü tatlılar/meyveler tercih edilmelidir.
- Son olarak; bayramlarda da yeterli ve dengeli beslenme ilkelerine uygun miktarda et tüketirken çeşitlilik yaratmak için, diğer besin grupları olan ‘süt grubu’, ‘ekmek grubu’, ‘sebze grubu’ ve ‘meyve grubu’ ile aynı öğünde birlikte tüketmeye özen gösterilmelidir.
Kurban Bayramı ve Beslenme - Dilara Koçak - İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı
Bayramlar, tüm aile bireylerini bir araya getiren, sevgi ve mutluluğun göstergesi olarak simgelenen geniş sofraların kurulduğu günlerdir… Kurban bayramının yılda bir defa olmasından dolayı et tüketimi ile bunun yanı sıra tatlı tüketimi de artmaktadır. Ancak özellikle bu dönemde kronik...www.dilarakocak.com.tr
ben maviyi çok beğendim.Teşekkürler canım siyahı giymeyi düşündüm dahada ince görünmek için taba giysem göbek fırlar 2 tane doğum yaptım ondan olsa gerek alt karın gitmiyor yapıştı keşke 57 falan olsam kesin giyerdim
kurban eti yersin canım. yanında bol yeşil salata süper olur.Gerekirse yemeyeceğim varsa sebze yemeği yoksa tek çorba yeterli benim için napalım
Teşekkürler canım çok kararsız bir insanımben maviyi çok beğendim.
Tabiki oyle ama sürekli et yemek de kabızlık yapıyor bende ondan korkuyorumkurban eti yersin canım. yanında bol yeşil salata süper olur.
Yani ilk gun sadece oglen yerim akşam et yemem ikinci gunu de öğlen yerim yada akşam artık duruma göre bakacağımkurban eti yersin canım. yanında bol yeşil salata süper olur.
bol salatayla makul ölçüde yersen hiç sorun olmaz.Tabiki oyle ama sürekli et yemek de kabızlık yapıyor bende ondan korkuyorum
Tamam canım ilk defa diyet zamanım kurbana denk hekiyor ondan soruyorum ondan omcesi umursamayıp sürekli yiyordumbol salatayla makul ölçüde yersen hiç sorun olmaz.
İnsan aşka geliyor bende mi dönsem ki 75 kg olmam gerekiyor. Şuan 81.7al bak sana mis gibi 2 hafta, hadi bayram ertesi listede ol.85,5 ol yeter
MaşallahValla kızlar bayram da eşimin ailesi hep bal baklava börek çörek hazırlıyor ama inanın ki yemeye hiç niyetim yok eger yersem bile çok küçük parça alacagım kendimi bu diyete vermişken tekrar kilo almak istemiyorum eger yersem de bir parça bile olsa size yazacağım bu pazartesi gunu de inşallah güzel eskiler görürüz
Kuzum valla gel ve hep aktif ol bizim aktif kişilere ihtiyacımız varrrrr kimseler kalmadı şurda bir kaç kişi kaldıkkkSelamlar
İnsan aşka geliyor bende mi dönsem ki 75 kg olmam gerekiyor. Şuan 81.7
Maşallah
Başkalarını bırak sen kendine inan
Ben hep geliyorum da havadan sudan sohbetlereKuzum valla gel ve hep aktif ol bizim aktif kişilere ihtiyacımız varrrrr kimseler kalmadı şurda bir kaç kişi kaldıkkk
Vallahi ne kadar hedef kilona da gelsen hedefime geldim diyip salıyoruz hep oyle yaptım çunkuSelamlar
İnsan aşka geliyor bende mi dönsem ki 75 kg olmam gerekiyor. Şuan 81.7
Maşallah
Başkalarını bırak sen kendine inan
Canım bayram sonu başlayabilirsin şuan zaten bayram önü kimse aktif değil bayram dan sonra herkes daha cok aktif olur birbirimize destek veririzBen hep geliyorum da havadan sudan sohbetlere
Bu ara motivasyon düştü. Kılımı kipirdatasim yok
Nerde o eski bayramlarCanım bayram sonu başlayabilirsin şuan zaten bayram önü kimse aktif değil bayram dan sonra herkes daha cok aktif olur birbirimize destek veririz