Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

• Kavurma ve kırmızı et öğle öğününde tüketilmeli, akşam öğününde ise sebze, kuru baklagil gibi posa içeriği yüksek yemekler tercih edilmelidir.
  • Etlerin yanında rafine edilmiş pilav/makarna yerine bulgur/esmer pirinç; asitli/gazlı içecekler yerine ayran/yoğurt/cacık tüketilmelidir.
  • Günlük (2-2.5 lt) su tüketimine dikkat edilmelidir.
  • Gidilen bayram ziyaretlerde; meyve suları yerine açık çay/bitki çayları; hamur tatlıları/çikolata yerine sütlü tatlılar/meyveler tercih edilmelidir.
  • Son olarak; bayramlarda da yeterli ve dengeli beslenme ilkelerine uygun miktarda et tüketirken çeşitlilik yaratmak için, diğer besin grupları olan ‘süt grubu’, ‘ekmek grubu’, ‘sebze grubu’ ve ‘meyve grubu’ ile aynı öğünde birlikte tüketmeye özen gösterilmelidir.

Alıntıdır.

Gerekirse yemeyeceğim varsa sebze yemeği yoksa tek çorba yeterli benim için napalım

Selamlar
al bak sana mis gibi 2 hafta, hadi bayram ertesi listede ol. 85,5 ol yeter
İnsan aşka geliyor bende mi dönsem ki 75 kg olmam gerekiyor. Şuan 81.7
Maşallah
Başkalarını bırak sen kendine inan

Selamlar

Maşallah
Kuzum valla gel ve hep aktif ol bizim aktif kişilere ihtiyacımız varrrrr kimseler kalmadı şurda bir kaç kişi kaldıkkk

Selamlar

Maşallah
Vallahi ne kadar hedef kilona da gelsen hedefime geldim diyip salıyoruz hep oyle yaptım çunku

Ben hep geliyorum da havadan sudan sohbetlere
Bu ara motivasyon düştü. Kılımı kipirdatasim yok
Canım bayram sonu başlayabilirsin şuan zaten bayram önü kimse aktif değil bayram dan sonra herkes daha cok aktif olur birbirimize destek veririz

Canım bayram sonu başlayabilirsin şuan zaten bayram önü kimse aktif değil bayram dan sonra herkes daha cok aktif olur birbirimize destek veririz
Nerde o eski bayramlar
Şimdinin bayramı et üstüne.
Eskiden koca tencerelerle piserdi gelene gidene ikram edilirdi baklava ile. Şimdi ne bayramlar eski bayram ne lezzetler eski lezzet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…