Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar bugun menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Semiz otu salatalık maydonozlu cacık 2 kaşık

Akşam 19.30
1 kase tavuk çorbası salçalı
4 yemek k. Taze fasulye
Bol yeşillikli yağsız salata

60 dk Leslie 180 puan
2 litre su geceye kadar 3 litreye tamamlarım
Dukan birası bitti
1 bardak kiraz sapı çayı

İstanbul hem çok sıcak hem nem çok fazla terden ericez resmen.:KK51:
Bugun konya cok serindir resmen yagmur yagacak zannettim ama yağmadı 😶😶 böyle havalara bayılıyorum spor yaparken de cok yormuyor insanı
Siz nasılsınız bu aralar cok sık ugramıyorsunuz galiba 😊

Bugun konya cok serindir resmen yagmur yagacak zannettim ama yağmadı 😶😶 böyle havalara bayılıyorum spor yaparken de cok yormuyor insanı
Siz nasılsınız bu aralar cok sık ugramıyorsunuz galiba 😊
iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun.

geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
Başınız sağolsun cok üzüldüm.
Lütfen kendinizi uzmeyin herşey olacağına varır
Bizim burda başımızda bizi destekleyen bir kaptanımız hep olsun istiyoruz.
Ben buraya katıldığımda gerçekten cok iyi insanlar olduguna emindm bu yüzden buraya katıldım ve gerçekten hepinizden cok memnunum kısa bir sorum bile olsa hemen cevap veriliyor cok motivasyon aldıgım bir grup iyi kide katılmışım iyiki bu grubu kurmuşsunuz ve kg vermek isteyen herkese motivasyon kaynağı oldunuz. Belki ben burda sizin gğzel kalbiniz olmasaydı asla bu diyetimi sürdüremezdm burda siz oldukça daha da çok istek oluyor insanlara yani siz sürekli güncel not aldıkca bi insan a ben bunu mu yapmışım bugun bu kdr cok puan toplamış daha cok kg verip daha cok iyi işler cıkaracagım diye kendisi ile gurur duyar yani şahsen ben oyleyim siz not aldıkca kendimle gurur duyuyorum ben en son 2 yıl belki de 3 yıl once gordum 86 kiloyu ve çok şükür ki buraya katıldım sizinle tanıstım hedefım 65 eger sorunsuz bir şekilde hedefine gelirsem ve sizde burda olursanız 60 kg bile hedefliyorum yani burda önemli olan szlerin varlığı insanları cok mutlu ediyor
sizde kendinizi üzmeyin lütfen daha aktif olmaya çalışın tabiki müsait oldugunuz sürece kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin n

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Kaptanım başın sağolsun
Burası zor kaptanım mesaili işin olsa karşılığını alırsın burada çabala didin sonuç çok kırıcı olabiliyor.
Bende çok incindim. Burası en yakınından daha yakın oluyor bazen. O yüzden daha çok inciniyorsun. Ama burada seni bekleyenler var. Bu bir ağaç bir dal kırıldı diye üzülme daha yeşil dallar var 🥰

wc hala düzene girmedi. karnımın şişliği geçmedi. akşam yemeğinde etli bulgurlu dolma ve az yoğurt yedim. sanırım o da etkiledi.
Kayısı varsa ye canım yada çayı da olur fark etmez birde bol su iç cok faydası oluyor ben normalde hiç içmezdm ve sürekli kabızlık yasıyordum şimdi 3 litre felan içmeye calısıyorum inanki gunde eahat 3 kere büyük tuvalete cıkıyorum

Kayısı varsa ye canım yada çayı da olur fark etmez birde bol su iç cok faydası oluyor ben normalde hiç içmezdm ve sürekli kabızlık yasıyordum şimdi 3 litre felan içmeye calısıyorum inanki gunde eahat 3 kere büyük tuvalete cıkıyorum
gündüz 3 kuru kayısı yedim. su da içtim. akşam da yaprak ve kabak dolması vardı. çözücez bir şekilde bu işi :KK54:

yalan yok bazen kuru da yiyorum. ondan da oluyor ama açıkçası yıllardır artık bu wc işinden sıkıldım.
Doktora da gprunebilirsin canım belki vitaminleri de bir sıkıntı vardır probiyotik alman gerekebilir musaıt oldugun zaman git inşallah yada açlık otu var aktar dan alıp içebilirsin tuvalete cıkarma da baya etkili benım kardeşim de hiç su içmezdi çorba tarzı hala sevmez onu kullandığı zaman tuvalet sıkıntısı geciyordu

X