- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Yok canım birbirimizi tanımıyoruz ama olsun hepiniz ile tanısmak beni cok mutlu ettiAkraba çıktınız mı ben onu merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım birbirimizi tanımıyoruz ama olsun hepiniz ile tanısmak beni cok mutlu ettiAkraba çıktınız mı ben onu merak ettim
Akraba çıktınız mı ben onu merak ettim
Yok canım birbirimizi tanımıyoruz ama olsun hepiniz ile tanısmak beni cok mutlu etti
İnşallah canım. Geleceğinde kesin haber ver. :))Benim amcamın oğlu konyada görev yapıyor yakında evlenecek bu hafta çeyizi dizildi bir gün yolum oralara düşerse sizlerle görüşmek isterim :)
İnşallah canım. Geleceğinde kesin haber ver. :))
Ay neden olmasın canımBenim amcamın oğlu konyada görev yapıyor yakında evlenecek bu hafta çeyizi dizildi bir gün yolum oralara düşerse sizlerle görüşmek isterim :)
Bugun konya cok serindir resmen yagmur yagacak zannettim ama yağmadı böyle havalara bayılıyorum spor yaparken de cok yormuyor insanıİstanbul hem çok sıcak hem nem çok fazla terden ericez resmen.
iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.Bugun konya cok serindir resmen yagmur yagacak zannettim ama yağmadı böyle havalara bayılıyorum spor yaparken de cok yormuyor insanı
Siz nasılsınız bu aralar cok sık ugramıyorsunuz galiba
Başınız sağolsun cok üzüldüm.iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun.
başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
Kaptanım başın sağolsuniyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
Kayısı varsa ye canım yada çayı da olur fark etmez birde bol su iç cok faydası oluyor ben normalde hiç içmezdm ve sürekli kabızlık yasıyordum şimdi 3 litre felan içmeye calısıyorum inanki gunde eahat 3 kere büyük tuvalete cıkıyorumwc hala düzene girmedi. karnımın şişliği geçmedi. akşam yemeğinde etli bulgurlu dolma ve az yoğurt yedim. sanırım o da etkiledi.
gündüz 3 kuru kayısı yedim. su da içtim. akşam da yaprak ve kabak dolması vardı. çözücez bir şekilde bu işiKayısı varsa ye canım yada çayı da olur fark etmez birde bol su iç cok faydası oluyor ben normalde hiç içmezdm ve sürekli kabızlık yasıyordum şimdi 3 litre felan içmeye calısıyorum inanki gunde eahat 3 kere büyük tuvalete cıkıyorum
Sana tavsiyem asla çorba içmeyide ihmal etme cok büyük faydası var tuvalet içingündüz 3 kuru kayısı yedim. su da içtim. akşam da yaprak ve kabak dolması vardı. çözücez bir şekilde bu işi
yalan yok bazen kuru da yiyorum. ondan da oluyor ama açıkçası yıllardır artık bu wc işinden sıkıldım.Sana tavsiyem asla çorba içmeyide ihmal etme cok büyük faydası var tuvalet için
Doktora da gprunebilirsin canım belki vitaminleri de bir sıkıntı vardır probiyotik alman gerekebilir musaıt oldugun zaman git inşallah yada açlık otu var aktar dan alıp içebilirsin tuvalete cıkarma da baya etkili benım kardeşim de hiç su içmezdi çorba tarzı hala sevmez onu kullandığı zaman tuvalet sıkıntısı geciyorduyalan yok bazen kuru da yiyorum. ondan da oluyor ama açıkçası yıllardır artık bu wc işinden sıkıldım.