- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Allah mesut etsin senden uzağa gitsin daha ne diyeceksin. Sen önüne bak şeker boşver. Bulaşıp kalmasın da yolu açık olsunKizlarrrr
Iyi geceler bugun yarim fincan Turk kahvesi ictim.hala uykum yokd
Ama size bomba gjbi haberlerim var
..
Hazir misiniz areeee youuu reaadyyyyý
.
Benim ex koca haziranin ortalarinda bi gacıyla tanışmış. Nerden biliyon derseniz bilirim ben. Alemin en büyük stalkçısıyımdır benden kacmaz
.
Neyse normalde bakmam profiline falan ama ( hem stalkciyim hem.bakmam :)) yani şöyle istersem her bilgiye aninda ulasabilirim de yapmiyordum bayadir. Bi bakem dedim. )
Hatta baya baya oldu bakmayali.
Bi de ne görem
Anasini satim bugun evleniyolarmiş kızzz
Yuhh sen 1 aydir tanidigin , hem de tiktok ta buldugun kizla nasil ya??
.hatta bana laf da sokmuslar baya,lan benle ne ilgisi var. Yok hazmedemeyenler soda icsin,yok cekemeyenler anten taksin. Huzurluyuz bosuna ugrasmayin falan. .
.
Kizi gorseniz nasil anlatayım sozum meclisten disari, cırtlak sarı saçli , afedersiniz de göt baş açık bütün fotolarda ,kuşu görünecek nerdeyse ben şok,yolda gorsem paralı asker derim yani.
.
Alo Riza Baba,benim ex koca mal çıktı
.
Ben de ona düğün hediyesi olarak rehberimden numarasini sildim, wp profil fotom gidecek muhtemelen. Belli kisileri eleyerek ( şu an herkes bilmiyor konustugum kisiyi)
Durum attım whatsapa, sevgülümle birlikte fotomuzu ama ikimizin de yuzumuzun yarisi gozukuyo.onun kim oldugi belli degil
He whatsaptan sildiysen nasil gorecek durumjnu derseniz. Surekli bizim eve getirdigi oglan yaninda calisiyor şu an. Eminim ispiyonlar o
.
Guzel bi dugun hediyesi olur umarim
Ya o bişwy degil de bu adamin cinsel problemleri vardi ne olacak? Yani ben çocuğumuzvar diye diyordum ki o olmasa da sikinti yok anLassak yeter. Elin karisi durmaz benim gibi
Ha diceniz ki ne sikintisi var Belki seni istemedigi icin diyordu
Hayir hayir vardi iste doktor onayli konusturmayin simdi beni gııı
Başınız sağ olsun ablam mekanı cennet olsun inşallahiyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun.
Açık falan olmasin hayatim.Allah mesut etsin senden uzağa gitsin daha ne diyeceksin. Sen önüne bak şeker boşver. Bulaşıp kalmasın da yolu açık olsun
Basiniz sag olsuniyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
İstanbul hem çok sıcak hem nem çok fazla terden ericez resmen.
iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
Yine mi tartı gunu yoksa kızGünaydın hanımlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Yine mi tartı gunu yoksa kız
Ay ne bileyim yaaa daha grubu tam anlamış değilim bende bugun yine tartı gunu var zannettımYok kız ben genel olarak yazıyorum onu
Amin canımmmmerhaba kızlarrrgüzel bir gün olsun her anlamda...
içimizdeki kördüğümler çözülsün, sıkıntılar aksın gitsin... Yepyeni güzel başlangıçlar olsun...
merhaba kızlarrrgüzel bir gün olsun her anlamda...
içimizdeki kördüğümler çözülsün, sıkıntılar aksın gitsin... Yepyeni güzel başlangıçlar olsun...
İç motivasyon için. Kendini frenlemek adına. Yoksa takımda sadece cuma genel bildirim. Pazartesi de hafta sonunu nasıl geçirdiğini anlamak için takım içi bildirim.Ay ne bileyim yaaa daha grubu tam anlamış değilim bende bugun yine tartı gunu var zannettım
Başınız sağolsun cok üzüldüm.
Lütfen kendinizi uzmeyin herşey olacağına varır
Bizim burda başımızda bizi destekleyen bir kaptanımız hep olsun istiyoruz.
Ben buraya katıldığımda gerçekten cok iyi insanlar olduguna emindm bu yüzden buraya katıldım ve gerçekten hepinizden cok memnunum kısa bir sorum bile olsa hemen cevap veriliyor cok motivasyon aldıgım bir grup iyi kide katılmışım iyiki bu grubu kurmuşsunuz ve kg vermek isteyen herkese motivasyon kaynağı oldunuz. Belki ben burda sizin gğzel kalbiniz olmasaydı asla bu diyetimi sürdüremezdm burda siz oldukça daha da çok istek oluyor insanlara yani siz sürekli güncel not aldıkca bi insan a ben bunu mu yapmışım bugun bu kdr cok puan toplamış daha cok kg verip daha cok iyi işler cıkaracagım diye kendisi ile gurur duyar yani şahsen ben oyleyim siz not aldıkca kendimle gurur duyuyorum ben en son 2 yıl belki de 3 yıl once gordum 86 kiloyu ve çok şükür ki buraya katıldım sizinle tanıstım hedefım 65 eger sorunsuz bir şekilde hedefine gelirsem ve sizde burda olursanız 60 kg bile hedefliyorum yani burda önemli olan szlerin varlığı insanları cok mutlu ediyor
sizde kendinizi üzmeyin lütfen daha aktif olmaya çalışın tabiki müsait oldugunuz sürece kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin n
başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Kaptanım başın sağolsun
Burası zor kaptanım mesaili işin olsa karşılığını alırsın burada çabala didin sonuç çok kırıcı olabiliyor.
Bende çok incindim. Burası en yakınından daha yakın oluyor bazen. O yüzden daha çok inciniyorsun. Ama burada seni bekleyenler var. Bu bir ağaç bir dal kırıldı diye üzülme daha yeşil dallar var
Başınız sağ olsun ablam mekanı cennet olsun inşallah
Basiniz sag olsunmoni M
Nelerle ugrasiyoz ölümlü dünyada . Oof of
Hayirlisi olsun takimla ilgili de sen rahat ol hep yanindayiz
Çok teşekkür ederim canlarım, iyi ki varsınız.Başın sağolsun ablacım hiç kaçırma hevesini biz burda hep birlikte güzeliz