Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de mi yapsam acaba akşamları çok yemek yememeye çalışıyorum en azından onu içerim
Canım eger poşet çay kullanıyorsan onun yerine çay şeklinde olanları kullan tadı ağır değil benim kardeşim bile yeşil çay sevmezdi ona yaptım gerçekten poşet çay ile alakası yok dedi hafif içimli güzel oluyor

Geçmiş olsun canım
Sağol teşekkür ederim
cuma 63,5
Bugün 63,1
Fark -0,4
Ben cumadan beri 4 kg almışım nasıl olduysa 🤣
Canım eger poşet çay kullanıyorsan onun yerine çay şeklinde olanları kullan tadı ağır değil benim kardeşim bile yeşil çay sevmezdi ona yaptım gerçekten poşet çay ile alakası yok dedi hafif içimli güzel oluyor
Ananaslı yeşil çay var o lezzetli tavsiye ederim. Ama dukana kullanma

Sağol teşekkür ederim

Ben ananaslı olanı hiç begenmedım onceden almıştım ama tadı bana hitap etmedi en yumuşak içimli sade olanı limonlusunuda demedim tadı cok kötüydü 😶😶

Yeşil çayı ben normalde seviyorum çok içerdim ama emzirmede belki yan etki eder diye içmiyordum açıkçası

Sağol teşekkür ederim

Ben ananaslı olanı hiç begenmedım onceden almıştım ama tadı bana hitap etmedi en yumuşak içimli sade olanı limonlusunuda demedim tadı cok kötüydü 😶😶
kızlar yeşil çayı saf alın ve açık alın. yani tekli poşetli olmasın. poşetin tadı çayın lezzetini etkiliyor.

kızlar yeşil çayı saf alın ve açık alın. yani tekli poşetli olmasın. poşetin tadı çayın lezzetini etkiliyor.
Kesinlikle ben ilk zamanlar poşet şeklinde alıyordum ve gerçekten naylonsu tad geliyordu şimdi normal çay şeklinde olanı kullanıyorum. Gerçekten neler kaybetmişim iğrenerek içtiğim çayı şimdi severek tüketiyorum

Kesinlikle ben ilk zamanlar poşet şeklinde alıyordum ve gerçekten naylonsu tad geliyordu şimdi normal çay şeklinde olanı kullanıyorum. Gerçekten neler kaybetmişim iğrenerek içtiğim çayı şimdi severek tüketiyorum
yeşil çayların lezzetleri bile birbirinden çok farklı. çay yaprağının yetiştiği toprak ve iklim tadını da çok etkiliyor.

Sağol ablam Allah sana da kolaylık versin önceden temizlznince kolay oluyor ben daha taşımaya birlikte temizliycem çok zor ya
Tamamen bitseydi iyi olacaktı canım, bizimki de tam bitmedi, zaman daraldı, mecburen biten yerleri temizleyeceğiz.
Mobilyaların her biri ayrı yerlerden ve ayrı zamanlarda gelecek.
Neyse artık, başlayınca illaki bitecek, hayırlısıyla başlasaydık .
Sanada çok çok kolay gelsin

Merhaba kızlar bugünki menü
Sabah 11.00
1adet haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
Biraz semiz otu
Bir tutam maydonoz
Küçük dilim peynir
4 zeytin

Akşam 18.50
3 yemek kaşığı makarna yağsız içerisine 2 yemek kaşığı nohut bir küçük dilim peynir bol maydonoz az salça
1 kase tavuk çorbası
Salata
2 yemek kaşığı taze fasulye

2.5 litre su yatana kadar 3. Litreye tamamlayacağm
Dukan birası bitti
45dk Leslie 135 puan
Klasik ev süpür sil toz aldım

Benim için idare eder çok sevmiyorum zaten
Tartı da bir problem vardır 3 gunde nasıl 4 kg alabilirsin yoksa 😒😒
Dengesiz beslendim sanırım
Yeşil çayı ben normalde seviyorum çok içerdim ama emzirmede belki yan etki eder diye içmiyordum açıkçası
Evet öyle birşey bende okudum. Sütün tadına etkisi vardı sanırım çok emin olamadım. Onermiyorlarmis

Benim için idare eder çok sevmiyorum zaten

Dengesiz beslendim sanırım

Evet öyle birşey bende okudum. Sütün tadına etkisi vardı sanırım çok emin olamadım. Onermiyorlarmis
120 kg ile başlayıp şuan 78 kg olmanız bile bence cok guzel bişey 😊😊

X