Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen sporun faydası çok hemde göbek kalmaz benimde çocuklardan enerjim kalmıyor yapamıyorum yani

Ben de azıcık yapıp hemen yoruluyorum halbuki bir yapmaya başlasam ooo önceden bu cuma yarışmasına katıldığımda benim sporlarım konuşurdu şimdi eriniyor muyum ben de bilmiyorum

Merhaba kızlar menüyü yazıyorum
Kiraz sapı çayı
Sabah 10.30
Közlenmiş kırmızı ve yeşil biber pişmiş domates sos şeklinde yağsız az tuz
Küçük dilim peynir
Bir parca maydonoz
1 adet salatalık

11.10 Yeşil çay

15.00 1 avuç siyah üzüm yeşil çay

Kiraz sapı çayı

Akşam 19.00
5 yemek kaşığı yağsız az tuzlu mantar sote
2 hindi fümeli yağsız az tuzlu salata 3 zeytin
2 kepçe mercimek çorbası

2 litre su geceye kadar 3 litre içeceğim

1 saat Leslie 180 puan

*** 10. TAKIM 734. ETAP ***

Eddaak (72,2/72,7/-0,5/%-0,693)
Pembegomlek (65,0/65,2/-0,2/%-0,308)
Noisy Girl
(61,4/61,0/0,4/% 0,651)Mezun olmak istiyor.
Zerosima(62,8/63,5/-0,7/%-1,115)
Etabiti (63,9/62,8/1,1/%1,721)

10. Takım Ortalaması: % 0,051

Bağırsak hareketlendirici
Kayısı çayı ile yesilcayi sabah içtim. Çok etkil.
Ayrıca içtiğiniz çaya kahveye tarçın zencefil zerdeçal atin o da çok iyi oluyohicbiseybyoksa tarçın atın kızlar.
Benim diyetisyenim de tarçınlı süt felan iç diyordu hem şeker isteğini felan azaltıyormış ama yapmıyorum arada bir tarçınlı kahve felan yapıp içiyorum

Valla bir spora başlarsam beni tutabilene aşk olsun da niyeyse eriniyorum bir türlü adam akıllı başlayamadım
Latin danslari yap sanâ tavsiyem acayip bacak calistirirsin ben 66 ya düşmüşüm o kadar halsizim yinede salsadan vazgecemiyorum latin steps diye youtubeda bisey var ona sardim kivir kivirabildigin kadar ben 29 temmuza kadar devam edicen ondan sonra transfer olucam icinyasak sporun tadini cikarin. Bu ilaclar acayip odem yapip sisiriyor ve 3 litre su icmeme ragmen o yuzden tedaviden 12 gun sonra bebek sahibi olamazsam inat etttim 55 e dusucem tekrar basliycam buraya insallah

Bağırsak hareketlendirici
Kayısı çayı ile yesilcayi sabah içtim. Çok etkil.
Ayrıca içtiğiniz çaya kahveye tarçın zencefil zerdeçal atin o da çok iyi oluyohicbiseybyoksa tarçın atın kızlar.
Denemedigim bir kayisi cayi kaldi benim bu arada ben denedim gece yatmadan yarim saat once kefir icin sade kefir 1 bardak gece bagirsaklariniz hareket eder sabah tuvalete cikarsiniz ben hergece iciyorum 1 ay olacak nerdeyse tuvalet sistemi duzene girdi cok şükür. GUZEL ADA GIDA DIYE BIR FIRMA VAR ORJINAL TARCIN ALIN ORDAN BEN BUTUN GLUTENSIZ HERSEYIMI ORDAN ALIYORUM. ORJINAL ZENCEFIL ORJINAL ZERDACAL VE HAM KAKAO ALIN. SIZE TAVSIYEM. OBUR TARCINLARIN VE BAHARATLARIN ICINDE KATKI MADDESI VAR COK ARASTIRDIM 5 AY BOYUNCA HERSEYI ORJINAL ALIN.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 734. ETAP
TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9. TAKIM) ==> % 1,012 galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (6. TAKIM) ==> %0,727 galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5. TAKIM) ==> %0,712 galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. monarosaa ==> % 2,378==> 5.TAKIM

2. Ikizannesi ==> %2,087 ==> 13.TAKIM

3. [@Muzmus ==> %1.818==> 9. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

aysenurt3991 ==> % -1.804==> 13. TAKIM

Ay kızlar beceremedim galiba

Bide kizlar alirken baharatlarin icinde tuz olmamasina dikkat edin okuyun icini goreceksiniz zaten. Yesilcayi akcam tarcin ve karanfille birlikte icin bu gobek yaginizi eritiyor yesilcayin tarcin ve karanfili olanlari var gece icin sabah karnuzin dumduz hissedeceksiniz ben 3 ay boyle yaptim bende cok ise yaradi. Kizlar

Benim bugunki sonucu. %2,134
Ben katılalı 2 hafta oldugu içinmi yarışmaya giremedim

haklisin . size bir sey demeyi unuttum yesil cayla kirazsapi cayini karistirin ikisi biraraya gelince fena metabolizmayi ucuruyor bilginize❤❤❤❤❤❤❤
Ben ikisini ayrı ayrı içiyorum bugun resmen tuvalet den cıkamadım iki gun detox yapmıştım sadece sabahları bir kere çıkmıştım bugun o 2 gun cıkamadıgım günlerin acısını cıkardım galıba

Bende o dediğin çaydan yok ama normal karanfil var yeşil çay yaparken beraber demlesem yine aynı sonucu alır mıyım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…