- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Bü yüzde oranları ne için acaba bunu kendimiz mi hesaplayıp atıyoruz yoksa sadece kilomuzu yazsak yeterlimidir*** 10. TAKIM 734. ETAP ***
Eddaak (72,2/72,7/-0,5/%-0,693)
Pembegomlek (65,0/65,2/-0,2/%-0,308)
Noisy Girl (61,4/61,0/0,4/% 0,651)
Zerosima(62,8/63,5/-0,7/%-1,115)
Etabiti (63,9/62,8/1,1/%1,721)
10. Takım Ortalaması: % 0,051
takım içi
Baby Cat (78/76,5)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: 1 Temmuz BK:78 HK: 64,9
60kiloyum (87,8/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Fatma_4224 (89/87,1)Yeni üye BT: 1Temmuz 2021 BK: 90,9 H: 77,25
Kızlar bu cuma yarışması nasjl oluyor daha cok kg veren mi yoksa daha cok aktivite saglayan mı yarışma kazanıyor ben tam anlamıyla anlamış değilim
Bü yüzde oranları ne için acaba bunu kendimiz mi hesaplayıp atıyoruz yoksa sadece kilomuzu yazsak yeterlimidir
Tamam ablam mezun olayım o zaman zaten yoğun geçecek bi kaç ayım almamaya çalışıcam yine hep sizlerle olucam inşallahKızlar aranızda mezun olabilecekler var, mezuniyetle ilgili açıklamayı yapıyım, mezun olmak yarışmadan ayrılmak anlamına gelmiyor. aşağıda net olarak kuralı yazdım .
mesela noisy mezuniyete hak kazandı ama mezun olursa yarışmadan ayrılacağını düşünüyor, eğer kilosu yarışmadan ayrıldığı kiloda ya da altındaysa direk listeye girebilir yeni üye olarak, beklemesine gerek kalmadan. yani mezuniyet güzel bir şey.
2) Mezun Olarak Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
tamam kuzum hayırlı olsun şimdiden mezuniyetinTamam ablam mezun olayım o zaman zaten yoğun geçecek bi kaç ayım almamaya çalışıcam yine hep sizlerle olucam inşallah
Canım hayırlı olsunTamam ablam mezun olayım o zaman zaten yoğun geçecek bi kaç ayım almamaya çalışıcam yine hep sizlerle olucam inşallah
İnşallah benim mezun olduğuma da şahit olursunuzEddaak canım takıma uğramıyorsun uzun zamandır, mezuniyete de hak kazandın. yoğunsun mezun olmak ister misin?
Sağol kaptanım sen ve arkadaşlar sayesinde geldim buralara darısı takım arkadaşlarımın da başına inşallah herkes istediği kiloya düşertamam kuzum hayırlı olsun şimdiden mezuniyetin
Çok teşekkür ederim canım benim sende o azmi görüyorum kesinlikle mezun olacağından hiç şüphem yokCanım hayırlı olsunazmin sonu mükemmel
Yüzdeyi hesapladım ama Boyle çıktı coksa matematik den anlamam ama doğru mudur
Tamam kuzum bundan sonra hesaplayıp oyle atarım inşallah teşekkürlerDoğru canım yüzde 2,135
Tamam ablam mezun olayım o zaman zaten yoğun geçecek bi kaç ayım almamaya çalışıcam yine hep sizlerle olucam inşallah
Tamam kuzum bundan sonra hesaplayıp oyle atarım inşallah teşekkürler
Sağol canım az kaldı senin de o günleri göreceğimden hiç şüpem yokHayırlı olsunn canımm darısı bizlerin başına :)
Sağol canım az kaldı senin de o günleri göreceğimden hiç şüpem yok
Aynen sporun faydası çok hemde göbek kalmaz benimde çocuklardan enerjim kalmıyor yapamıyorum yaniValla bir spora başlarsam beni tutabilene aşk olsun da niyeyse eriniyorum bir türlü adam akıllı başlayamadım