Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zaten kadınlar diye haklar elinden alınamaz ama bazı geri kafalı insanlar var herkesin hayatında illaki vardır Allah yardım eder inşallah ayiramazlar kuzuyu annesinden

Hakimimizde kadın eğer çalışmamak çocuğa bakmak gerekiyorsa öyle bir düşünce varsa kendsininde çalışmaması gerekir illaki kendinin de çocukları vardır kim bakıyor ya aile büyüğü ya bakıcı

Valla canım içinde vicdan varsa onunda dediğin gibi evladı varsa illaki seni haklı bulup senin yanında duracaklardır

Yani kimseye zararı yoksa ne olabilir ki sanki yalnız mı bırakıyorsun annen var başında emiyorsa büyü ihtimal sana verirler canım Allah ıslah etsin onları Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine yardım etsin sana

Valla canım içinde vicdan varsa onunda dediğin gibi evladı varsa illaki seni haklı bulup senin yanında duracaklardır

Amin canım inşallah valla diğer dedikleri hiç birşey umrumda değil gerçekten çok pisliklermiş bir ortaya hatalarını çıkarmamla pis yüzlerine ortaya çıkardılar ne diym Rabbim doğrunun yanında olsun ne ben ne onlar demiyorum ama Rabbim neyin ne olduğunu biliyor hakkımıza hayırlısı

Amin canım amin

Ben de Allaha havale ediyorum ama korkuyorum da gider yavrum diye
Kucuktu degil mi?
Yok ya alamazlar bence ben buraz arastirdim.da
Onceki gun
6 yasina kadar kumkun mertebe annede kaliyormus
Okul yasina gelince de cocugun gorusu aliniyormus falan
Yani bu genel bilgi ayrintilari da var
.
Ben bakmistim benim eskisi acaba almak ister mi diye
ama istemez bence
Şimdi bi de baskasiyla evlenirse falan oglumu brnden alip uvey anne eline birakmaz diye dusunuyorum
Zaten hassas bir cocuk beslenme alerji ilac vs
O riski almaz o nedenle icim rahat cok sukur

Insallah sen de alirsin bitanem yavrunu
Bizi habersiz birakma olur mu

Daha şu an dosya hazırlık aşamasında davanın kaç yıl süreceği belli değil ilk duruşma 10.aya verildi o zamanda daha geçici velayet belli olur dava sonunda gerçek velayet belli olacakmış

Daha şu an dosya hazırlık aşamasında davanın kaç yıl süreceği belli değil ilk duruşma 10.aya verildi o zamanda daha geçici velayet belli olur dava sonunda gerçek velayet belli olacakmış
Herkesin imtihanı farklı işte ama evlat kadar da değerli hiç birşey de yok şu yalan dünyada

Selaaammm kızlar.
Bu hafta wc sıkıntısı çok çektim çünküü suyu düzenli içmedim kosusturmalarim vardı düzen kaçtımi kaçıyor.
Yarından itibaren yürüyüşlerime devam edicem dolapta meyveden başka bisi yok.
+500

Eklentiler

• IMG_20210709_105839.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 22
Oy sende bendensin bir kız bir oğlan bizde. Benim gibi görümce herkesin başına kendi düğünümden daha çok çabaladım valla
Aynen canım bende kardeş gibi görürüm kendi görümcem çok sinsi olduğu için hiç sevmem öyle insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…