Bi kadın çalışmaya mecbur da çalışır hakim buna hiç bişey diyemez. Bu kadın evini mecbur çalışarak gecindirmek zorunda başında eşi yoksa inşallah evladını sana verirler ben inanıyorum yalan felan atsalar da elbette ortaya gerçekler çıkacak
Zaten kadınlar diye haklar elinden alınamaz ama bazı geri kafalı insanlar var herkesin hayatında illaki vardır Allah yardım eder inşallah ayiramazlar kuzuyu annesinden
Valla canım içinde vicdan varsa onunda dediğin gibi evladı varsa illaki seni haklı bulup senin yanında duracaklardırHakimimizde kadın eğer çalışmamak çocuğa bakmak gerekiyorsa öyle bir düşünce varsa kendsininde çalışmaması gerekir illaki kendinin de çocukları vardır kim bakıyor ya aile büyüğü ya bakıcı
Yani kimseye zararı yoksa ne olabilir ki sanki yalnız mı bırakıyorsun annen var başında emiyorsa büyü ihtimal sana verirler canım Allah ıslah etsin onları Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine yardım etsin sanaBenim bir kardeşim var madde kullanıyor annem baktığı için aynı evdeler diye söyleyip duruyor ama ben ve ailem dahil doğru düzgün yüzüünü bile görmüyoruz onun çalışıyor gelse bile gece geliyor benim çocuğumla aynı ortama toplasak 5 defa gelmemiştir onu öne sürüyor çocuğu alabilmek için ben de kendisinin kullandığını yazdırınca akli dengemde sorun olduğunu çocuğu devamlı annemde bıraktığımı vs yazmış yani çocuğu alalım da ne olursa olsun diye saçmalayıp duruyorlar dertleri çocuğu düşünmek olsa anne sütü alan çocuğumu almak isterler mi
Valla canım içinde vicdan varsa onunda dediğin gibi evladı varsa illaki seni haklı bulup senin yanında duracaklardır
Yani kimseye zararı yoksa ne olabilir ki sanki yalnız mı bırakıyorsun annen var başında emiyorsa büyü ihtimal sana verirler canım Allah ıslah etsin onları Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine yardım etsin sana
Amin canım aminAmin canım inşallah valla diğer dedikleri hiç birşey umrumda değil gerçekten çok pisliklermiş bir ortaya hatalarını çıkarmamla pis yüzlerine ortaya çıkardılar ne diym Rabbim doğrunun yanında olsun ne ben ne onlar demiyorum ama Rabbim neyin ne olduğunu biliyor hakkımıza hayırlısı
Kucuktu degil mi?Ben de Allaha havale ediyorum ama korkuyorum da gider yavrum diye
Kucuktu degil mi?
Yok ya alamazlar bence ben buraz arastirdim.da
Onceki gun
6 yasina kadar kumkun mertebe annede kaliyormus
Okul yasina gelince de cocugun gorusu aliniyormus falan
Yani bu genel bilgi ayrintilari da var
.
Ben bakmistim benim eskisi acaba almak ister mi diye
ama istemez bence
Şimdi bi de baskasiyla evlenirse falan oglumu brnden alip uvey anne eline birakmaz diye dusunuyorum
Zaten hassas bir cocuk beslenme alerji ilac vs
O riski almaz o nedenle icim rahat cok sukur
Insallah sen de alirsin bitanem yavrunu
Bizi habersiz birakma olur mu
Nirdasin günlerdirHayırlı cumalar 10. Takımın fıstıkları.
Özlediniz mi beni
Herkesin imtihanı farklı işte ama evlat kadar da değerli hiç birşey de yok şu yalan dünyadaDaha şu an dosya hazırlık aşamasında davanın kaç yıl süreceği belli değil ilk duruşma 10.aya verildi o zamanda daha geçici velayet belli olur dava sonunda gerçek velayet belli olacakmış
Ya neden bu kadar savsaklaniyor ki bu iş oof ofDaha şu an dosya hazırlık aşamasında davanın kaç yıl süreceği belli değil ilk duruşma 10.aya verildi o zamanda daha geçici velayet belli olur dava sonunda gerçek velayet belli olacakmış
Görümcelik yapıyordumNirdasin günlerdir
Amman gorumcelik yapma ablamGörümcelik yapıyordum
düğün dernek olayları
Oy sende bendensin bir kız bir oğlan bizde. Benim gibi görümce herkesin başına kendi düğünümden daha çok çabaladım vallaAmman gorumcelik yapma ablamkardeş olun Rabbim banada nasip eder o günleri inşallah bende de kız kardeş yok 3 tane erkek kardeşim var
Aynen canım bende kardeş gibi görürüm kendi görümcem çok sinsi olduğu için hiç sevmem öyle insanlarıOy sende bendensin bir kız bir oğlan bizde. Benim gibi görümce herkesin başına kendi düğünümden daha çok çabaladım valla
Canım bir kaç sayfa öncesinde herkes kilo bildiriminde bulunduBugün kilo bildirimi yok mu kapadınız mı tükanı¿