Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla ben bu hafta 1.900 verdim ama listeye mi giremedim yanlıslık mı oldu anlamadım yada iki hafta oldu buraya geleli belkide ondan listeye girmiyorum
Bizim takimdan kimse yokmu kizlar ne oldu hepinize azcik canlanin canlar daha kac haftadir listede 10.takim yok ben geri geleyim bari listeye catir catir vereyim kilolari tekrardan😁😁😁😁😁

Bide kizlar alirken baharatlarin icinde tuz olmamasina dikkat edin okuyun icini goreceksiniz zaten. Yesilcayi akcam tarcin ve karanfille birlikte icin bu gobek yaginizi eritiyor yesilcayin tarcin ve karanfili olanlari var gece icin sabah karnuzin dumduz hissedeceksiniz ben 3 ay boyle yaptim bende cok ise yaradi. Kizlar
kuruyemişi çiğ tüketmek en iyisi :KK200:

Evet sekerim cig olmali ben internetten aliyorum kuruyemislerimi cig olarak ozellikle bademi kiloyla aliyorum cig bademi badem sutu yapiyorum.
bir ara ben de yapmıştım. şimdi yapmıyorum. bademi çok severim ama evde hep bulunur. badem ve ceviz favorilerim :KK200:

Denemedigim bir kayisi cayi kaldi benim bu arada ben denedim gece yatmadan yarim saat once kefir icin sade kefir 1 bardak gece bagirsaklariniz hareket eder sabah tuvalete cikarsiniz ben hergece iciyorum 1 ay olacak nerdeyse tuvalet sistemi duzene girdi cok şükür. GUZEL ADA GIDA DIYE BIR FIRMA VAR ORJINAL TARCIN ALIN ORDAN BEN BUTUN GLUTENSIZ HERSEYIMI ORDAN ALIYORUM. ORJINAL ZENCEFIL ORJINAL ZERDACAL VE HAM KAKAO ALIN. SIZE TAVSIYEM. OBUR TARCINLARIN VE BAHARATLARIN ICINDE KATKI MADDESI VAR COK ARASTIRDIM 5 AY BOYUNCA HERSEYI ORJINAL ALIN.
Doğrudur biz büyükşehirden almadık canım
Serdal ile zencefili evette tarçın başka şehirden alinei

Doğrudur biz büyükşehirden almadık canım
Serdal ile zencefili evette tarçın başka şehirden alinei
Internetten aliniyor canim biz gorev gerevi kucuk bir ilcedeyiz ilde bulunmuyor mecburen internetten aliyoruz bu markadan orjinal satiliyor hersey

Latin danslari yap sanâ tavsiyem acayip bacak calistirirsin ben 66 ya düşmüşüm o kadar halsizim yinede salsadan vazgecemiyorum latin steps diye youtubeda bisey var ona sardim kivir kivirabildigin kadar ben 29 temmuza kadar devam edicen ondan sonra transfer olucam icinyasak sporun tadini cikarin. Bu ilaclar acayip odem yapip sisiriyor ve 3 litre su icmeme ragmen o yuzden tedaviden 12 gun sonra bebek sahibi olamazsam inat etttim 55 e dusucem tekrar basliycam buraya insallah

Oynamayı severim dur yapayım kızımla karşılıklı hem oynar hem spor yapmış oluruz :))

Denemedigim bir kayisi cayi kaldi benim bu arada ben denedim gece yatmadan yarim saat once kefir icin sade kefir 1 bardak gece bagirsaklariniz hareket eder sabah tuvalete cikarsiniz ben hergece iciyorum 1 ay olacak nerdeyse tuvalet sistemi duzene girdi cok şükür. GUZEL ADA GIDA DIYE BIR FIRMA VAR ORJINAL TARCIN ALIN ORDAN BEN BUTUN GLUTENSIZ HERSEYIMI ORDAN ALIYORUM. ORJINAL ZENCEFIL ORJINAL ZERDACAL VE HAM KAKAO ALIN. SIZE TAVSIYEM. OBUR TARCINLARIN VE BAHARATLARIN ICINDE KATKI MADDESI VAR COK ARASTIRDIM 5 AY BOYUNCA HERSEYI ORJINAL ALIN.

Ya çok iyi ben de önceden içemezdim kefir kızımı alıştırayım derken ben de sevdim alıp öyle yapayım geceleri yatmadan içeyim :)

X