- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Valla ben bugunden hazırlayacam artık yeşil mercimeği haşlayıp buzluga koymuştum arada salatasını yapıp yiyordumAslında fasulyem nohutum haşlanmış hazır var akşam mercimek ve bulguru da pişirir bir gün yiyecek şekilde hazırlarım bana da iyi gelirse diğer günde yaparım en azından vücudum arınır belki :))
Valla ben bugunden hazırlayacam artık yeşil mercimeği haşlayıp buzluga koymuştum arada salatasını yapıp yiyordum
Valla en iyisini yapıyorsun benim buzlugum com küçük oldugu için sadece yiyeceğim zaman hazırlayıp pişiriyorumBen de fasulye ve nohutu hazırda tutarım genelde :)) onu da pişirip atabilirim aslında benim içinde iyi olur
Valla en iyisini yapıyorsun benim buzlugum com küçük oldugu için sadece yiyeceğim zaman hazırlayıp pişiriyorumeger yarın başlarsan kesin bana da haber et canım
Canım ben hzırlığımı yaptım yarın bi yoğurt ile karıştırması kaldıı :))))Eve gidince hazırlayacağım kesin yaparım yani sen de yap hazırlığını :))
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKızlar belim çok fena ağrıyor.
Eğilip kalkamıyorum uzanıp kalkarkende ağrıyor
Selam muhabbeti kacirdim sanirsamEvet ben nane ve pulbiber atmıştım sadece vermiştim 1 günde 1,5 kg gitmişti
Canım kg hızlansım diye yapılıyor 1 kg yoğurta 8 yemek. Kaşığı nohut haşlanmış olcak hepsi 8 yemek kaşığı kuru fasulye 8 yemek kaşığı bulgur 8 yemek kaşığı yeşil fasulye bunladı yoğurt ile karıştırıp ayran kıvamına getirip gunde 5 oğun corba içeceksin 2 gun yapılsa yeter sabah klasik kahvaltıSelam muhabbeti kacirdim sanirsam
Nasil oluyor bu ayran corbasi
Canım ben hzırlığımı yaptım yarın bi yoğurt ile karıştırması kaldıı :))))
Selam muhabbeti kacirdim sanirsam
Nasil oluyor bu ayran corbasi
Bende yeni hazırladım canım 12 de başlayacağım içmeyeBen de hazırlayıp dükkana getirdim :)
Valla ben daha yeni yaptım 4 yemek kaşığı olarak toplam da 5 kase olarak cıktı 8. Yemek kaşıklık olanı 3 gun içilebilirmiş oyle diyor videodaBenim tarifim 4 yk bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek yoğurt ve sudan ibaret ama bugünküne 4 yk kadar fasulye de ekledim bütün malzemeleri haşlayıp hazırlıyoruz sonr yoğurt ve su ile karıştırıyoruz ayran aşı çorbası diye de geçiyor soğuk soğuk saat 12den başlayıp akşam 18e kadar 2 saatte 1 bir kase içiyorsun ama ben işyerinde olduğum için öğle yemeğinde 2 kase kadar içeceğim 1-2 kase de akşam içmeyi düşünüyorum :)
Sen 4 yemek kaşıklık olanı 2 gun mu içeceksin evde yoğurt azdı dun almayı unuttum eger oyle yapacaksan bende hemen gidip alayım üzerine biraz daha yoğurt ve su ekleyeyimBenim tarifim 4 yk bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek yoğurt ve sudan ibaret ama bugünküne 4 yk kadar fasulye de ekledim bütün malzemeleri haşlayıp hazırlıyoruz sonr yoğurt ve su ile karıştırıyoruz ayran aşı çorbası diye de geçiyor soğuk soğuk saat 12den başlayıp akşam 18e kadar 2 saatte 1 bir kase içiyorsun ama ben işyerinde olduğum için öğle yemeğinde 2 kase kadar içeceğim 1-2 kase de akşam içmeyi düşünüyorum :)
Valla ben daha yeni yaptım 4 yemek kaşığı olarak toplam da 5 kase olarak cıktı 8. Yemek kaşıklık olanı 3 gun içilebilirmiş oyle diyor videoda
Ben işte çok olmasın diye o kadar yapıyorum :) aynı tarif yarısı seninkiyle :))