- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
Ooo çok guzelllBayrama daha zayıf girmek için cok iyi bence bayramlık almıştım 2 hafta once dun deNedim bol gelmeye bile başlamış 48 beden den 46 bedene kadar düştüm sayılır
Kuru fasulye yokmuş onsuz olur mu yoksa marketten alsam mi kixlarrrrBayrama daha zayıf girmek için cok iyi bence bayramlık almıştım 2 hafta once dun deNedim bol gelmeye bile başlamış 48 beden den 46 bedene kadar düştüm sayılır
Fasulyesiz tarifde var içinde bulgur nohut yeşil mercimekli sadece ben fasulyeli tarifi yapmak istedim istersen markete gidebilirsen al gidemezsen fasulyesiz de yapabilirsinKuru fasulye yokmuş onsuz olur mu yoksa marketten alsam mi kixlarrrr
Birazdan fisari cikicaz ogluşumla drniz kenarina
Yetisebilirsek markete aliriz
Ben ikinci kasemi içtim bitirdim canım ama 1 bucuk saat sonra acıktırmaya baslıyor herhangi bir gaz problemi daha yaşamadım gurultu felan buyuk tuvalete ne zaman cıkarım bilemedim
Valla 2. Den sonra bende hiç acıkmadım 3. Karnım tok gibi yedim bakarım 6 da karnım tok gibi olursa 7 de felan yerim bendeBeni hiç acıktırmadı çünkü o derece istemiyor canım yemek tadı tuzu olmayınca :)) artık ta akşam yerim yersem ben
Tesekkurler kizlar
Ben de yarim olarak baslayayim
Yarin bi doktor randevum.var eve gelince uapayim
Baska bisey yrmek yok dimi :)
Yapicam yarin aksam insallah
.
Bir de nohut mercimek fasulye bulguru ayni temcerede haslasak ne olur hepsini birden
Bayrama daha zayıf girmek için cok iyi bence bayramlık almıştım 2 hafta once dun deNedim bol gelmeye bile başlamış 48 beden den 46 bedene kadar düştüm sayılır
Kuru fasulye yokmuş onsuz olur mu yoksa marketten alsam mi kixlarrrr
Birazdan fisari cikicaz ogluşumla drniz kenarina
Yetisebilirsek markete aliriz
Dun ilk defa eşim sen gerçekten kilo veriyorsun süzülmüşsün baya dedi cok mutlu oldumHarika benim de spora önem vermem gerek dışardan bakınca bişey yok gibi ama her yerim bıngıl bıngıl
Valla 2. Den sonra bende hiç acıkmadım 3. Karnım tok gibi yedim bakarım 6 da karnım tok gibi olursa 7 de felan yerim bende
Ay Allah senin iyiliğini versin sabret kız istediğin fitliğe kavustugunda istediğini yeBurnuma baharatlı acılı kebaplar kokuyor
Dun ilk defa eşim sen gerçekten kilo veriyorsun süzülmüşsün baya dedi cok mutlu oldumve sende kesinlikle spor yapmalısın günde yarım saat bile yapsan cok faydasını görürsün ben 45dk 1 saat yarım saat gibi yapıyorum gercekten sıkılaşma da cok yardımcı oluyor ama şuanlık daha sarkma yaşamadım
Ay Allah senin iyiliğini versin sabret kız istediğin fitliğe kavustugunda istediğini ye
Valla bende bir ara annemlere gittim kalfım 2 gun spor yapmadım 3. Gun eve geldim spor yapasım kaçmştı sonra kendi kendime dedim Fatma sacmalama istediğin kiloya ulaşmak istiyorsan yapmalısın dedim kalktım yaptım bazen kendimle konusunda bile motive olup hemen gaza gelip başlıyorumAynen bende diyete etki eden en büyük etkenler ekmeği kesmek 2-,2,5 litre su içmek ve spor yapmak bu 3ü bir arada olunca çok rahat veriyorum ama spor yapmaya 2 gün istekliysem 3.gün gidiyor o hevesi getiremiyoum geri eskisi gibi
Detox bitince hemen yeNormalde ekmeksiz kebap yiyordum ya öğlenleri bugün yemedim yanımdaki adam yedi ondan burnumda kaldı koku
Valla bende bir ara annemlere gittim kalfım 2 gun spor yapmadım 3. Gun eve geldim spor yapasım kaçmştı sonra kendi kendime dedim Fatma sacmalama istediğin kiloya ulaşmak istiyorsan yapmalısın dedim kalktım yaptım bazen kendimle konusunda bile motive olup hemen gaza gelip başlıyorum
Detox bitince hemen ye
Aslında senin şuan ki kg iyi gibi boyuna göre ama sık sık spor yapmış olsan bir an once göbek den kurtulursunBen de öyleydim ama şu an o heves yok halbuki daha çok olmalıbir an önce fitleşmeliyim o göbek gitmeli
Kesinlikle bende sırf cuma gunu daha iyi eksi gelsin diye detoxa başladımAynen ama yarın da devam detoksa en azından 2 gün dayanayım cuma güzel bir eksi gelirse o zaman yerim
Aslında senin şuan ki kg iyi gibi boyuna göre ama sık sık spor yapmış olsan bir an once göbek den kurtulursun