- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
Bende yeni hazırladım canım 12 de başlayacağım içmeye
Valla ben 2 saatte bir içemem işyerinde 1 gibi falan 2 kase olarak içeceğim geri kalanı akşam aç olursa içerim yoksa içmem bakıcam duruma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni hazırladım canım 12 de başlayacağım içmeye
Valla bende oyle yarı olarak yaptım diğer yarısını da yarın yaparım taze taze yemek daha doğruBen işte çok olmasın diye o kadar yapıyorum :) aynı tarif yarısı seninkiyle :))
Sen 4 yemek kaşıklık olanı 2 gun mu içeceksin evde yoğurt azdı dun almayı unuttum eger oyle yapacaksan bende hemen gidip alayım üzerine biraz daha yoğurt ve su ekleyeyim
Ben fasulye den 1 su bardagı haşladım nohut dan da oyle ama bulgur biraz fazla kaçtıValla haşlanınca bayağı fazla oldu küçük kazan ağzına kadar doldu ben yarısını bugün için ayırdım getirdim dükkana diğer yarısı da yarın için yeter gibi tabi akşam ki duruma bağlı :))
Valla bende oyle yarı olarak yaptım diğer yarısını da yarın yaparım taze taze yemek daha doğru
Ben fasulye den 1 su bardagı haşladım nohut dan da oyle ama bulgur biraz fazla kaçtı
Valla ben yemekleri cok kıstıgım için beni doyuracagını düşünüyorum şimdi den gözümü doyurdu midemide doyurur gibi cuma gunu güzel eksiler görelim inşallahfasulye ve nohutu haşlanmış olarak 4 yk ekledim biraz az gibi oldu ama bulgur insanı şişirir zaten :)
Valla ben yemekleri cok kıstıgım için beni doyuracagını düşünüyorum şimdi den gözümü doyurdu midemide doyurur gibi cuma gunu güzel eksiler görelim inşallah
Kesinlikle içtiğin su yediklerini yağ olarak göndermez cok guzel su içmissn kaçamak yapınca cok su içmek gerekiyormuş böylelikle vücutta yağ yapmıyor ve kilo aldırmıyormuş ne kdr doğru bilemem tabi ama gerçeklik payı vardır galıbaDünkü menüm,
Saat 13,30
1,5 şiş tavuk kebap
Salata
1 ayran
Saat 19,30
2 yk fırında tavuklu patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
Saat 20,30
2 çatal yaş pasta (kuzenimin doğumgünüydü diğerlerinden yemedim ama)
3,5-4 litre su
1 saat yürüyüş 120 puan
Kesinlikle içtiğin su yediklerini yağ olarak göndermez cok guzel su içmissn kaçamak yapınca cok su içmek gerekiyormuş böylelikle vücutta yağ yapmıyor ve kilo aldırmıyormuş ne kdr doğru bilemem tabi ama gerçeklik payı vardır galıba
Kesinlikle bende yaz kış olsun gunde 1-2 bardakdan başka içemezdm şimdi kendime şaşırıyorum günde 2bucuk 3 litre su içmeye çalışıyorumYani su gerçekten çok faydalı ben diyet serüvenini yaşamazdan önce su içtiğimi dahi hatırlamıyorum ama diyetten sonra en az 2 litre içmeye hep özen gösteriyorum yıllardan beri :)
Dün agrisindan ağladım resmen haftaya randevum var gidicemçok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Zaten tuzsuz olduğu için mecburen doyuyorsun tadı yok hiç
Bende ayranı normalde tuzsuz yaparim geçenlerde yaptığım yoğurt ekşi olunca onu hep ayran yaptım.
Aciktikca onu içtim soğuk soğuk çok iyi oluyor
Bu hafta da suyu arttırmam lazım su içmeyi erteliyorum gibi hissediyorum
Şu içtikçe kilolar hızlı gidiyor
Ben ikinci kasemi içtim bitirdim canım ama 1 bucuk saat sonra acıktırmaya baslıyor herhangi bir gaz problemi daha yaşamadım gurultu felan buyuk tuvalete ne zaman cıkarım bilemedimİçtim 1 kase şiştim ya
Canım kg hızlansım diye yapılıyor 1 kg yoğurta 8 yemek. Kaşığı nohut haşlanmış olcak hepsi 8 yemek kaşığı kuru fasulye 8 yemek kaşığı bulgur 8 yemek kaşığı yeşil fasulye bunladı yoğurt ile karıştırıp ayran kıvamına getirip gunde 5 oğun corba içeceksin 2 gun yapılsa yeter sabah klasik kahvaltı
Tesekkurler kizlarBenim tarifim 4 yk bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek yoğurt ve sudan ibaret ama bugünküne 4 yk kadar fasulye de ekledim bütün malzemeleri haşlayıp hazırlıyoruz sonr yoğurt ve su ile karıştırıyoruz ayran aşı çorbası diye de geçiyor soğuk soğuk saat 12den başlayıp akşam 18e kadar 2 saatte 1 bir kase içiyorsun ama ben işyerinde olduğum için öğle yemeğinde 2 kase kadar içeceğim 1-2 kase de akşam içmeyi düşünüyorum :)
Canımm nohutun pişme süresi cok uzun fasulye 20 dk da haşlanır mercimek 10 dk da hani nohut pişmez diğerleri hamur gibi olur ezilir tek tek yapsan daha iyi olurTesekkurler kizlar
Ben de yarim olarak baslayayim
Yarin bi doktor randevum.var eve gelince uapayim
Baska bisey yrmek yok dimi :)
Yapicam yarin aksam insallah
.
Bir de nohut mercimek fasulye bulguru ayni temcerede haslasak ne olur hepsini birden
Bayrama daha zayıf girmek için cok iyi bence bayramlık almıştım 2 hafta once dun deNedim bol gelmeye bile başlamış 48 beden den 46 bedene kadar düştüm sayılırTesekkurler kizlar
Ben de yarim olarak baslayayim
Yarin bi doktor randevum.var eve gelince uapayim
Baska bisey yrmek yok dimi :)
Yapicam yarin aksam insallah
.
Bir de nohut mercimek fasulye bulguru ayni temcerede haslasak ne olur hepsini birden