- 18 Mart 2018
- 30.078
- 118.837
- 34
Geçmiş olsun canım neyi varSelamlar hanımlar maşallah şimdilik artı yok inşallah olmazda anca geldim benim kız rahatsızdı sabah onla uğraştım
Teşekkürler canım hoşbuldumm sizi tanıdıgıma memnun oldum. Allah kolaylık versinHayırlı sabahlar kızlar
Bu hafta hepiniz kilo vermişsiniz, tebrik ederim.
Fatmacığım hoşgeldin, inan doğru yerdesin.
Ben takımın eski demirbaşlarından biriyim.
10 sayfa okudum, artık kalkıp bi kahve içebilirim, bugün hayırlı işimiz var.
Artık haftaya evi toplamaya ağırlık vereceğim.
Bu ayın sonunda yeni eve geçmiş olmamız lazım.
Hepinize başarılar, bol azim dilerim.
Ben berbatım
Evde düzenimi oturtunca yemeklerimi de düzenleyeceğim inşallah
Bir müddet daha düzensiz olacak malesef
Yok ya kilom şuan beni mutlu eden bir rakamda değilAslında senin şu anki kilon doğru ise gayet iyi kilodasın ama :)
azimler kraliçemiz hoşgeldinKizlar nasilsiniz hersey yolundadir insallah. Bugun cuma destege gelmistim biraz gec oldu galiba bir bakayim dedim kim hedefine kavustu bu hafta diye. Ben kilomukorumaya devam ediyorum cok şükür yuruyus disinda spor yapamiyorum artik. Arada bir latin danslarina devam ediyorum yedigim ictigime hala dikkat ediyorum. Herseyden yiyorum porsiyonlarina dikkat ediyorum artik rejim yapmadigim icin ara ogun yapmiyorum oglen yemeklerinigecistiriyorum aslinda yaz ayi insanin istahinin iyice azaldigi aydir su cok iciyorsun. Istahin azaliyor daha hafif seylerle gecistiriyorsun. bol bol tatil yapiyorsun benim icin tatil demek hareket demektir mesala. Bu sene icin oyle oldu. Kendinize cici bakın sevin isteyin basarirsiniz. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum ❤❤❤❤❤❤
maalesef aynı durum bende de var, insülin direnci değerine baktırdın mı canımDediğin doğru ama bir kere yediğim zaman kendimi alamıyorum inanki arkası geliyor sonra
ay biz onu da kemirir yerizGünaydınnn
Hrmen siparis ediyorum kizlar isteyen varsa sizin icin de siparis edebilirim
Eki Görüntüle 2881697
gülüm sen bi hayırlısıyla yerleş evine de biz buradayız yine mezun ederiz seniHayırlı sabahlar kızlar
Bu hafta hepiniz kilo vermişsiniz, tebrik ederim.
Fatmacığım hoşgeldin, inan doğru yerdesin.
Ben takımın eski demirbaşlarından biriyim.
10 sayfa okudum, artık kalkıp bi kahve içebilirim, bugün hayırlı işimiz var.
Artık haftaya evi toplamaya ağırlık vereceğim.
Bu ayın sonunda yeni eve geçmiş olmamız lazım.
Hepinize başarılar, bol azim dilerim.
Ben berbatım
Evde düzenimi oturtunca yemeklerimi de düzenleyeceğim inşallah
Bir müddet daha düzensiz olacak malesef
sende yaz biz de okuyalımVayy 10 sayfa yazmisiniz. Gelirim gine günaydın cümleten
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | ||||||
B Bugunneselibirgun | - | ||||||
@Noisy Girl | - | ||||||
| - | ||||||
E Etabiti | +140 | ||||||
@Baby Cat | - | ||||||
| - | ||||||
| +135 | ||||||
Yazsam roman olur modundayim ablam biliyorsun işte az çok.sende yaz biz de okuyalım
Rabbim kolaylıklar versin kuzumYazsam roman olur modundayim ablam biliyorsun işte az çok.
Yinede 78.5 i gördüm dün. Geçen cuma 80.3 su yada 80.6 emin değilim.
Vala kuzum en sonn2 yıl once baktırdım vardı ama şeker tüketmiyorum muhtemelen insülin direnci ni kırmışızdırmaalesef aynı durum bende de var, insülin direnci değerine baktırdın mı canım
inşallah canım, ben yıllardır bir türlü kurtulamadım insülin direncinden.Vala kuzum en sonn2 yıl once baktırdım vardı ama şeker tüketmiyorum muhtemelen insülin direnci ni kırmışızdır
Çok haklısın bende şuan insülin direnci olsa sanırım kilolarım gitmezdi cunku ilk insülin direncim oldugujda diyete başlamıştım bir ayda 800 gram gitmişti şimdi cok şükür hafta da 2 kgya yakın verebiliyorum çok şükür valla insan sağlığı cok onemlı şekeri tamamen çıkardım hayatımdan diyette iken inşallah mezun olduktan sonra da hiç tüketmeminşallah canım, ben yıllardır bir türlü kurtulamadım insülin direncinden.