listede 7 kişi var toplamda 11 kişiyiz zaten. paylaşım da yapılmayınca takım ıssızlaşıyor haliyle.kızlar burayı bir hareketlendirelim. kimsecikler yok. gelinmiyor artık. dolayısıyla modumuz düşüyor.
teşekkür ederim gülümGeçmiş olsun ayşem
tamam canım, gitmeden kurallara uygun bi tartı resmi çekip atarsan iyi olur. mezuniyet şartlarını tutturursan mezun ederiz senimoni kaptanım ben bu cuma günü yine yokum terslikler ard arda oluyor babamlar yurt dışından arabayla geliyor yol üstü beni de alacak memlekete götürecek 3, 4 gün sürer yolculukları gidip kalıcam da çok kalmam ama muhtemelen cuma oradayım şimdiden söyleyim dedim haberin olsun aniden gidersem falan haberiniz olsun
off maalesef herkes aynı moddabaş ağrısı, iç sıkıntısı, halsizlik, yorgunluk, bıkkınlık, vazgeçmişlik sorunsalı
Çok güzel tebrik ederim.Selam kizlaaaar
Yarına kadar sabredenedim tutayım kendimi dedim tutamadım dün 79 u gördüm şükür
81 il ve yavru vatan Kıbrıs'ta kutlamalara başladık tebrikleri alabilirim. Feza ablam ve moni ablam dövecek beni o ayrı. Geçen sene bu zamanlar 75-76 dim
Hadi inşallahÇok güzel tebrik ederim.
Bende bugün hafif dikkat ettim
Az yiyorum
Yürüyüş yaptım geldim. Oğlan babasıyla denizde.
Ama şansıma ayak parmağıma ağır bişey düştü onun sizisiyla bu fırsatı değerlendirip sporu abartamadim.
İnşallah güzel bir eksi görürüm bende.
evet gerçekten son zamanlarda çok çok sessizleşti. bakıyorum kimse yazmamış. hareketlendirmek lazım.listede 7 kişi var toplamda 11 kişiyiz zaten. paylaşım da yapılmayınca takım ıssızlaşıyor haliyle.
ben koptum iyice. acilen toparlanmam lazım. yeni bir kitaba başladım. belki beni toparlar.off maalesef herkes aynı modda
Tamam ablam ama mezun olmak istemiyorum ya daha var bi kaç kilotamam canım, gitmeden kurallara uygun bi tartı resmi çekip atarsan iyi olur. mezuniyet şartlarını tutturursan mezun ederiz seni
Olsun canımSelam kizlaaaar
Yarına kadar sabredenedim tutayım kendimi dedim tutamadım dün 79 u gördüm şükür
81 il ve yavru vatan Kıbrıs'ta kutlamalara başladık tebrikleri alabilirim. Feza ablam ve moni ablam dövecek beni o ayrı. Geçen sene bu zamanlar 75-76 dim
Geçmiş olsun canımÇok güzel tebrik ederim.
Bende bugün hafif dikkat ettim
Az yiyorum
Yürüyüş yaptım geldim. Oğlan babasıyla denizde.
Ama şansıma ayak parmağıma ağır bişey düştü onun sizisiyla bu fırsatı değerlendirip sporu abartamadim.
İnşallah güzel bir eksi görürüm bende.