Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni kaptanım ben bu cuma günü yine yokum terslikler ard arda oluyor babamlar yurt dışından arabayla geliyor yol üstü beni de alacak memlekete götürecek 3, 4 gün sürer yolculukları gidip kalıcam da çok kalmam ama muhtemelen cuma oradayım şimdiden söyleyim dedim haberin olsun aniden gidersem falan haberiniz olsun

tamam canım, gitmeden kurallara uygun bi tartı resmi çekip atarsan iyi olur. mezuniyet şartlarını tutturursan mezun ederiz seni

Çok güzel tebrik ederim.

Bende bugün hafif dikkat ettim

Az yiyorum
Yürüyüş yaptım geldim. Oğlan babasıyla denizde.

Ama şansıma ayak parmağıma ağır bişey düştü onun sizisiyla bu fırsatı değerlendirip sporu abartamadim.

İnşallah güzel bir eksi görürüm bende.

Hadi inşallah

listede 7 kişi var toplamda 11 kişiyiz zaten. paylaşım da yapılmayınca takım ıssızlaşıyor haliyle.
evet gerçekten son zamanlarda çok çok sessizleşti. bakıyorum kimse yazmamış. hareketlendirmek lazım.
off maalesef herkes aynı modda
ben koptum iyice. acilen toparlanmam lazım. yeni bir kitaba başladım. belki beni toparlar.

Olsun canım
Bende aynı durumları yaşıyorum, oh kilo verdim bitti olmuyor, tekrar alıyoruz malesef.
Demekki bundan sonra böyle, senenin 4 te 3 ü diyetle geçecek

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…