kızlar burayı bir hareketlendirelim. kimsecikler yok. gelinmiyor artık. dolayısıyla modumuz düşüyor.
kızlar evde eliptik bisikleti olup memnun olanlar, hangi model tavsiye edersiniz?
Yersin az koyuyorlardr zatenkendime program araştırıyorum. kıza kısa değişik diyetisyen programları yapayım diyorum. gerçi öğlen işyeri yemeği yiyeceğim. tatlı hariç diğerlerini yerim ekmeksiz. bazen pilav bazen makarna falan oluyor. bakıcam artık.
evet canım mesela bugün makarna vardı. 3 yk kadardı. yani 1 dilim ekmek kadar. zaten katı diyet yapamıyorum. o da olsun artık. sadece tatlı yemem.Yersin az koyuyorlardr zaten
Bende bugünü minimum tuttum.
Akşam yemej yok ayran leblebi ve yesilcayla geçirdim. Ancak
Akşam yemekler eşimden olduğu için gecistirdim ama o da baya geç gelcek gibi duruyor. Yine hevesler yarım kaldi.
Gece yicem gibi oldu ama yarından itibaren daha dikkatli olurum
Güzel program senelerdir diyetteyiz diyetisyen olduk hele sen benim kaç mislimsin bilgi hazinene hayranım gerçekten. Geçen yıl bu zamanlara geri dön ve ne yaptığına bak.evet canım mesela bugün makarna vardı. 3 yk kadardı. yani 1 dilim ekmek kadar. zaten katı diyet yapamıyorum. o da olsun artık. sadece tatlı yemem.
sabah yumurta, peynir, zeytin ve salata yerim. belki yanında 1 dilim karabuğday ya da siyez ekmeği gibi. öğlen yemek. akşam da öğlene göre uygun birşey olur falan. öyle düşünüyorum.
evet bakmam lazım. martın 12 sinden mayıs başına kadar 10 kilo vermiştimGüzel program senelerdir diyetteyiz diyetisyen olduk hele sen benim kaç mislimsin bilgi hazinene hayranım gerçekten. Geçen yıl bu zamanlara geri dön ve ne yaptığına bak.