Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar burayı bir hareketlendirelim. kimsecikler yok. gelinmiyor artık. dolayısıyla modumuz düşüyor.

Valla iki gün benden başka kimse yoktu nerdeyse benim de otomatik olarak modum düşüyor

kızlar evde eliptik bisikleti olup memnun olanlar, hangi model tavsiye edersiniz?

Benim vardı memnundum ama sattım pişmanım hala pimşanlığını yaşıyorum

Yersin az koyuyorlardr zaten
Bende bugünü minimum tuttum.

Akşam yemej yok ayran leblebi ve yesilcayla geçirdim. Ancak
Akşam yemekler eşimden olduğu için gecistirdim ama o da baya geç gelcek gibi duruyor. Yine hevesler yarım kaldi.
Gece yicem gibi oldu ama yarından itibaren daha dikkatli olurum

Kızlar herkes diyet yapmayı biliyor burda kimse kimsenin yemeğini yapmıyor boğazını sıkmıyor. Burada başkası için yaptığınız tek şey destek olup motivasyon yükseltmek. Yoksa kimsenin diyetine bı etkimiz yok.
Yeterince zayifsaniz ve yazı bu halinizle geçirmek istiyorsanız lütfen takımdan çıkın takımın çabalayan üyelerinin emeklerini ziyan etmeyin. Ben bilmiyormuydum gruba girmeyi. Ama kendimi de biliyorum. Şuan yarışma için uygun değilim ama yinede destek için hep geliyorum. Bura yazmazsa başka yere giderim hicbirsey değişmez benim için.
Hadi kendinize gelin
Dökülün bakalım nasıl geçti gün

evet canım mesela bugün makarna vardı. 3 yk kadardı. yani 1 dilim ekmek kadar. zaten katı diyet yapamıyorum. o da olsun artık. sadece tatlı yemem.
sabah yumurta, peynir, zeytin ve salata yerim. belki yanında 1 dilim karabuğday ya da siyez ekmeği gibi. öğlen yemek. akşam da öğlene göre uygun birşey olur falan. öyle düşünüyorum.

Güzel program senelerdir diyetteyiz diyetisyen olduk hele sen benim kaç mislimsin bilgi hazinene hayranım gerçekten. Geçen yıl bu zamanlara geri dön ve ne yaptığına bak.

Güzel program senelerdir diyetteyiz diyetisyen olduk hele sen benim kaç mislimsin bilgi hazinene hayranım gerçekten. Geçen yıl bu zamanlara geri dön ve ne yaptığına bak.
evet bakmam lazım. martın 12 sinden mayıs başına kadar 10 kilo vermiştim bu zamanlar bırakmıştım. seviye 1 i yapmıştım. leslie eşlik etmişti. yine wc bozmuştu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…