ben son 1 2 hafta gerçekten koptum çünkü o kadar çaba harcıyorum karşılığını alamıyorum o yüzden biraz serbest bırakmak istiyorum herşeyi
İnsanın sinirleri bozuluyor keşke gram gram versemAynen ben de aç kalıp 100 gr 100 gr gidince istek kalmadı ama yine de orta yolu bulmaya çalışıyorum abartmadan yiyerek :)
İnsanın sinirleri bozuluyor keşke gram gram versemüstüne alıyorum yani
Bende sabah ödemli oluyorum yiyip içip zaman geçiyor gelince ya aynı ya eksi cikiyorumTartı günü ben de artıda oluyorum genelde ama salonda 3-4 tur atıp tekrar gelip tartılıyorum işte 100 gr falan ekside oluyorum o zamanda :)
Günaydın hanımlar maşallah çok sessiz grup bu sıralar
bence de kimse pek uğramıyor. halbuki birbirimizi motive etmemiz gerekli. kimse birşey yazmıyor. çok boş buralar.aaa gerçekten gruba ne oldu böyle kimse yok ben dahil menüler yok sporlar yok
ben son 1 2 hafta gerçekten koptum çünkü o kadar çaba harcıyorum karşılığını alamıyorum o yüzden biraz serbest bırakmak istiyorum herşeyi
ben de kaç gündür artı çıkıyorum. motivasyonum bozuldu.Aynen ben de aç kalıp 100 gr 100 gr gidince istek kalmadı ama yine de orta yolu bulmaya çalışıyorum abartmadan yiyerek :)
Oooo dedikoduya gel. Benim midem niye bu kadar çabuk büyüdü acaba
Ya gerçekten bende o tukenmisligi hissediyorum. Birazcık kaçta geri geliyor ya. Bende regli oldum bugün. Onun önceside tükenmişlik mi desem sıkıldım mı desem bilemiyorum. Tuaf bir ruh hali. Anlıyorumben son 1 2 hafta gerçekten koptum çünkü o kadar çaba harcıyorum karşılığını alamıyorum o yüzden biraz serbest bırakmak istiyorum herşeyi
Bende sabah ödemli oluyorum yiyip içip zaman geçiyor gelince ya aynı ya eksi cikiyorum
Cuma sabah ile ilkindi arasında 600 Gr fark ettim. Eksi çıktı.
bence de kimse pek uğramıyor. halbuki birbirimizi motive etmemiz gerekli. kimse birşey yazmıyor. çok boş buralar.
ben de kaç gündür artı çıkıyorum. motivasyonum bozuldu.
wc sorunum var yine, ondan da sanırım. 3 gündür probiyotik içiyorum. ama sorun devam ediyor. bugün de 86.6 geldim
Kimse kalmadı herkes tatile gitti anlaşılan
günaydın kızlar valla birbirimizi kamçılamamız lazım vuricam kirpaçı gibi nerden aklıma geldi şimdi o film