- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunku menuyu unuttum
Sabah kahvaltisi
Beyaz cay
Yulaf ezmesi granola 1 kase
Ara öğün
Espresso
1cup
cilekli ananasli frappe
Öğlen yemeği
Yok
Ara öğün
3 badem
3 findik
Aksam yemegi
3 kasik tazefasulye
Cacik
Su
3 litre
Spor
Tum gun yürüdüm 20.000 adim olmus
canım senin için çok az menüler bunlar. valla sonra hasta olma bak ciddi söylüyorum.Sabah kahvaltisi
Domates
Salatalik
Lor peyniri
Beyaz cay
Ara öğün
Sutlu nescafe
Öğlen yemeği
Yok
Ara öğün
1 elma
5 erik
Aksam yemegi
1 kase corba
1 kase deniz borulcesi
1 kase yogurt
Su
4 litre
Spor
3 saat yürüyüş 180×3 540 puan
Yiyemiyorum canim maalesef iki lokma alinca midem fena oluyor biliyorum zaten tansiyonum filan dusuyor gun ıçinde midem iyice küçüldü artik biraz fazlaca yesem bulaniyor .tahlillerim yapilacak hafta icinde tekrar sali gunu asi isini bitireyim diye bekliyorum .
canım senin için çok az menüler bunlar. valla sonra hasta olma bak ciddi söylüyorum.
inşallah iyi çıkar sonuçlar. sabah yumurta falan ye bari. öğle ya da akşam sebze + protein. bence daha fazla zayıflaman sorun olur.Yiyemiyorum canim maalesef iki lokma alinca midem fena oluyor biliyorum zaten tansiyonum filan dusuyor gun ıçinde midem iyice küçüldü artik biraz fazlaca yesem bulaniyor .tahlillerim yapilacak hafta icinde tekrar sali gunu asi isini bitireyim diye bekliyorum .
Ah bi yapabilsemSu orucu tut ben emzirmesem yapacaktım :)
Benimde öyle bir hap almam lazım reçetesiz ne deyince verirler.Gunaudin arkadaslar
Efsane geri donsun muuuuuuuuuu
az once tarildim 77.8 fühuuu
Dişimisikarsam bu hafta -5 olmasa da ona yakin olsun istiyorumm
Aslinda dun gece tartildigimda 80.3 falandi
Dun baya bi pogaca falan da yemistim malum regl oncesi istah patlamasi gunu
Ama benim bir tane mushil hapim var oh uretenden Allah razi olsun
Sabaha kadar yani anlarsiniz ya
Bir de kizlar ben aci biberi cok severim urfali degilim ama :) anneme hep derim ya beni urfali birinin cocuguyla mi karistirdiniz hastanede
Ama mumkun degil tipim annem huyum babam
Hatta beni goren daha once hic tanimayan biri vardi koyde. Sen işte şeyin kızı misin dedi ismini vermiim ,evet dedimkopyasi ya bu kadar olur demisti. diyorlar yani.herkes .
Neyse sadede geleyim annem bir biber almis acı degil diye, ben bi kırdım ikiye kokusundan kız bu ne dedim. Acı bu. Yok ya aci degil dedi cocuk dedi agziina bi atti,attigina atacagina pisman oldu
Neyse dun o biberlerden kizartmis
Eve gelince 6-7tane yedim yemez olaydim.yer yemez midem burkuldu.agzim zaten yarim saate yakin yandi. Ben bir de mushil hapi aldim ya,anammmm. Gre sabaha kadar tahmin edin
Bir daha agzima surmem aci biber tuvalette mahvoluyot insan.bir de ic organlarimi nasil yakmistir kimbilir.
Artik 🌶🌶🌶 yok. Gerci benimki yesildi ama
Neyse sabah sabah bu kadar bos muhanbet yeter
Ilac yazamam canim engeli yemeyeyimBenimde öyle bir hap almam lazım reçetesiz ne deyince verirler.
Bende acıyı çok seviyorum. Urfalı değilim. Bahtima eşim Urfalı. O acıyı sevmez ben severm ama evlenmeden öncede çok yerdm
Musli ne canım wc icinmiGunaudin arkadaslar
Efsane geri donsun muuuuuuuuuu
az once tarildim 77.8 fühuuu
Dişimisikarsam bu hafta -5 olmasa da ona yakin olsun istiyorumm
Aslinda dun gece tartildigimda 80.3 falandi
Dun baya bi pogaca falan da yemistim malum regl oncesi istah patlamasi gunu
Ama benim bir tane mushil hapim var oh uretenden Allah razi olsun
Sabaha kadar yani anlarsiniz ya
Bir de kizlar ben aci biberi cok severim urfali degilim ama :) anneme hep derim ya beni urfali birinin cocuguyla mi karistirdiniz hastanede
Ama mumkun degil tipim annem huyum babam
Hatta beni goren daha once hic tanimayan biri vardi koyde. Sen işte şeyin kızı misin dedi ismini vermiim ,evet dedimkopyasi ya bu kadar olur demisti. diyorlar yani.herkes .
Neyse sadede geleyim annem bir biber almis acı degil diye, ben bi kırdım ikiye kokusundan kız bu ne dedim. Acı bu. Yok ya aci degil dedi cocuk dedi agziina bi atti,attigina atacagina pisman oldu
Neyse dun o biberlerden kizartmis
Eve gelince 6-7tane yedim yemez olaydim.yer yemez midem burkuldu.agzim zaten yarim saate yakin yandi. Ben bir de mushil hapi aldim ya,anammmm. Gre sabaha kadar tahmin edin
Bir daha agzima surmem aci biber tuvalette mahvoluyot insan.bir de ic organlarimi nasil yakmistir kimbilir.
Artik 🌶🌶🌶 yok. Gerci benimki yesildi ama
Neyse sabah sabah bu kadar bos muhanbet yeter
Teşekkür ederim kaptanım müsait bı zamanda yazacağım inşallahBu hafta 4. olduk kızlar ama 2 bildirim eksikti yoksa daha güzel sonuç alırdık.
Maviskelebegimm tebrik ederim canım bu haftanın en çok kilo vereni olarak etap birincisi oldun.
Kurallar gereği birinciler sırrını paylaşıyor topiğine bu hafta ki başarının sırrını yazman gerekiyor.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba. Bu hafta 1. Ben oldum 10. Takımda ise yine 1. Benim. Gerçekten çok şaşırdım 3 aydır diyetteyim ama 2 aydır burda bir arkadaş aile gibiyiz. Yani tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum heyecanlandım çünkü hiç beklemiyordum. Tamamen diyetime uyuyorum gunluk 2.5 litre suyumu asla...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkürler hoşbuldum herkese selamun aleykümMakeupforever kızlar aramıza yeni arkadaş katıldı hoşgeldin canım
Çok iyi canım. Senin boyun uzun galiba benimde şuan bel ölçüm 77 olmuşKizlar bu arada 2020 senesinde en yuksen 89 cm idi belim. Şu annnn
77
Kilom cok ama ölçülerim iniyor