• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dunku menuyu unuttum
Sabah kahvaltisi
Beyaz cay
Yulaf ezmesi granola 1 kase

Ara öğün
Espresso
1cup
cilekli ananasli frappe

Öğlen yemeği
Yok

Ara öğün
3 badem
3 findik

Aksam yemegi
3 kasik tazefasulye
Cacik

Su
3 litre

Spor
Tum gun yürüdüm 20.000 adim olmus

Sabah kahvaltisi
Domates
Salatalik
Lor peyniri
Beyaz cay

Ara öğün
Sutlu nescafe

Öğlen yemeği
Yok

Ara öğün
1 elma
5 erik

Aksam yemegi
1 kase corba
1 kase deniz borulcesi
1 kase yogurt

Su
4 litre

Spor
3 saat yürüyüş 180×3 540 puan
canım senin için çok az menüler bunlar. valla sonra hasta olma bak ciddi söylüyorum.

canım senin için çok az menüler bunlar. valla sonra hasta olma bak ciddi söylüyorum.
Yiyemiyorum canim maalesef iki lokma alinca midem fena oluyor biliyorum zaten tansiyonum filan dusuyor gun ıçinde midem iyice küçüldü artik biraz fazlaca yesem bulaniyor .tahlillerim yapilacak hafta icinde tekrar sali gunu asi isini bitireyim diye bekliyorum .🙁🙁🙁🙁

sabah 10.30
1,5 kk peynir, 5 zeytin
2 tk cevizli salça sos
domates salatalık
3 brezilya cevizi
1,5 dilim karakılçık ekmeği

öğlen 16.00
3 yk türlü
2-3 yk ev yoğurdu
1 dilim karakılçık ekmeği

ara
2 kare ev yapımı bitter (kakao yağı+kakao+bal+badem)
1 avuç kiraz
kahve

akşam 19.30
ciğer
1 servis kaşığı ev eriştesi
salata

ara 7 kiraz

yatana kadar 2 lt su

10.000 adım yürüyüş

Yiyemiyorum canim maalesef iki lokma alinca midem fena oluyor biliyorum zaten tansiyonum filan dusuyor gun ıçinde midem iyice küçüldü artik biraz fazlaca yesem bulaniyor .tahlillerim yapilacak hafta icinde tekrar sali gunu asi isini bitireyim diye bekliyorum .🙁🙁🙁🙁
inşallah iyi çıkar sonuçlar. sabah yumurta falan ye bari. öğle ya da akşam sebze + protein. bence daha fazla zayıflaman sorun olur.

20210613_012914.jpg

Hacimli güzellerim iyi geceler😊😊😊😊

Gunaudin arkadaslar
Efsane geri donsun muuuuuuuuuu🤣🤣
az once tarildim 77.8 fühuuu
Dişimisikarsam bu hafta -5 olmasa da ona yakin olsun istiyorumm
Aslinda dun gece tartildigimda 80.3 falandi
Dun baya bi pogaca falan da yemistim malum regl oncesi istah patlamasi gunu
Ama benim bir tane mushil hapim var oh uretenden Allah razi olsun
Sabaha kadar yani anlarsiniz ya
Bir de kizlar ben aci biberi cok severim urfali degilim ama :) anneme hep derim ya beni urfali birinin cocuguyla mi karistirdiniz hastanede
Ama mumkun degil tipim annem huyum babam 🤣🤣
Hatta beni goren daha once hic tanimayan biri vardi koyde. Sen işte şeyin kızı misin dedi ismini vermiim ,evet dedimkopyasi ya bu kadar olur demisti. diyorlar yani.herkes .
Neyse sadede geleyim annem bir biber almis acı degil diye, ben bi kırdım ikiye kokusundan kız bu ne dedim. Acı bu. Yok ya aci degil dedi cocuk dedi agziina bi atti,attigina atacagina pisman oldu😅😅
Neyse dun o biberlerden kizartmis
Eve gelince 6-7tane yedim yemez olaydim.yer yemez midem burkuldu.agzim zaten yarim saate yakin yandi. Ben bir de mushil hapi aldim ya,anammmm. Gre sabaha kadar tahmin edin
Bir daha agzima surmem aci biber tuvalette mahvoluyot insan.bir de ic organlarimi nasil yakmistir kimbilir.
Artik 🌶🌶🌶 yok. Gerci benimki yesildi ama 😊
Neyse sabah sabah bu kadar bos muhanbet yeter 🤣🤣

Gunaudin arkadaslar
Bir de kizlar ben aci biberi cok severim urfali degilim ama :) anneme hep derim ya beni urfali birinin cocuguyla mi karistirdiniz hastanede
Hatta beni goren daha once hic tanimayan biri vardi koyde. Sen işte şeyin kızı misin dedi ismini vermiim ,evet dedimkopyasi ya bu kadar olur demisti. diyorlar yani.herkes .
Neyse sadede geleyim annem bir biber almis acı degil diye, ben bi kırdım ikiye kokusundan kız bu ne dedim. Acı bu. Yok ya aci degil dedi cocuk dedi agziina bi atti,attigina atacagina pisman oldu😅😅
Eve gelince 6-7tane yedim yemez olaydim.yer yemez midem burkuldu.agzim zaten yarim saate yakin yandi. Ben bir de mushil hapi aldim ya,anammmm. Gre sabaha kadar tahmin edin
Bir daha agzima surmem aci biber tuvalette mahvoluyot insan.bir de ic organlarimi nasil yakmistir kimbilir.
Benimde öyle bir hap almam lazım reçetesiz ne deyince verirler.

Bende acıyı çok seviyorum. Urfalı değilim. Bahtima eşim Urfalı. O acıyı sevmez ben severm ama evlenmeden öncede çok yerdm

Gunaudin arkadaslar
Musli ne canım wc icinmi

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 730. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> % 1.183
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (4. TAKIM) ==> %0.722
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9. TAKIM) ==> %0.721
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Maviskelebegimm Maviskelebegimm ==> % 2.864==>10.TAKIM :nazar:

2. @Ayse_M ==> % 2.326==> 4.TAKIM :nazar:

3. @chikolatagozlum ==> % 2.230==> 6. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

aedenli aedenli ==> % - 2.593 ==> 4. TAKIM

Bu hafta 4. olduk kızlar ama 2 bildirim eksikti yoksa daha güzel sonuç alırdık. :KK28:

Maviskelebegimm Maviskelebegimm tebrik ederim canım bu haftanın en çok kilo vereni olarak etap birincisi oldun.:sampiyon::KK9::nazar:
Kurallar gereği birinciler sırrını paylaşıyor topiğine bu hafta ki başarının sırrını yazman gerekiyor.:KK56:
:KK200:

*** 10. TAKIM 731. ETAP ***

Mydestinyy (91,7///%)
Maviskelebegimm ( 81,4///%)
emxeren (77,25/76,65/0,6/%0,777)
Eddaak (72,2///%)Geçersiz bildirim.
Pembegomlek (65,6///%)
Babsy baby
(62,2///% )Tartıya ulaşamıyor.
Zerosima(62,5///%)
Etabiti (64,2///%)
Eftalios (69,50///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (78,5)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9
60kiloyum (7,4)
prensinin annesi (62,9)

fantastikaaa (98/b)

Bu hafta 4. olduk kızlar ama 2 bildirim eksikti yoksa daha güzel sonuç alırdık. :KK28:

Maviskelebegimm Maviskelebegimm tebrik ederim canım bu haftanın en çok kilo vereni olarak etap birincisi oldun.:sampiyon::KK9::nazar:
Kurallar gereği birinciler sırrını paylaşıyor topiğine bu hafta ki başarının sırrını yazman gerekiyor.:KK56:
:KK200:
Teşekkür ederim kaptanım müsait bı zamanda yazacağım inşallah

Back