- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
He heeeeee oyle vallaaRakibelerim dua edin bu hafta yoğundum misafirlerim vardı yedim durdum 2 gün yuruyemedim. Yoksa hicccc c şansınız yoktu be canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He heeeeee oyle vallaaRakibelerim dua edin bu hafta yoğundum misafirlerim vardı yedim durdum 2 gün yuruyemedim. Yoksa hicccc c şansınız yoktu be canım
ayy mankenlik diye diye manken ettik snei kabul et bence güzel anı olur, mayo değil sonuçta eşin bence kabul edebilir bi konuş bence.Evvelsi gun sabah mağazaya alisverise gittim buranin baya unlu bir magazasi bana urunlerimizi tanitirmisiniz mankenligimizi yaparmisiniz dediler ben şok oldum tanitim katologu cekilecekmis tabi boy var 1.85 bu magazanin genel merkezi istanbuldaymis beni katolok cekimine davet ettiler kizzlaaarr tabikide hayir dedim ozur dileyerek cunku esim esin vermez dedim ben evli oldugum icim dedim esinizi ikna edelim parasi dolgun falan diyor bide ukala benim paraya ihtiyacim yok mesele para deil dedim tovbe tovbeeee benim adama soylemedim valla soylesem bile izin vermez zaten kimse izin vermez
Sana neler yaşatmış canım bana göre huylu huyundan vazgeçmez
Yeniden birleştiniz diyelim her evlilikte olan küçük sorunlarda bile eskileri hatırlayabilirsin ve bu durum en çokta yine seni etkiler mutsuz olursun
Yavrunuz içinde ikinizin büyük görevler düşüyor ayrı olsanız bile onun mutluluğunu hep en üst düzeyde tutmak sizin göreviniz o da büyüyünce neden bu kararı verdiğinizi anlayacak ve size hak verecektir
İlk önce kendin için varsın sen kendin için kıymetlisin mutlu olmaya hakkın var rabbim kalbindeki güzellikleri önüne çıkarsın inşallah
Günaydın canım bir insan değişmez dün yaptığını yarın yine yapar o pişmanlığı unutarak o yüzden içini karartma evet herşey evlatlarımız için ama bizler de bi hayat yaşıyoruz sen mutlu olucaksın ki evladın da mutlu olsun hemen de bi evlilik yapma derim biraz tanı karşı tarafı iç içe girmeden olmuyor bazı şeyler ama az öz tartı edersin son pişmanlık fayda etmez boşver eskiyi tarihi geçmiş ürünleri kullanmıyoruz
Yok canim. cocuk konusunda bir endisem yokBenim tek diyeceğim şey huylu huyundan vazgeçmiyor barışırsın 1 ay iyi olursun sonra yine herşey başa sarar bana da diyorlar çocuğun için barış ortada bişey yokmuş onlara göre ya sizin oğlunuz beni aldatıyor bana şiddet uyguluyor yapmadığı psikolojik şiddet yok atmadığı iftira kalmadı hala ortada bişey yok barış diyorlar insanlar sadece kendini düşünür seni değil,seni düşünecek olan sensin evladına sarıl öylece yaşa şahsen bu hamile iken yaşadıklarını bana yaşatsa ben çocuğu hiç göstermezdim şimdi bile kaçırır diye korka korka gösteriyorum
Evet ya abla bilmediginiz seyler var diyorum olsun pisman olmustur duzeltir kendisini duruyo ay delo oldumCanim benim karar senin yinede ama ikinci sans verirsen uzulmeni istemem huylu huyundan vazgecmez insanlara bakma sen kendi yasadiklarini düşün tasin biliyorum evladinin babasi omur boyuda bu boyle kalacak lutfen kimsenin sizleri uzmesine izin verme salla git her insan 2. Sansi hakeder evet ama seni uzen kisi asla haketmez bir kere affedip taviz verirsen aynisini yine yapar bu nasilsa beni affetti giderse bile yine affeder diyerek sakin kendini bu seviyeye getirme. Alnin ak senin basinda dik olsun surundur onu seni kaybettigine bosandigina bin pisman olan o olsun lutfen etraftaki konu komsu bilmezki dort duvar yasadiklarinizi inan simdi sizi baristirmak icin ugrasirlar vah vah lutfen sans ver yazik cocugun var derler akil verirler affedersin sonra bir kavganizda o etraf konu komsu ortadan cekikiverir sonrada inkar ederler biz sana barismi dedik deyip isin icinden siyriliverirler bir denizde 2 kere yuzulmez diye atasozumuz vardir inan bu soz cok dogru
Canım hakkında hayırlısı olsun ben olsaydım dönmezdim çünkü huylu huyundan vazgeçmez bence sen dışardan konuşanlara bakma uzaktan davulun sesi hep hos gelir içerde neler olup bittigini en iyi sen bilirsin
Ya canim kizi erkegi yok ki insan hep bir diken uzerinde olur ama iste hayatCanım kokmuş balık yenmez birdaha bilmem anlatabildim mi.. İnsanlara davulun sesi uzaktan hoş gelir. Onlar yaşasın bakalım öyle adam la. Evlenmeye gelince. Çocuğun belli bir yaşa gelene kadar bence evlilik olmamalı. Çocuk babasından dayak yese alınmaz ama başka adam ona birsey dese tek kelimesi batar. İşte ozman çıkan kavga gürültüyü gör hele hele erkekse.ben bunu çok net etrafımda yaşayanı hala görüyorum. En son çocuğunu babasına bıraktı. Eşiyle anlaşamadı çocuk. Bide en kötüsü annesini kıskandı. Adam okdar iyiki anlatamam. O çocuğa yağdırdı. Babasının yapmadığını yaptı. Babası şiddet uyguluyor çocuk yarı aç yarı yok. Ama gene babası onun gözünde bir numara. Ölüyor babası için.
Kız çocuğu ise ben olsam evlenene kadar asla ben evlenmem. Ortalık okdar kotuki iğrencki. Kimin ne düşündüğü bilemezsin asla. Millet 10 yıllık kocasını tanıyamıyor. Eğer bir çocuğun varsa asla hicbirsey eskisi gibi olmuyor. Ama sen dersenki ya ben barışayim yeterki çocuğum psikolojisi iyi olur ben adamı umursamam. Çocuk büyüyünce bırakırım. Tabi oda bir fikir.
Şişman diyeceklerine çubuk desinler boşver
Ayyy cok isterdim onlari kirmamak ama benim adam ben zayiflayinca daha bir kiskaniyor sakun dar giyme sakin gobegi acik giyme falan deyip duruyor bide bu katolok isini soylesem eyvah eyvvah hayatta kabul etmez sen delirdin galiba bu yastan sonra diye bana bekarken flort ederkenki kiyafetlerimim bile bol geliyor artik giyiyorum yaninda bak diyorum tulumlarimi giyiyorum ona bile sen evlisin artik bunlar giyilirmi diye kiziyor kiskaniyooorrrrrayy mankenlik diye diye manken ettik snei kabul et bence güzel anı olur, mayo değil sonuçta eşin bence kabul edebilir bi konuş bence.
Selam kaptanımselam kızçelerimmm
Kaptanım bu hafta geçersiz mi sayarsın yoksa şuan hem çok su içmiş hem kahvaltı yapmış olarak mı tartilayim. Bu arada ben +100 müşüm*** 10. TAKIM 730. ETAP ***
Mydestinyy (91,9///%)
Maviskelebegimm ( 83,8///%)
emxeren (77,25///%)
Eddaak (72,2///%)
Pembegomlek (65,3///%)
Babsy baby (62,2///% )
Zerosima(62,7///%)
Etabiti (64,5///%)
Eftalios (70,50///% )
10. Takım Ortalaması: %
takım içi kızçeler
Baby Cat (77,8/78,5)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9
60kiloyum (87/)
prensinin annesi (64,2/62,9)
fantastikaaa (98/)
Yani 2.5 kilo 2.500 50 gram yazmisim heyacandanEftalios
6 haziran 2021 70.50
7 haziran 2021 70.10
9 haziran 2021 69.85
10 haziran 2021 69.75
Ve 11 HAZIRAN 2021 69.50
69.50
TOPLAM 2 kilo .50 gram sekerlerim doktorum tartisinda cekildik
tartılabiliyorsan evet tatrtılmalısın, haftaya da etkilenecek yoksa liste.Kaptanım bu hafta geçersiz mi sayarsın yoksa şuan hem çok su içmiş hem kahvaltı yapmış olarak mı tartilayim. Bu arada ben +100 müşüm
Geçen hafta 62,7
Bu hafta 62,5
Fark 0,2
Yüzde 0,319
Geçen hafta 72.6
Fark eksi 300
Gunaydinn kizlar iki haftadır çok yoğunum çok ugrayamiyorum malesef neyse bildirimimi yapayım şaşkınım yalnız
Geçen cuma 83,8
Bu gün 81,4
Fark -2,4
Yüzde 2,863
Huhuuuuiuuiiiiii ooolleyyyyyy iste buuuuuiu hedefimde altindayim artikkkkkkk
Herkese günaydın
Geçen hafta : 64,5
Bu hafta : 64,2
Fark : - 300 gr
Yaa bana en dişli rakibeyi verdiniz ya
EŞLEŞME RAKİPLER
Mydestinyy (91,9) & fantastikaaa (98)
Maviskelebegimm ( 83,8) & 60kiloyum (87)
@emxeren (77,25) & Lonely single girl (77,8)
Eddaak (72,2) & E Eftalios (70,50 )
@Babsy baby (62,2) & Zerosima (62,7)
B Bugunneselibirgun (65,3) & E Etabiti (64,5) & prensinin annesi (64,2)
KİLOSU YAKIN OLANLAR EŞLEŞTİRİLMİŞTİR
SONUÇLAR % HESABINA GÖRE YAPILMIŞTIR
İYİ OLAN KAZANDI