• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ac gezicem canım olacagi o
Sagliksiz falan demesin kimse yok anacim ac kalmadan verilmiuor. Ramazanda patir patir gidiyordu bak ahanda yine aldim ac gezecem cok hirs yaptim
En güzeli Ramazan'da bende dikkat ettim gram gram gitti
Ac kalcaz ama spora enerjim olmuyor öyle de

Gunaydin arkadaslar
Sizlere bir sey anlatmak istiyorum
Hani benim eski koca geldi ya
Bir komsumuz var ama aramiz cok iyi oyle herkesle iyi olmam ben yani seciciyimdir
Ama bu kez beni birazzorladi neden mi
.
Kadıntutturdu onunla yeniden birlesin
Yok diyorum her dey yeniden denenir bilmem ne
Kafama şunu sokuyorlar; yine de kendi cocugu
Elin adamindan iyidir. Elin adami iyi davranmayabilir. Bilmem ne o kadar beynimi yordular ki
Eski ablalarim.kardeslerim, biliyorsunuz neler yasadim. Simdi bu adama donmek.aptallik.olmaz mi soruyorum size
Akillanmistir pisman olmustuf diyorlar ki oyle bir hali var zaten acik açık .soylememis olsa da
Ama ne yapayim pisman olmak icin 5 sene birazcik gec degil mi
Illa elin adami dedikleri,yani cici babasi yani amiyane tabiriyle uvey baba hep kotu mu cikar
.
Ben bana ilgi sevgi vermeyen biriyle sirf çocuğumicin bir arada durmak.zorunda miyim
.
Sabah cocugumu babasina biraktim aksam aldim
Diyorum ki ne olmus bu çocuğa taniyamadim bi özgüven gelmis bir mutluluk saçıyor anlatamam😥
Yavrum ne kadar ozlemis babasini. Ama benim sucum degil ki
Hakli oldugim halde.yine ozur dileyen. Hadi son bir kez daha deneyelim diyen bendim. 1 gunde bosanma saati ayarlayip,10 saniyede bosanan ben degildim yani.oydu
Hamileyken beni terk edip.annemle yasamak isyiyorum geleceksen gel gelmeyeceksen.cocuk dogana kadar ara ara gelip giderim.cocuk digunca bosaniriz diyen.karnimda 6 aylik bebekle bana bunlari yasatan yine o .buna ragmen ben cocugum baba duygusu tatsin.baba nedir bilsin diye hep olumlu durmaya calistim
Simdi yeni bir evlilik yapmaya beni o kadsr korkuttular ki
Zaten yapmak da en a z 2 sene oglum büyümeden olmaz yani benim param.yok isim yok o nedenle hayatimi yoluna sokmam laxim oncelikle evladim.icin
.neyse arkadaslar sabah sabah uzun oldu ama.tecrubelerinize dayanarak olumlu olumsuz gorus bildirirseniz cok sevinirim
bir kere abdest alınan suyla ikinci kez abdest alınmaz derler. denenmiş tekrar denenmez derler.

evet aldatma, dayak, kumar, içki yoksa, anormal huysuzluk kıskançlık yoksa istisna olarak ikinci kez bir araya gelip mutlu olanlar var. ama istisna. ve de aradan en az 2-3 yıl geçiyor. siz daha çok yenisiniz. ayrıca ikinci seçenek çıktı. belki daha iyi olacak.

evet çocuk olunca durum başka oluyor tabi ama iyi insanlar da var. bence geriye değil ileriye bak. önemli olan sadece çocuk değil, sen de varsın. senin de hayatın önemli. mutlu olmak, sağlıklı olmaktan sonraki en büyük ihtiyaç. etraftan etkilenme canım. onunla o anıları sen yaşadın. elalem değil. senin yapman gereken ilk iş para kazanmak, iş bulmak.

Mideni şişiren turşu
hem turşu hem yoğurt canım. peynir hariç, süt ayran, yoğurt beni çok şişiriyor. hala midem şiş.
Ben herzaman hazirim dun annem geldi beni uzun zamandir gormemisti annem beni gorunce şok oldu goruntude goruyordu telefonda ama gorunce canli canli gorunce ciglik atti kadin ne yaptin sen rejimi abartmissin kizim degnek gibi olmussun diye😁😁😁😁😁 bu lafi bekarligimda duydum annemden en son dun onume birsuru yemegi koydu bunu yiyeceksin bitecek bu diye israr edip durdular esimle annem tabiki gururlandim kendimle zorla . yemek yedirmege calistilar😁😁😁😁😁
ahahha iyi olurdu ama sen zaten çok zayıfsın. sonra hasta olma valla. boyun maşallah çok uzun çünkü.

sabah 10.30
3 taze kayısı
1 fincan mate çayı

öğlen 11.40
azcık tam buğday yufka arasına yumurta, hellim, yeşillik
9 çiğ fındık

ara 15.00
7 çiğ badem
kahve

ara 18.00
1 avuç kiraz
1 fincan kabuk tarçın çayı

akşam 19.15
1 tabak etli türlü yemeği
1 dilim karakılçık tbe
1 lokma peynir, domates salatalık
2 kare ev yapımı bitter çikolata (kakao yağı+kakao+bal+badem)

akşam oolong çayı içtim.

yatana kadar 2 lt ye yakın su
7300 adım yürüyüş

Acaba alerjim mi var ondanda
bir kere abdest alınan suyla ikinci kez abdest alınmaz derler. denenmiş tekrar denenmez derler.

evet aldatma, dayak, kumar, içki yoksa, anormal huysuzluk kıskançlık yoksa istisna olarak ikinci kez bir araya gelip mutlu olanlar var. ama istisna. ve de aradan en az 2-3 yıl geçiyor. siz daha çok yenisiniz. ayrıca ikinci seçenek çıktı. belki daha iyi olacak.

evet çocuk olunca durum başka oluyor tabi ama iyi insanlar da var. bence geriye değil ileriye bak. önemli olan sadece çocuk değil, sen de varsın. senin de hayatın önemli. mutlu olmak, sağlıklı olmaktan sonraki en büyük ihtiyaç. etraftan etkilenme canım. onunla o anıları sen yaşadın. elalem değil. senin yapman gereken ilk iş para kazanmak, iş bulmak.

hem turşu hem yoğurt canım. peynir hariç, süt ayran, yoğurt beni çok şişiriyor. hala midem şiş.

ahahha iyi olurdu ama sen zaten çok zayıfsın. sonra hasta olma valla. boyun maşallah çok uzun çünkü.
olue

Dunku menuyu unuttum
Sabah kahvaltisi
Beyaz cay
Yulaf ezmesi granola 1 kase

Ara öğün
Espresso
1cup
cilekli ananasli frappe

Öğlen yemeği
Yok

Ara öğün
3 badem
3 findik

Aksam yemegi
3 kasik tazefasulye
Cacik

Su
3 litre

Spor
Tum gun yürüdüm 20.000 adim olmus

Dünkü menüm,

Saat 12,30
1 tabak makarna

Saat 17,00
1 limonlu soda

Saat 20.30
Aslında bu öğün yoktu ama bayağı zorlandım açlıktan bir tortilla ekmek arasında fırında patates tavuk yemeğinden koyup yedim

2,5 litre su

30 dk yürüyüş 60 puan
150 bölgesel 90 puan
Toplam 150 puan Mydestinyy Mydestinyy

Evet onların hicbirisi yoktu ama ilgisizlik sevgisizlik de onlara eşdeger yani
Haklisin canim benim cok tesekkur ederim💜
Aynen önce evlat iş para

Back