Ay inşallah yasaklar kalksın gideceğim dişçiye ara ara beni mahvediyor böyleAldirdiginda okdar rahatlicaksinki kızıcan kendine nie önce aldırmadı diyekendi 20 lik dislerimden biliyorum
sorma kuzum yaŞimdiye kadar zayıflamış olmamız gerekmiyor muydu can ablamyıl 2021 ben de aynı moddayım, hâlâ açımm
geçmiş olsun canım, eczanede bi fısfıs varmış diş ağrısı için bak bi istersen.Diş ağrısı cekiyorum çok fena yadoğum bile bu kadar zorlaması beni bu nedir yahu
Çok tesekkur ederim kaptanım eşimi gondereyim bakalim sorsun eczaneyegeçmiş olsun canım, eczanede bi fısfıs varmış diş ağrısı için bak bi istersen.
Fakat o aci erimekte oldugunu gosteriyor canim,biraz devam etsen azalir aslindaYa yanlarımı eritmek için hareket yaptım. Dün. Biyerde gördüm hergun 40 defa yaparsanız yanlarını erir göbekte toplar diye. Devam ettiremedim etim çok acıyor acidan yapamadım tekrar kızlar
Of of gecmis olsun=/Diş ağrısı cekiyorum çok fena yadoğum bile bu kadar zorlaması beni bu nedir yahu
tamam canım paylaşımdan muaf olursun ama cuma günü mutlaka kilo bildirmen gerekiyor çünkü izne ayrılamıyorsun.moni kaptanım iznin olursa 1 hafta kadar izin almak istiyorum çünkü misafirim var kalacak biraz eşimin abisi kalmaya gelmiş bir yandan erkeklerle ilgilen bir yandan çocuklar yemek temizlik derken dermanım kalmıyor menümü yazmaya bayada oturuyorlar gece o gider gitmez devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?